ZERO STARS !! Pity, one cant give zero stars as they don't deserve any better at all. Here is why.. entrance fee plus cloakroom is about $20 a day. bar belongs to hotel.. so they even don't have... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Casino København hold jer lang væk De har den værste rtp på Alt du vinder ikke Og plus de tigger hele tiden om tips De har ikke noget skam i livet Hold jer lang væk lad være at gå der ind i... Ver mais
Hold op man,giver du ikke drikkepenge.du siger at de smider dig ut af casino.Dårlig atitut,uciviliseret menesker.De har truet mig at uten drikkepenge kommer de at smide mig ut.Mafia,Du kan køre til ma... Ver mais
Kasinoet er kendt for udpræget hyggelig og betryggende atmosfære, men det har desværre i nyere tid lukket for det ellers populære og hyggelige 20/20 cashgame poker, der i årevis har været samlingspunk... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Amager Boulevard 70, 2300, København S
- www.casinocopenhagen.dk
Infirmação importante
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Skralde casino, lortedyrt og lortedealere samt floor.
Jeg var derinde nytårsaften.
Prisen hedder åbenbart 250kr for indgang, hvor det normalt "kun" er 95 ( hvilket stadig er tilgrin ).
- Det var ikke let tilgængelig information.
Klokken runder 23:45, og der bliver serveret noget billig champagne, og alt spil stoppes. Jeg bliver tilmed bedt om at forlade min stack ved pokerbordet, indtil spillet starter igen. Hvilket ingen mening gav, da dealer sad der og holdt øje med bordet og vores stacks. Spillet bliver genoptaget 00:15 igen, altså 30. minutter efter.
Når jeg så endelig vinder en pot, så spørger dealer gentagende gange, om han må få 20kr. - Der blev naturligvis svaret " nej, da jeg har betalt 250kr i indgang ". Hvortil han så svarer " Hvis man ikke har råd til at tage på kasino, så skal man lade være "
- Og ja, det kom fra en lavtbetalt skraldedealer, der end ikke kunne formå at følge med i spillet.
Dybt forfærdeligt sted.
Besøger aldrig casino copenhagen igen, godt der er pokerklubber der kan støttes i stedet. :-)
ZERO STARS !!
ZERO STARS !!
Pity, one cant give zero stars as they don't deserve any better at all.
Here is why.. entrance fee plus cloakroom is about $20 a day.
bar belongs to hotel.. so they even don't have a bar..
staff is so unpolite and unprofessional that they hassle you constantly
about tips.. thought that begging is illegal In Denmark..
Apparently not if you working for Miserable Casino Copenhagen.
I only go there for poker
I only go there for poker. They have a lot of different tournaments and very nice atmosphere when entering.
Great staff, you will notice this. Always helpful, always smiling and polite. Great place.
All games have high-quality graphics
All games have high-quality graphics, settings you like and modern styles, and of course an attractive system of wins and payouts. If a user faces challenges, including even such serious ones as account hacking, unauthorized withdrawal or loss of funds, the administration promptly deals with that and indemnify the user. However, You would do well to remember that if the user breaks the rules for himself, uses fraud schemes or proscribed programs, he will be banned for life in this place. At the same time, all existing financial resources of the schemer will also be blocked - as in any self-respecting casino, any fraud is severely punished by the administration.
Hyggeligt sted at tilbringe en friaften.
Under al kritik
Under al kritik. Vi har nu været på rigtig mange casinoer rundt i verden, og Casino Copenhagen rammer så absolut bunden.
Dette på trods af det er det dyreste og har den dårligste service.
38,- kr. for et glas vand fyldt med isterninger. Ingen gratis drikkevarer til turnerings spillere (som har betalt dyre penge for at deltage) eller gæster.
På andre casinoer er der gratis indgang, cola, juice og kaffe til både spillere og gæster, man føler sig velkommen, hvilket man ikke gør her.
Her er du bare en pengemaskine.
Du betaler for ALT, indgang, parkering, garderobe, drikkevarer.
1 servicetrisse til over 200 mennesker, ikke nok borde til drikkevarerne, spillerne måtte have deres drikkevarer på gulvet eller på stole.
Når man betaler så meget, må man forvente en bedre service.
Under AL kritik.
I had a lot of fun at your poker …
I had a lot of fun at your poker tables. Good service and a clean and nice casino.
nice atmosphere
... nice and friendly staff ... good with low limits on the table games -- makes the money last longer :)
Generelt godt tilfreds
Over en periode på ca. 10 år har jeg vel været der en 5, 6, 7 gange. Generelt har jeg oplevet personalet som professionelle, men ind imellem kan man dog opleve en hvis distance. En enkelt gang fik en anden kunde hos dem en urimelig god særbehandling på min bekostning. Han var tydeligvis en herre med penge og magt, hvilket der bliver leflet for.
De ældre enarmede tyveknægte er for længst blevet udskiftet med nogle moderne af slagsen, som ikke lige er mig, men så sparer jeg da de penge.
Jeg kan godt lide rouletten.
dårlig oplevelse
tabte alle mine penge og havde troede at jeg ku vinde så kun 2 stjerne fra mig
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.