Fantastisk tøj, lækkert design og super kvalitet. Til forskel for de fleste andre plus size tøjmærker følger der et målskema med hver eneste style. Det gør det meget nemt at handle online. Meget hjæl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har længe været trofast kunde hos Carmakoma. Lækkert tøj, god kvalitet, god pasform, og super god service. Bestilling og levering er smertefrit. Det samme kan jeg sige om de gange jeg har returneret,... Ver mais
Carmakoma byder på fremragende designs i de lidt større størrelser. Fede styles, god pasform og et opgør med de triste designs, hvor man bare har lagt lidt ekstra vidde eller længde på uden hensyn til... Ver mais
Jeg er vild med mit Carmakoma-tøj. Det løfter simpelthen stilen så meget, også når man er en stor og fyldig pige. Kunne skrive alt mulig positivt om stil, attitude og pasform, men det er der rig... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Carmakoma designs trendy fashion clothing for curvy, plus sized women. With carmakomas fashionable clothing women with curves have great opportunities to enjoy their beautiful body and mirror.
Informações de contato
Gl. Klausdalsbrovej 493-495, 2730, Herlev, Dinamarca
- +45 72302024
- info@carmakoma.com
- www.carmakoma.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dejligt tøj - men synes det er lidt dyrt
Jeg kan rigtig godt lide tøjet men synes det er en anelse dyrt - ved godt at der nok ligger mere design for hvad passer en med kurver men behøver en kjole virkelig koste 1200 af den grund..
Men er ellers stor fan af både kvalitet og pasform
Fedt tøj, men.....
For 2 ½ år siden bestilte jeg en kjole på Carmakoma. I første omgang fik jeg den forkerte style i den rigtige størrelse. I næste omgang fik jeg den rigtige style i den forkerte størrelse. Først I tredje forsøg lykkedes det. Det endte altså med at blive en rigtig dyr kjole, når der skulle betales for porto og returnering 2 gange. Siden da har jeg ikke haft så mange penge til tøj og har valgt inferiøre mærker, mens jeg har drømt om at fylde skabet med ting fra hver eneste kollektion der er udsendt.
Denne vinter var det dog nødvendigt at udskifte vinterjakken og HOSTA var ikke til at komme uden om. Da jeg samtidig lige havde fået lidt uventede kontanter, blev der bestilt lidt ekstra.
Resultat: alle styles er de rigtige, størrelserne er de rigtige (og passer perfekt), men af de 2 ens toppe jeg havde bestilt var der kun en i posen.
Jeg er superglad for tøjet og stilen, men jeg er ikke helt vild med medarbejderne i pakkeriet.

Resposta da CARMAKOMA
Seriøs webshop
Carmakoma er en af de mest seriøse danske webshops jeg har haft fornøjelsen af at handle i - god kundeservice, god vejledning ved tvivl, let at navigere i og hurtig levering og gode returforhold ved forkert (selvforskyldt!) størrelse. Jeg krydser fingre for at successen fortsætter.
En skøn netbutik, med lækkert tøj:-)
Har kun rosende ord til Carmakoma. hurtig levering og super lækkert tøj.
Oh yeah!! Good lord!
Carmakomas tøj ér fantastisk og jeg har været forelsket siden jeg opdagede det for ca. 4 år tilbage. Designerne tænker ungt, hipt og at vi også vil ha en feminin figur. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem. Tøjet er i top og altid god service.
Tøj der skilder sig ud!
Super lækkert tøj, korrekt og hurtig levering og rigtig god kvalitet af tøjet. Dette er mit nye ynglings tøjmærke!!
Kanon fedt tøj og ordenlige størrelser....
Carmacoma laver noget vildt lækkert tøj og har meget at vælge i mellem, eneste minus er prisen, det er alt for dyrt :-(
super lækkert tøj
super lækkert og overskueligt. Hurtig levering:-)
Lækkert tøj, god pasform og problemfri bestilling og levering
Dejlig overskuelig netbutik.
Lækkert tøj i både stil og kvalitet.
Målskemaet passer og det er nemt at finde den rigtige størrelse så tøjet også passer perfekt når man får det på.
Tøjet er syet så det flattere en rund og kurvet krop, der ikke noget med telte i løse poseformer her.
Hurtig og problemfri levering.
stilfuld og enkelt designertøj til overkommelige priser
Carmakoma kan stærkt anbefales, hvis man er pluspige, og leder efter flot, klassisk, enkelt og stilfuldt designertøj til billige penge. Lynhurtig levering og altid masser af gode tilbud på hjemmesiden.
Lækkert design & fed stil
Jeg har handlet på carmakoma.com et par gange, og der har altid været hurtig og fejlfri levering. Desuden er tøjet pakket i en gavepose når man modtager det, - skønno ;-)
Tøjet har et virkeligt fedt design og er super lækkert at have på.
Havde jeg råd, købte jeg meget mere af deres tøj! - Efter min pengepung er det desværre lidt dyrt.
UNBELIEVABLE!!!!
IM HOOKED! Dette mærke er simpelthen så fantastisk - ENDELIG noget lækkert kvalitetstøj til kurvede piger. Har bestilt derfra flere gange og elsker deres hurtige levering, deres sindsyge dejlige indpakning og deres små gaver som et net.
Jeg vel til hver en tid anbefale og komme tilbage som kunde - I styrer!
Endelig tøj i min størrelse med stil!
Har altid undret mig over hvorfor man "åbenbart" skulle være vild med storblomstret, eller meget løst tøj som bare får en til at se større ud, eller bare kedeligt tøj - bare fordi man er rund i formerne! Er derfor meget glad for Carmakoma. Dyrker god kvalitet med et råt og meget personligt tvist. Må normalt selv mikse kvalitets men meget klassisk design som fx Max Mara med noget mere råt for at finde frem til min stil, men er her et design, som fra starten kombinerer enkle stilfulde detaljer og god kvalitet med en del "edge". Kan kun sige "I like" ;-)
Skønne varer, dejlig kvalitet.
Super god pasform, dejlig kvalitet. Lækker hjemmeside.
Fine detaljer og små finesser
Fine detaljer og små finesser. Det er nogle af de ting, folk har kommenteret, når jeg har haft tøj fra Carmakoma på. Der er efterhånden mange, der laver tøj til kvinder med former, men jeg er endnu ikke stødt på et mærke, der gør det så finurligt, kreativt og skønt som Carmacoma. Altid masser af design-fristelser på sitet - og masser af gode tilbud. Og en kollektion, der altid er lige i øjet.
Absolut SUPERLICIOUS tøj, stil og service 😄
Det er utroligt så hurtig levering og service der er. Havde bestilt noget jeg SKULLE bruge dagen efter - og det var der bare til tiden... Som om der blev ydet en helt særlig service, blot til mig. Men det har vist sig, at der faktisk er hver eneste gang, servicen er god og forsendelsen super hurtig. Køber rigtig meget CARMAKOMA nu - det er faktisk gået hen og blevet mit favoritmærke. Tøjet er smart og med en lidt kant, der gør det både sejt og sexet.
Jeg er afhængig
Endelig et mærke der anerkender kvinder med former, endda også store former.
jeg er vild med stilen, der er rå og sexet, men alligevel formår at skjule de steder der skal skjules.
Pris og kvalitet følges for engangs skyld også ad!
Endelig kan jeg klæde mig moderigtigt, istedet for "konetøj", som man hurtigt kommer til med tøj til store piger.
Ikke bare tøj, men et stolt statment.
Man køber ikke bare et stykke tøj, man køber stil, mening og selvsikkerhed hos Carmakoma. Hvad enten det er til hverdag eller fest, bliver man lagt mærke til, man har et statement og det er "jeg er bare for lækker".
Carmakoma - det helt rigtige valg :)
Jeg har handlet hos Carmakoma flere gange, og det har altid været en god oplevelse.
Pasform er en af de ting jeg ikke behøver at tænke på, lige som det om det nu også er "smart" heller ikke er noget jeg skal bruge tid på --- for, Carmakoma's tøj passer bare os lidt mere runde piger perfekt, ligesom det er totalt trendy.
Det er totalt fedt at kunne gå i det samme tøj og være lækker, selv om jeg har mere på sidebenende end en "size 0"
Tak fordi der er nogle der ikke mener vi behøver at ligne noget der er løgn, bare fordi vi ikke sulter os selv :) Charlotte
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.