Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service. Kæmpe ros til Carta, og specielt Thomas for hans altid hurtige og professionelle hjælp. Processen med at få drømmebilen, indhente tilbud, igangsætte, og efterfølgende dialog... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skuffende oplevelse – manglende respekt og kundeservice Min oplevelse med Carta Leasing har desværre været meget skuffende. Jeg følte mig ikke behandlet med respekt, og det var tydeligt, at der... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig rådgivning der efterfølgende lod kunden stå med møg til halsen Man skal ikke lede længe før man finder den værste rådgivning hos CARTA, men de vil ikke stå ved deres fejl, og efterlader... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Financeira

Escrito pela empresa

CARTA-koncernen er et 100% privatejet finansierings- og leasingselskab. CARTA har eksisteret siden 1989, og vi har derfor mere end 30 års erfaring inden for finansiering og leasing af biler. Via tæt samarbejde med forhandlere i hele Danmark tilbyder vi finansiering af person- og varebiler til både private og erhvervskunder. CARTA beskæftiger ca. 40 medarbejdere og vores kontor ligger i dejlige omgivelser ved havnen i Odense.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Anbefalelsesværdige

Processen med at få drømmebilen, indhente tilbud, igangsætte, og efterfølgende dialoger er gået 100% efter bogen. Altid hurtigt, og beskrevet på en måde så man forstår tingene.

Jeg er en glad mand som i dag kører rundt i min drømmebil, på en let og gennemskuelig kontrakt som gør at mavefornemmelsen er bare er der!

Tak Carta! 🙏🏻
Stor anbefaling herfra.

18 de agosto de 2025

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse – manglende respekt og kundeservice

Min oplevelse med Carta Leasing har desværre været meget skuffende. Jeg følte mig ikke behandlet med respekt, og det var tydeligt, at deres fokus ligger mere på penge end på kundens behov og tilfredshed.

Der manglede ægte interesse for at yde god service, og kommunikationen var præget af en uprofessionel tilgang. Som kunde forventer man at blive mødt med forståelse og rådgivning – ikke blot som en transaktion.

Jeg kan ikke anbefale Carta Leasing, og vil fremover vælge en virksomhed, der prioriterer kundens oplevelse og tillid.

30 de julho de 2025

Kære Yatheendar,
Tak for din anmeldelse – det er naturligvis ærgerligt at høre, at du har haft en skuffende oplevelse hos os.
Hos CARTA bestræber vi os på at levere både professionel rådgivning og personlig kundeservice, og vi er kede af, at du ikke har oplevet det sådan. Det er aldrig vores intention, at nogen skal føle sig mødt med manglende respekt, og vi tager din feedback seriøst.
Vi har været glade for at have dig som kunde igennem flere år og sætter pris på den tillid, du har vist os i den periode.

Mvh CARTA

Inkompetent ‘rådgivning’ og bekymrende kreditafdeling

Meget bemærkelsesværdig og nedladende behandling fra Carta i forbindelse med flexleasing af en BMW M5. Både Brian og Mathias fremstod overraskende inkompetente i deres tilgang til kundeerhvervelse og rådgivning. Deres kreditafdeling havde tilsyneladende svært ved at forstå selv en simpel årsrapport og mente, at der var grund til ‘bekymring’, fordi de ikke kunne få bruttobeskatning af firmabil og lønomkostninger til at give mening. I min optik er det erhvervsøkonomi for begyndere — og det vækker en vis bekymring, at man skal forklare Carta helt basale ting.

Det, der dog virkelig overraskede mig, var at opdage, at Carta tager udgangspunkt i bilens pris med dansk registreringsafgift ved import, når de beregner økonomisk hæftelse, i stedet for at forholde sig til den lovpligtige restværdi ved flexleasing. Det giver et stærkt misvisende billede og virker ærligt talt som en amatørtilgang.

Jeg kan derfor ikke anbefale at samarbejde med Carta — særligt ikke, hvis du er under 25 år. Deres tilgang virker ikke bare uprofessionel, men også diskriminerende over for yngre kunder. Hvis du forventer kompetent rådgivning og respektfuld behandling, bør du nok kigge andetsteds.

Jeg kan personligt anbefale Krone Kapital og Jyske Finans.

20 de agosto de 2025

Kære Frederik,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger.

Hos CARTA bestræber vi os på at levere professionel og respektfuld rådgivning, og vi tager din feedback seriøst. Vi beklager, hvis vores kommunikation i forløbet har virket nedladende – det er bestemt ikke i overensstemmelse med den måde, vi ønsker at møde vores kunder på.

Vores kreditvurdering foretages altid individuelt og tager udgangspunkt i en samlet vurdering, som er lavet ud fra en kreditværdighedsvurdering, som vi er underlagt fra Finanstilsynet.

Vedrørende beregning af økonomisk hæftelse kan vi oplyse, at vores praksis følger branchens standarder og gældende regler, men vi er naturligvis åbne for at forklare vores metoder nærmere, hvis der opstår tvivl eller spørgsmål.

Vi er ærgerlige over, at du oplevede vores tilgang som hverken professionel eller inkluderende. Hos CARTA behandler vi alle kunder ens – uanset alder – og vi tager stærkt afstand fra enhver form for forskelsbehandling.

Tak for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi bruger den som en mulighed for at forbedre vores dialog og processer fremadrettet.

Mvh CARTA

Fuskere!

Fuskere!
De følger ikke loven.
Bilen falder aldrig i restværdi.
Prøv se pengejægerne på DRtv det handler også om Carta hvordan de svindler og stjæler penge fra skat.

10 de março de 2025

Kære Kenan,

Når en leasingperiode starter, foretager vores medarbejdere altid en grundig og fair vurdering af bilen, for at fastsætte restværdien. Vores anbefaling til dig, var at nedskrive bilen mere, men det var ikke et ønske du valgte at efterleve. CARTA har eksisteret siden 1989. Hos CARTA har vi dygtige og kompetente medarbejdere i hele organisationen, som altid arbejder ud fra gældende lovgivning. Vi kan med sikkerhed sige, at CARTA hverken snyder vores kunder, samarbejdspartnere eller SKAT, det ligger os meget på sinde at have en gennemsigtig og troværdig forretning. Vi er selvfølgelig kede af, hvis du har fået en anden opfattelse.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, enten til lovgivningen eller til finansiering og leasing generelt. Vi står altid klar til at hjælpe og give indsigt i vores processer.

Gebyr for adresseskift

En måned efter jeg flyttede til en ny adresse, da sendte de mig en regning på 450 kr. for manuel håndtering af adresseskift. Jeg var ikke klar over at man skulle oplyse den slags til sit leasingselskab, men det står i en paragraf i kontrakten. De oplyser at jeg kunne have undgået gebyret, hvis jeg blot havde husket at melde det inden min flytning. Jeg har svært ved at forstå at det skal koste så meget at rette en adresseoplysning, som de tilsyneladende er i stand til selv at få fat i.

Jeg har været tilfreds kunde i en 4 års tid nu, men jeg synes det er et urimeligt gebyr, som ikke står til måls med den arbejdsindsats der ligger bag. Jeg overvejer nu stærkt om jeg skal finde mig et andet leasingselskab. Ikke fordi 450 kr vælter mit budget, men jeg er bekymret for, hvad der ellers kunne gemme sig af gebyrer, som jeg har overset.

27 de novembro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Sold a really bad leasing contract…

Sold a really bad leasing contract taking advantage of the fact I do not speak Danish.

Poor Customer care.

Very bad experience and to be honest glad to be getting out of it.

2 de outubro de 2024

Dear David

Thank you for your review.

We regret to hear that your contract has not met your expectations this time.
In general, we must refer to the terms of the contract, which we are happy to explain in English too. Thus, you are always welcome to call or write us if you have any questions.

Kind regards

Pålægger gebyr uberettiget

Leasede en bil i april måned hvor den blev tilmeldt betalingsservice. Det har lige siden ikke fungeret da pengene ikke bliver trukket og der hver gang påløber 300kr i gebyr. Den ene af gangene kom rykkeren på 350kr samme dag som betalingen forfaldt. Hver gang vi kontakter banken ser alt ud som det skal med betalingen og de oplyser at det kan være Carta der ikke accepterer betalingsservice aftalen. En kreativ måde at tjene penge på måske?

20 de agosto de 2024

Kære Karina

PBS køres en gang om måneden og kan tilmeldes rettidigt via. netbank eller via. link. En PBS-tilmelding kan herefter kun afvises/annulleres af kunden selv eller pengeinstituttet.

Vi har undersøgt denne sag og kontaktet kunden på aftalen. Vi håber, at udfordringen nu er løst.

Det undrer mig

Det undrer mig, at det skal koste 450 kr. at ændre en adresse i deres system. Det står selvfølgelig indskrevet i en paragraf i aftalen - men... det er da ikke ligefrem god kundeservice.
PBS-aftalerne bliver ikke godkendt, så der på mystisk vis altid påløber renter på fakturaerne.

27 de junho de 2024

Kære Hollesen

Det koster ikke noget at foretage en adresseændring, og dette kan gøres ved blot at ringe eller skrive til os.
PBS køres en gang om måneden og kan tilmeldes rettidigt via. netbank eller via. link uden rentetilskrivning.

Derudover henholder vi os til vilkårene for aftalen, og du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du måtte have spørgsmål til et af ovenstående punkter eller andet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig rådgivning der koster dyrt…

Elendig rådgivning der efterfølgende lod kunden stå med møg til halsen

Man skal ikke lede længe før man finder den værste rådgivning hos CARTA, men de vil ikke stå ved deres fejl, og efterlader derfor en kunde i møg til halsen

Hold Jer væk, alt ender med og koste kassen med dette firma, og deres uduelige medarbejder

Føj !!!

22 de abril de 2024

Kære Jeanne

Vi er kede af, at du ikke føler, din aftale har levet op til dine forventninger.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at få gennemgået vores kontrakter og lånevilkår i øvrigt.

Super effektiv service

Super effektiv service, kompetente og faglig dygtige medarbejdere, med viden og kompetence både om bilkøbet, men også selve leasingdelen.
Jeg har gennem mit job arbejdet med leasingfirmaer igennem de seneste 30 år. men medarbejderne hos CARTA de er i særklasse.

22 de abril de 2024

5 stjerner for uovertruffen service

5 stjerner for "Fremragende - ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre".
Hos Carta har jeg oplevet en meget personlig og effektiv service og en skarp og usammenlignelig pris! Perfekt kombination og tryg handel!

22 de março de 2024

Super service, haft 3 biler ved dem uden problemer 👏

Kære Simon

Dejligt at høre. Mange tak for din anmeldelse.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse

Jeg har fået super god service omkring leasing af bil, og efterfølgende forlængelse. Der har været styr på det hele vejen igen. Så en varm anbefaling herfra.

Kære Rasmus

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi hjælper dig naturligvis gerne igen næste gang.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service
Takket være Rasmus og resten af team Carta kører jeg nu i min drømmebil!

20 de março de 2024

Kære Lau

Mange tak for din anmeldelse - dejligt at høre!
Rigtig god fornøjelse med din bil. Vi hjælper dig gerne igen næste gang.

5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har kun rosende ord at fortælle om firmaet Carta A/S.

Har brugt dem som samarbejdspartner i flere år og det kommer jeg til at fortsætte med!

Altid god service.

1 de abril de 2024

Kære Jonas

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er også meget glade for det gode samarbejde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været rigtig glade for Carta.

Vi har været rigtig glade for Carta.
Super god service og troværdighed.
Kan varmt anbefale at lease gennem dem. Bestemt ikke sidste gang, vi benytter Carta.

Kære Anders

Mange tak for din positive feedback.
Vi stræber altid efter at levere god og troværdig service, og vi er meget glade for, at det også har været din oplevelse.

Vi glæder os til at tage imod dig igen næste gang.

Skarp rådgivning

Skarp rådgivning, hidsig vogn” snart sommer “ fed service !

17 de abril de 2024

Kære Daniel

Mange tak for din positive anmeldelse.
Vi håber, du er rigtig glad for din bil.

CARTA

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais