De aflevering van het bestelde artikel duurde langer dan oorspronkelijk de bedoeling was. Ze hebben hun excuses aangeboden voor het ongemak.Dit bedrijf heeft eerlijk de reden/oorzaak van de vertraging... Ver mais

Je suis ravi de ma commande, j'ai été livré dans un délai très correct, sachant que j'habite dans le sud de la France. Le colis était en parfait état, la batterie que j'ai commandée semble neuve, el... Ver mais
Heldere omschrijving van het product, en het klopte perfect! De “zeer goed” beleefde ik zelf als een “zo goed als nieuw”, dus dat Camera Tweedehands zo kritisch is, schept vertrouwen.
Camera-tweedehands hanteert eerlijke prijzen voor haar aangeboden apparatuur. De Sony EF PZ 16-35 mm F4 G lens ziet er als nieuw uit. De lens werd goed verpakt met PostNL verstuurd en ik had hem de... Ver mais
★ Specialist in tweedehands camera-apparatuur
★ 4.7/5 (gebaseerd op +4.500 reviews)
★ Betrouwbaar sinds 2015
Bij Camera-tweedehands.nl geloven we dat het hergebruiken van camera-apparatuur niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor de wereld. Sinds onze oprichting in 2015 hebben we een passie ontwikkeld voor het koppelen van fotografen aan hoogwaardige tweedehands camera’s, lenzen en accessoires.
Onze missie begon met een simpele gedachte: "Waarom zou je genoegen nemen met nieuwe apparatuur als er perfect werkende alternatieven beschikbaar zijn?" Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we een platform gestart dat volledig gericht is op betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk product dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geïnspecteerd en beoordeeld door ons team van experts. Hierdoor weet je precies wat je koopt, zonder verrassingen.
Wat ons uniek maakt? Naast onze brede selectie en scherpe prijzen bieden we een persoonlijke service die je nergens anders vindt. Of je nu een starter bent die een DSLR zoekt of een professional die op zoek is naar die ene speciale lens, bij ons ben je aan het juiste adres.
Daarnaast hechten we waarde aan transparantie en eerlijkheid. Onze reviews, verzameld via verschillende betrouwbare platformen zoals Google, WebwinkelKeur, TrustedShops en Trustpilot, laten met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 zien dat klanten ons vertrouwen en onze service waarderen.
Camera-tweedehands.nl draait alles om hergebruik, waarde en een passie voor fotografie.
Kies voor ons en ontdek hoe een tweedehands camera jou kan helpen om je volgende verhaal vast te leggen.
Camera-tweedehands.nl – Jouw partner in fotografie.
Kerkstraat 47 Bis, 4191AA, Geldermalsen, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Goede voorlichting en adequate afhandeling
De bezorgdienst liep veel vertaging op en communiceerde slecht. Camera-tweedehands gebeld die mij onmiddellijk geruststelde. In het ergste geval direct geld terug. Zover hoefde het gelukkig niet te komen. De aankoop zal vandaag arriveren.

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Ze leveren snel en de kwaliteit van het geleverde komt overeen met hun waardering.

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Snelle acurate levering. Zorgvuldig ingepakt. Lens ziet er als nieuw uit. Een eerste indruk om te kijken of het functioneert hoe het behoort is positief.

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Gekozen voor een objectief goed omschreven met alle plus en minpunten.
Snel verstuurd en tijdens vertragingen van de bezorging [Post.nl] dit ook telkens gemeld en bij geactualiseerd.
Mooie macro lens in puike staat zo goed als nieuw en vooral mooie resultaten.
Alles klopt gewoon!

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
een 2e hands nikon D7500 besteld, was prima in orde helemaal goed.
Jammer dat postnl niet meewerkte waardoor hij wat later aankwam.
Wat Camera-Tweedehands.nl betreft dik tevreden

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Super fijne service. De medewerkers die ik tot nu toe gesproken heb zijn erg vriendelijk en meedenkend. Ik kom hier graag vaker.
Ooit moest mijn lens terug voor een check, dezelfde week had ik een fotosessie gepland.
Ik mocht tijdelijk een lens van hun lenen!

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Snelle levering en goed onderhouden product. Niet te merken dat het 2e hands is!

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Snelle levering en vooral hele goede service

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Bestellen ging makkelijk en was duidelijk. Helaas verkeerde item ontvangen + 2 flesjes drinken er in.
Ze hebben onderzoek gestart bij postNL want op hun camera beelden is te zien dat daar alles goed is gegaan.
Nog niet opgelost maar zaak word wel serieus genomen en ze doen hun best (daarom verdienen ze alsnog een positieve review)
Snelle service. Camera volgens beschrijving. Camerariem erbij maar volgens mij niet origineel. Oplader van een derde partij. (Junipo) Niet origineel maar werkt zoals het hoort. Shuttercount zoals aangegeven.

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Aanvankelijk twijfel bij tweedehands spullen dus ik belde eerst even. Kreeg een aardige man aan de lijn en ik was om. Keurig en snel opgestuurd. Superblij met m’n lens!

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Mooie producten en een snelle verzending. Ben er erg blij mee.

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Een probleempje wat door inzet van personeel werd opgelost. Al met al een positieve ervaring over de verkoop! De bezorging verliep verder probleemloos en ook het product voldoet goed.

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Goede en snelle service van een besteld item, dat er ook nog eens prachtig uitziet. En uiteraard 100% goed functioneert

Resposta da Camera-Tweedehands.nl
Heard about this shop a few weeks ago! Ordered a grid for my Elinchrom Strip Box and it came into great shape! Almost like brand new for half the price!