Je suis ravi de ma commande, j'ai été livré dans un délai très correct, sachant que j'habite dans le sud de la France. Le colis était en parfait état, la batterie que j'ai commandée semble neuve, el... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Camera-tweedehands hanteert eerlijke prijzen voor haar aangeboden apparatuur. De Sony EF PZ 16-35 mm F4 G lens ziet er als nieuw uit. De lens werd goed verpakt met PostNL verstuurd en ik had hem de... Ver mais
Goed en eerlijk bedrijf met verstand van zaken De mensen staan er niet alleen voor de kassa maar veel meer voor goede info aan klanten wat buitengewoon prettig is vanwege de meestal duurdere profes... Ver mais
Was helemaal niet bekend met dit bedrijf dus een beetje wantrouwig. Maar na even googlen en de positieve reacties toch besteld. En ik moet zeggen wat een service. Binnen een dag had ik mijn spullen bi... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Camera-Tweedehands.nl
Over Ons 📸
★ Specialist in tweedehands camera-apparatuur
★ 4.7/5 (gebaseerd op +4.500 reviews)
★ Betrouwbaar sinds 2015
OVER ONS
Bij Camera-tweedehands.nl geloven we dat het hergebruiken van camera-apparatuur niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de wereld. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we een passie ontwikkeld voor het koppelen van fotografen aan hoogwaardige tweedehands camera’s, lenzen en accessoires.
Onze missie begon met een simpele gedachte: "Waarom zou je genoegen nemen met nieuwe apparatuur als er perfect werkende alternatieven beschikbaar zijn?" Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we een platform gestart dat volledig gericht is op betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk product dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geïnspecteerd en beoordeeld door ons team van experts. Hierdoor weet je precies wat je koopt, zonder verrassingen.
Wat ons uniek maakt? Naast onze brede selectie en scherpe prijzen bieden we een persoonlijke service die je nergens anders vindt. Of je nu een starter bent die een DSLR zoekt of een professional die op zoek is naar die ene speciale lens, bij ons ben je aan het juiste adres.
Daarnaast hechten we waarde aan transparantie en eerlijkheid. Onze reviews, verzameld via verschillende betrouwbare platformen zoals Google, WebwinkelKeur, TrustedShops en Trustpilot, laten met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 zien dat klanten ons vertrouwen en onze service waarderen.
Camera-tweedehands.nl draait alles om hergebruik, waarde en een passie voor fotografie.
Kies voor ons en ontdek hoe een tweedehands camera jou kan helpen om je volgende verhaal vast te leggen.
Camera-tweedehands.nl – Jouw partner in fotografie.
Informações de contato
Kerkstraat 47 Bis, 4191AA, Geldermalsen, Holanda
- 0853018332
- info@camera-tweedehands.nl
- www.camera-tweedehands.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Beschrijving lezen en foto's nauwkeurig bekijken.
Doordat ik de beschrijving en foto's van het bestelde artikel niet goed heb gelezen en bekeken, heb ik een conclusie getrokken en gereageerd welke in deze situatie niet juist was. De medewerker heeft op een respectvolle en vriendelijke manier aan mij alles duidelijk gemaakt dat ik verkeerd heb gereageerd.
Dit bedrijf verdient mijn 5 sterren!
Snelle en goed ingepakte levering
Snelle en goed ingepakte levering.
Helaas gaat het retour omdat ik niet goed opgelet heb hoe het scherm open klapt
Prima product!
De lens was in uitstekende conditie. De verzending was snel. Helemaal niets op aan te merken 😃
Prima en snelle levering.
Snelle levering en product als omschreven
Snelle levering, product zoals omschreven en duidelijke communicatie over de levering
Exact zoals beschreven
Snelle levering exact zoals het beschreven was. Zeer te vreden met de camera
Ik heb een prachtige tweedehands lens…
Ik heb een prachtige tweedehands lens toegestuurd gekregen. Het heeft er van weg deze lens nog nooit gebruikt is geweest. Ook goed verpakt verzonden!
Dank hiervoor.
Camera zo goed als nieuw Z7
Camera zo goed als nieuw incl. Batt. Lader en usb kabel voor in camera laden !
Goed contact en op verzoek dezelfde dag…
Goed contact en op verzoek dezelfde dag verzonden. Super kwaliteit. Dank, dank, dank.
Alles wat maar wenselijk is.
Bestelling werd direkt opgestuurd en in…
Bestelling werd direkt opgestuurd en in goede staat ontvangen.
Product voldoet aan de omschrijving en…
Product voldoet aan de omschrijving en wordt snel geleverd.
Goede ervaring
Snelle reacties, snelle verzendtijden. Redelijk accurate beschrijving van de productstaat. Mag wel iets meer in detail, met name bij vintage apparatuur. Desondanks retours snel afgehandeld. Eén van de betere tweedehands camerazaken in het land.
Deze keer een lens besteld.
Deze keer een lens besteld.
De lens staat netjes beschreven op de website. Bij aankomst binnen 1 dag klopte alles.
Goed en degelijk verpakt.
Kortom een prima winkel.
Doe er graag zaken mee.
Het is allemaal gegaan zoals het moet…
Het is allemaal gegaan zoals het moet gaan. goed product en prima verpakt .
Veel keuze snelle verzending
Veel keuze, overzichtelijke site, snelle verzending. Deze is aan te bevelen.