Cartop Automotive BV Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via videobellen supergoed geholpen met het instellen van functies die ik zelf niet aan de gang kreeg. En ook een speakertje dat ontbrak heel snel nageleverd. Echt top service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eind januari een after market Davilon autoradio met android auto in laten bouwen. Dit was binnen een half uurtje gebeurd! Toen na 1,5mnd bleek dat usb aansluiting in de auto niet werkte waren ze direc... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een auto radio besteld. De microfoon en het systeem had ik problemen mee want het deed niet wat het moest. Naar de garage geweest en 100 euro betaald en er werd gezegd dat de microfoon het goed deed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een Davilon gekocht met connecters specifiek voor de c180 Mercedes alle connectors erbij plug&play zou het moeten zijn ...oude 1 DIN autoradio eruit en boel connected deed niks, na dagen zelf... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

84 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij ons betrof het advies, inbouw audio

Bij ons betrof het advies, aankoop, inbouw van een Davilon audio met aple carplay en Android auto met wifi. Speciaal voor een Mercedes E-klasse uit 2008. Cartop Automotive heeft zeer goed advies gegeven over de mogelijkheden en kosten en inbouw. Excelente service 7 dagen per week. Moderne zeer schone werkplaats,vakundig en service gericht personeel.. geen vraag/verzoek is teveel. Ik beveel Cartop Automotive ten zeerste aan !

11 de fevereiro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Autoradio inbouwen

Autoradio in een oude auto laten installeren. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan. Iets deed het naderhand nog niet helemaal goed. Dit is netjes en snel opgelost.

7 de fevereiro de 2024

Keurig opgelost!

Goed geholpen en netjes de autoradio, DAB+ en achteruit camera gemonteerd.

Ik liep na de installatie tegen kleine probleempjes aan, dit hebben ze keurig opgelost!

4 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede bedrijf goud eerljke mensen…

Hele goede bedrijf goud eerljke mensen staan je altijd te woord en proberen altijd een oplossing te vinden goed bedrjjf die alle moeite dubbel en dwars waard is goed werk. zo doorgaan !!!!! Dikke pluim voor de mensen die er werken

4 de fevereiro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goed geholpen! En daarna nog beter....

Erg aardige mensen. Goed geholpen met inbouw. Het bijgeleverde frame van de 2DIN android/carplay installatie was niet echt passend en het is dan ook letterlijk niet strak en rommelig. Sommige onderdelen zijn na terugplaatsing scheef of steken uit. Daar kon de monteur niets aan doen. Jammer, maar alles werkt en ze hebben hun best gedaan. Maar ja...als het materiaal niet 100% is....

VERVOLG:

Inmiddels heeft Cartop in samenwerking met Caraudiogigant alles in orde gemaakt. Ze hebben het geheel vervangen door een beter passend console met een andere, nieuwer type radio. Erg sympathiek; ik had namelijk per vergissing 25 februari afgesproken maar ze konden toch, een maand eerder, tijd voor me vrijmaken. Compliment voor de fraaie oplossing. Vriendelijke behandeling nogmaals.

3 de janeiro de 2024

Aanraders!!!

Ik heb de autoradio en achteruitrijcamera voor mijn Mercedes Sprinter gekocht met hulp van de uitstekende telefonische service van caraudiogigant. Vervolgens werd ik doorverwezen naar Cartop Automotive voor professionele installatie. Twee maanden later geniet ik nog steeds van het resultaat, vooral omdat ik veel tijd doorbreng in mijn werkbus. Mijn complimenten naar beide bedrijven. Uitstekend geholpen!

9 de outubro de 2023

Het was een geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring
Goeie ontvangst en vriendelijke medewerkers die daar zijn. Het is een aanraden daar te gaan voor alle installaties. Ennetjes en snel. Top jongens. Dit ga ik cker door geven aan mijn familie en vrienden en niet duur

Johan Alkmaar

29 de julho de 2023

Super

Zelfs op zondag mogelijk,ik ben geweest voor monteren parkeersensoren. Duidelijke afspraken over de prijs, met 3 mensen bezig na een uur en koffie klus klaar. Super en vriendelijke mensen. Kabel achteruitrijcamera zat los ook dit tussendoor gedaan.mensen bedankt en tot de volgende keer.

26 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen afspraken niet na, amateurs

Komen afspraken niet na, stelletje amateurs, parkeersensoren laten monteren, daarna werkte het linkerachterlicht niet meer, afspraak gemaakt 50 km voor niks gereden was niemand en reageren niet op de telefoon

16 de dezembro de 2022

super service

wij hadden een Android radio gekocht waar we niet tevreden over waren. na 1 belletje afspraak gemaakt en de autoradio werd zonder gezeur omgeruild naar een ander model, weliswaar met bijbetaling maar dat was meer dan terecht, dit model is veel gebruiksvriendelijker.
dit alles op een zeer professionele wijze uitgevoerd in een mooie werkplaats.

bedankt voor de service.

24 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slecht.... Niet gaan.

Zeer slecht. Amateurs. Komen afspraken niet na en leveren ondanks je betaald hebt gewoon niet. Kortweg: niet gaan. Zonde van je tijd en geld.
Grt
Johan.

20 de setembro de 2022

Perfecte service

Snelle service ging langs zonder afspraak wel ingebouwd. En ga weg met werkende navigatie en radio.
Zou ze zeker aanbevelen voor iedereen die geen autoradio heeft met bleutooth of navigatie

26 de março de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tijdje terug radio in laten bouwen kijk…

Tijdje terug radio in laten bouwen kijk vervolgens in het dashboard hebben ze de lampjes eruit gebroken om de bedrading erdoor heen te doen lampjes nergens te vinden gewoon ronduit slecht het geluid is ook slecht.het is ook vreemd je mag deze mensen niet te veel bellen want dan worden ze nog kwaad op je ook dus denk goed na mensen voor je hier zaken mee doe kom hier nooit en nooit meer.en het vreemde er van is je mag absoluut niet in de werkplaats komen dat is het 1e wat ze zeggen dat is al iets vreemds als dat gezegd word.met 1 woord SLECHT

21 de março de 2022

Navigatiesysteem

Nieuw systeem in laten bouwen door deze jongens. Wat een professionals! Ze waren met een 20 minuten klaar en alles werkt fantastisch. Daarna nog een goede uitleg gekregen. Oude systeem met los grut netjes meegekregen in een doos. Geen gekke bij komende kosten of iets. Kortom, zeer goede ervaring!

20 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beloven van alles maar kunnen het niet…

Beloven van alles maar kunnen het niet waarmaken.
Diverse malen zelf contact moeten zoeken voor de klacht maar geen terug koppeling krijgen met als antwoord dat ik niet de enige klant ben..!!!???
Je kan kan het terug sturen als het niet beschadigd is en dan kan je misschien je geld terug krijgen .
Dit terwijl het geen nieuw toestel is.

29 de janeiro de 2022