Satelliet ontvanger zondag besteld, werd dag na bestelling gebeld door de webshop om te checken of ik wel de juiste had besteld. Was eigenlijk verbaasd maar is wel klasse van ze. Na ontvangst en... Ver mais
Gemakkelijk te vinden, snel besteld en vlot geleverd. Wat mij wel opvalt is dat er zoveel uitvoeringen in omloop zijn van muurbeugels (divers fabrikaat?), de maten zijn overigens perfect qua gatafstan... Ver mais
Voor een Salora TV een nieuwe afstandsbediening besteld. Een 10 minuten later word ik gebeld door medewerkster, ter verificatie of ik de juiste heb besteld. Het zou toch jammer zijn als ie niet goed i... Ver mais
De Amiko XFinder3 bleek een software fout te bevatten. Na contact met de servicedienst werden er oplossingen aangeboden. Deze hadden niet het gewenste resultaat. De servicedienst nam contact op met de... Ver mais
Cardwriter B.V. satelliet specialisten bij advies, verkoop, installatie, reparatie en onderhoud aan o.a. satelliet- en overige digitale televisiesystemen voor consumenten B2C en bedrijven B2B.
méér dan 20 jaar specialist met leveringen en werkzaamheden op locatie in binnen- en buitenland voor satelliet- en digitale televisie ontvangst bij thuisgebruik, mobiel/onderweg, op een camping, in een camper of caravan, in de scheepvaart etc.
Satelliet TV en digitale kabel TV, maar ook voor DigiTenne apparatuur en hospitality toepassingen op campings, hotels, recreatieparken en in de maritieme sector.
Uitsluitend officieel SatellietPlatform gecertificeerde en SES Astra gediplomeerde installateurs.
Officiele dealerschappen.
Blauw-roodlaan 28, 2718SJ, Zoetermeer, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snel het bestelde mediabox ontvangen. Super.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Na ontvangst en software update bleken de frequenties in te staan van meer dan 12 jaar geleden (enkel voor Turksat was dit zo). Moest handmatig frequenties toevoegen om het werkend te krijgen. Duurde 1 uurtje en daarna werkte het geheel naar behoren.
Ik ben tevreden met mijn bestelling.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Afstandsbedieningen besteld en snel afgeleverd. Werken prima.
Eerlijk behulpzaam en geven je goede advies levering ook netjes gegaan

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Ik heb gekregen wat ik vroeg, binnen de gesproken tijd. Oké dus.
Prima zaak, bestel hier al jaren. Goede service, duidelijk en eenvoudig bestelproces. Snelle levering.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Fijne winkel en super Klantensrevice. Goed product.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Op een vraag werd snel en adequaat gereageerd

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Had al eerder bij CardWriter iets besteld werd toen ook snel geholpen vandaar dat ik nu weer bij hun mijn artikelen weer bestelde. Goede service en snel geleverd.

Resposta da CardWriter B.V. Satelliet Winkel
Na een email van ons werd er geadviseerd om telefonisch contact op te nemen. Hierbij uitgebreid de mogelijkheden besproken en besloten de Quantis tv te bestellen.