Carsolutions Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

"CarSolutions" har specialløsningerne til din bil! Vi har lige haft vores Skoda Kamiq inde og få eftermonteret P-Sensorer, hvilket ikke kunne lade sig gøre hos Skoda DK. CarSolutions fiksede det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og venlig service. Gratis lånebil mens bilen bliver behandlet giver en fantastisk flexibilitet i en travl hverdag. Hurtig levering af de ønskede services. Kan varmt anbefales. Hilsen en g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været meget tilfreds med og bruge Carsolutions Der har fra start af været go kommunikation, med kort svar tid på mails. Min bil havde brug for yderligere kodning efter udført arbejde. Da je... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina Elétrica de Carros

Escrito pela empresa

Carsolutions er nyt af navn i efteråret 2021, men vi har mange års erfaring, med professionel eftermontering af originalt udstyr i VW, Seat, Skoda og Audi. Ud over at vi hjælper mange private kunder, har vi stor erfaring med både mindre og større virksomheder. Både med udbedring af fejl på allerede monteret udstyr i biler, eller eftermontering af specifikke kunde behov, så klarer vi opgaven.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Carsolution kan noget ingen andre kan

I januar 2024 fik jeg leveret en fabriksny Audi Q4 der var bestilt med 360 grader kamerasæt. På daværende tidspunkt kunne Audi desværre ikke levere dette fabriksmonteret, så jeg har i over et år forgæves forsøgt at finde en leverandør i både Danmark og Nordtyskland til at eftermonteret det, men er hver gang blevet afvist med, at det endnu ikke kunne lade sig gøre.

For en måneds tid siden spurgte jeg igen forgæves flere leverandører om muligheden, men Tim fra Carsolution lovede at de kunne de nu og det er med det originale kamerasæt, så løsningen bliver nøjagtig som var det fabriksmonteret.

Store ord, men Carsolution har for få dage siden installeret det i min bil til stor glæde og til min fulde tilfredshed, derfor min konklusion ….. Carsolution kan noget ingen andre kan.

13 de março de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Carsolutions reparerede min skærm til…

Carsolutions reparerede min skærm til brug for Appel-Carplay, som lige pludselig ikke virkede. Skærmen blev varm og touchfunktionen virkede sporadisk og ind i mellem slet ikke.
Jeg fik anbefalet Carsolutions af en anden kunde med samme problem.
Carsolutions sætter en ære i at reparere produkterne i stedet for at udskifte alt, hvilket gør det mere bæredygtigt og væsentligt billigere.
Da jeg henvendte mig, fik jeg en hurtig tid, og oplevelsen på værkstedet i Søborg (B2 Bilcenter Teknicar), som samarbejder med Carsolutions, var servicemindet, behagelig og reparationen gik hurtigt, mens jeg ventede. De er meget kompetente til det, de laver.
Min skærm virker nu fuldstændigt som ny.
Jeg kan klart anbefale både Carsolutions og B2 Bilcenter Teknicar.

15 de novembro de 2024
logotipo da Carsolutions

Resposta da Carsolutions

Hej Luise, tak for de flotte ord! Victor er allerede blevet informeret, og rosen er sendt hans vej. 🙂

/Tim

Super god service.

Super god service.
Den kode de havde modtaget virkede ikke, så jeg måtte vente en dag ekstra med at få bilen tilbage, men bplev informeret om forløbet, og alt var som det skulle være da jeg fik bilen tilbage

31 de outubro de 2024

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais