Har været der flere gange. Deres 3 bedste retter efter min mening, Burger, omelet, og deres wok ret. Rigtigt godt sted om sommeren, hvor der er mange ude pladser.
Veja o que dizem as avaliações
Brunch buffe på en lørdag med min bedste veninde Gitte Dejlig brunch med alt hvad hjertet begære og kaffe adlibitum uhmm MEN vi fik aldrig nogen ny tallerken når vi skulle have mere at spise.... Ver mais
Hånden på hjertet den bedste brunch buffet jeg nogensinde har prøvet, godt udvalg og så smager det simpelthen SÅ godt! 🍉🥐🥨🥖🥞🧀 Og den søde tjenerinde fortalte pænt at hvis man havde brug for ny... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Nørrebrogade 209, 2200, København N
- www.cafecastro.dk
Har været der flere gange.
Har været der flere gange.
Deres 3 bedste retter efter min mening, Burger, omelet, og deres wok ret.
Rigtigt godt sted om sommeren, hvor der er mange ude pladser.
Lækker burger. Hurtig og god betjening
Sød, venlig og hurtig betjening. Rent og pænt. Hyggelig pyntet op til jul. Lækker burger mm.
Castrostrofe
Castrostrofe!
Det var to ting som ikke var i orden: borde og stole: man sidder alt for lavt med tallerkenen i brysthøjde…. Og så kommer maden. Smager ok og heller ikke for dyrt, men præsentationen af maden var ikke god. Vi spiser altså også med øjnene.
Jeg håber jeg ikke får dårlig mave af det! Var faktisk lidt bekymret for at indtage det jeg blev serveret.
Altid god og venlig betjening
Altid god og venlig betjening . Hyggelige omgivelser , kolde fadøl til rimelige priser
Very bad food quality
I was a frequent visitor of the Cafe Castro before the renovations and it was almost always full of people. Now on the Friday evening during summer it was almost empty. Very strange I thought but decided to give it a go.
Both me and my friend ordered woks, very simple dish that should be easy to make. It was a disaster. Seemed like some instant noodles were mixed with some vegetables and drowned in a sweet and chilli sauce that you buy from supermarket and was heated and served. For the price of 150 DKK. How can you slaughter a simple dish and sell it for this price??? I have looked around and saw that from these few people that were there almost no one was eating, only one person was eating
fries. That explains a lot.
Alt var mega lækkert.
Hold da op en brunch. Fik 5 retter og alt var mega lækkert. Var mæt efter fem retter.
Kommer helt sikkert igen.
Top ringe mad
Top ringe mad! Bestilte en clubsandwich til 160 kr og fik tre skiver tørt ristet brød skåret midt over og med meget lidt kylling. Ingen salat som ellers stod på menukortet. Det er blevet for skrabet nu selvom alting bliver dyrere.
Virkelig lækker brunch!!
Og den søde tjenerinde fortalte pænt at hvis man havde brug for ny tallerken så skulle man bare sige til, så får man en - virkelig god service og smilende personale🥰
KÆMPE anbefaling herfra!!
Brunchen var god til prisen
Brunchen var god til prisen, men filterkaffen, der var inkluderet i prisen, kunne ikke drikkes. Jeg fortalte dette til bordet ved siden af mig, og de sagde, at filterkaffe her ikke kan drikkes selv på normale dage, og jeg forstod, at alle kender til dette problem
Virkelig kedelig brunch
Virkelig kedelig brunch
Kedelig røræg, tør ost, stive pandekager, hårde pølser og sådan kunne jeg blive ved. Brødet var ok men ikke noget særligt.
Stedet er hyggeligt men det opvejer ikke den dårlige mad
Dårligste brunch og betjening
Det er den værste brunch, som jeg både og set og smagt. Røræg havde hård kant. Bacon var hårdt stegt. Pølser var hårde som sten. Der var skinke der buede op af og farven var grå. Vi spiste slet ikke maden, det var sundheds farlig. Jeg gik til tjener, som blev smadder vred, trods jeg talte på den pænest måde. Hun var bestemt ikke i mødekommende, på nogen måde. Et er, at maden er dårlig men, at møde en tjener, som bliver så vred og fræk gør, at jeg sætter aldrig mine ben der. Meget kedelig oplevelse.
Jeg bestilte thai beef salat
Jeg bestilte thai beef salat, som svømmer i olie. Desuden er der langt mellem salatingredienser. Jo, der er lidt brøndkarse, nogle tomater og agurkstykke(r). Men der var mest kød, der som sagt sømmede i olie. For hele herligheden og en lille cola betalte jeg 194 kr. Medmindre man elsker olie, vil jeg ikke anbefale denne ret.
159,- for 5 retter til brunch
159,- for 5 retter til brunch. Herudover 15 kr for 2 små skiver brød. Frugten kommer ind tør og ser hverken frisk eller indbydende ud. 2 runkne pølser som ikke ligner at de er ny stegt. De 2 stjerner er for den smilende betjening. Maden var så absolut ikke en eneste stjerne værd
Flot resultat af renoveringen!
Besøgte deres cafe efter deres lange renovering, de har virkelig lagt sig i selen for indretningen! Jeg kan varmt anbefale deres Tigris Pawn pasta og deres pink lemonade - super lækkert! Mine veninder og jeg havde en dejlig eftermiddag.
Værste brunch i Kbh
Værste brunch i Kbh, man betaler 139kr for 3 mikro retter og 15kr ekstra for to små stykker brød, derudover kommer så drikkelse. Men maden er virkelig dårlig, æggene var kolde og smagsløse, tror de havde glemt salt, og frugten var gammel, det eneste semigode var pandekagerne som var præfabrikeret. Sidste gang jeg spiser der, er virkelig ikke pengene værd
Smagløs mad og forkert levering
Efter at have bestilt hos Café Castro af 2 omgange nu, kan jeg ikke anbefale stedet. Deres pastaretter er smagløse og laks næsten fuldstændig uspiseligt. Denne gang fik jeg leveret den forkerte WOK ret ifht. min bestilling og Entrecote bøffen som også var bestilt, var tørstegt til ukendelighed. Ingen smag i kødet overhovedet.
Ud fra min erfaring, bliver kød som dette typisk tørstegt, hvis det er over dato eller yderst tæt på.
Kunne ikke få penge igen efter at have betalt for meget
Jeg kom jævnligt på cafeen, da jeg bor lige ved siden af. Derfor var det også oplagt at tage derhen, da min mor for nyligt havde fødseldag, og vi var 9 mennesker til brunch. Jeg havde skrevet i bordreservationen, at vi gerne ville bede om flag og to børnestole. Dette havde de tilsyneladende ikke læst, men det ordnede tjeneren hurtigt for os. Da jeg skulle betale, kom jeg til at sige, at vi var 8 voksne i stedet for 7 voksne. Jeg kom i tanke om fejlen et par timer senere og gik ned på cafeen med kvitteringen. Tjeneren var sød, og delte ansvaret med mig,
da jeg jo havde skrevet 7 voksne i reservationen, og fordi hun heller ikke havde talt efter. Da hun ville give mig penge tilbage, kom der en anden tjener (muligvis manageren) og stoppede hende. Hun måtte ikke give mig penge tilbage, fordi så ville der gå noget galt ift. SKAT eller noget i den dur. Det gav ikke meget mening, men den søde tjener tog mig i forsvar, og vi begyndte nærmest at diskutere med den anden tjener. Det endte med, at jeg kunne få et gavekort (som skulle printes ud og lægges i en kuvert) med en kommentar til den anden tjener om, at en anden gang, så gav de ikke penge tilbage, hvis folk kom senere og sagde, at de havde betalt for meget. Det var ikke fordi, han troede, at folk snød. Han syntes bare ikke, at det var en service, de ville yde. Det er ellers en fin nok cafe med udmærket mad, men sørg for selv at holde øje med, at I betaler det korrekte beløb.
Ad totalt forfærdeligt
Vi kom ind i butikken hvor manden har et irreteret og uimødekommende mennesker der arbejder derinde da vi så bestilte cafe og cheesecake da cafeen kommer med cheesecaken var det forfærdeligt cheesecakEn knasede som chips dem fik vi byttet til en anden slags kage den kunne ikke engang spises og vi fik ikke pengene tilbage... 180kr lige i lokummet dårligt sted skal lukkes omgående
Ringe
Jeg spiste brunch på cafe castro og var helt vildt skuffet. Maden er ikke varm, jeg tror næsten ikke engang den var tilberedt før de kom det i varmebokse?! Ellers kedeligt udvalg og man får ikke en ny tallerken hvilket er super dovent og dårlig stil. Tjenerne forlader knapt baren.. ikke meget service over det.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.