Kan varmt anbefales
Super hyggelig Cafe/restaurant med et stort udvalg af lækre retter til enhver smag.
God service, smilende og imødekommende personale, selvom der var fuldt hus og travlt.
Moderate priser der også passer til større familier.
Der kommer vi igen.
Super god mad.
Super god mad.
Rigtig god service fra tjenerne.
Virkelig hyggeligt sted
Virkelig hyggeligt sted, med god mad og serviceminded medarbejder 🥰
Virkelig god service + rigtig god mad!!!
Jeg kom hele vejen fra Amager, fordi jeg hørte så godt om det. Jeg havde en virkelig god oplevelse. Stemningen var fantastisk. Personalet var så søde. Ejeren var tilstede og kom også og spurgte om vi manglede noget. Det er virkelig den bedste restaurant jeg nogensinde har været hos. Jeg anbefaler virkelig denne restaurant, og derfor giver jeg den også 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig lækkert mad
Virkelig lækkert mad. Atmosfæren var hyggelig, og personalet var venligt. Stor anbefaling herfra!
Der er altid en god stemning og de er…
Der er altid en god stemning og de er så serviceminded og mad smager bare pragtfuldt.
Selvom jeg arbejder i Greve så kører jeg gerne til Glostrup for at hente maden og kører til Ringsted for at spise det er den bedste restaurant vi har og det kan anbefales fem stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Atmosfære, musik, service, mad kanont
Havde snakket med en af ejerne om at jeg ikke har prøvet tyrkisk mad før.
Så i dag fik han mig overtalt og lavede lidt blandet til at smage.
Brød til forret med dressing.
Og hovedret var spyd med kylling, hakket oksekød tror jeg og noget kalve klump..
Det var utroligt lækkert og en kanon oplevelse.
Atmosfæren og servicen og ikke mindst musikken, gjorde det til en fed oplevelse.
Stort tak og med glædelig gensyn.
Helt klart besøget værd.
Snyd ikke jer selv for en oplevelse.
P.s. Bestil tid da de tit er ret fyldt ( klart med den mad )
Tusind tak
HELT IGENNEM FANTASTISK!!!
HELT IGENNEM FANTASTISK!!!
Utrolig lækker mad, skønt personale og en dejlig atmosfære.
Selv for en kræsen kvinde der ikke er til krydderier gik jeg derfra mæt og med ET KÆMPE smil på læben ❤️
HELT KLART ET BESØG VÆRD
Der er høj musik hver gang vi kommer…
Der er høj musik hver gang vi kommer derinde. Maden var ikke varm og efter 45 ventetid på vores mad får vi retter med bulgur og info om at ris er færdig. Ved betaling prøvede han at tager ekstra for retten som vi ikke vil have.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.