Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer zeer matig contact gehad. Onpersoonlijk en pas informatie gekregen toen ik eindelijk tussen hun gestelde tijd kon reageren. Alles gaat digitaal of per SMS; geen moment een persoon aan de lijn gek... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Experts aangesteld door je eigen verzekering met maar 1x doel: jou NIEt of zo weinig mogelijk uitbetalen !!! Deze werken in opdracht van hun 'Broodheer' blijf hier weg als client !!! Als je verzekerin... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze kwalitatief Uitermate teleurstellende firma. Chatbox werkt voor geen meter , geldverslindend systeem, auto neergezet maar geen menselijk contact ,ja na 1 uur frustratie. Uiteindelijk ni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles is via OHRA-verzekering geregeld en gelukkig krijg ik ook juridische bijstand van ARAH, die dit met de verzekering van de tegenpartij afhandelt. Er werd ook direct contact opgenomen met CED, en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros
  2. Companhia de seguros

Informação fornecida por fontes externas variadas

CED beschermt en behoudt wat van waarde is in iemands leven. Denk aan bezit, mobiliteit en vitaliteit. Wat van waarde is, moet van waarde blijven.

Informações de contato

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

154 avaliações

pvc laminaat gekocht

pvc laminaat gekocht na twee jaar slijt sporen op de vloer van schoenen, er is van dit bedrijf iemand komen kijken met het verhaal dat de vloer gepolijst is op die plaatsen en dat dit niet kan, nu komt het rapport binnen en wordt niet gegrond verklaart, met andere worden een pvc vloer is niet om op te lopen, 25 jaar garantie dus niet.

24 de março de 2023

waardeloze expert

Totaal ontevreden met hoe hij omging met het afhandelen van schade.
Mijn auto werd erkend als economisch total loss (door schuld van tegenpartij)
De “autoexpert” waardeerde de auto zodandig, dat het niet mogelijk was een soortgelijke auto te kopen.
Argumenten en bewijzen van mijn kant werden genegeerd.
Nul empathie en nul flexibiliteit!
Geen professionele benadering van problemen.
Het lijkt erop dat ik in deze situatie twee keer pech heb gehad: bij her verkeersongeval en de voertuigenexpert.

23 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Als je CED als schade experts aan je…

Als je CED als schade experts aan je huis krijgt ben je echt de aap gelogeerd de pineut!Ze maken er waardeloze onzin verhalen van waardoor je niets krijgt uitgekeerd!je huis zal maar in de as liggen na brand of zo dan ben je mooi klaar mee dan!En echt ongelofelijk onbeschoft en willen ook nog huisvredebreuk doen!en misschien is dat zelfs gedaan door diegene, in vervolg vraag eerst bij een verzekering waar hun bij aangesloten zitten!

30 de janeiro de 2023

Na storm schade

Na storm schade. Slechte reparatie van het dak. (Keur voor mijn beroep vastgoed) Tevens een absurd hoge nota van CED repair richting mijn verzekeraar. CED repair B.V. werkt niet met gerenommeerde aannemers. Maar met bedrijven die helaas niet kundig zijn in hun beroepsuitoefening.
Leuk verdien model voor CED repair. Snap niet dat een genormeerde verzekeraar door zo'n partij schades laat afhandelen!!

8 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schade-expert is langs gekomen en zou…

Schade-expert is langs gekomen en zou binnen 2 dagen reactie krijgen over de scooter niks meer gehoord heb gebeld na 2 weken zou die de zelfde dag aan het einde van de dag laten weten heb ik niks meer gehoord ben nu 1.5 maand verder. Slechte service en communicatie!!!

11 de novembro de 2022

Stormschade schuurdeur

Ivm een stormschade is via de verzekering CED repair toegewezen om een nieuwe schuurdeur te plaatsen.
Monteur Michael heeft de schuurdeur opgehangen, gin de grondverf gezet en afgelakt.
Door scheuren die in de deur kwamen na een paar weken (leverancier wilde niets oplossen, gaf aan hout werkt nou eenmaal!) heeft Michael dit opgepakt en opgelost en is hiervoor zelf terug gekomen om de scheur te repareren en opnieuw de deur af te lakken.
Echt super geregeld, Michael top gedaan. CED repair mag trots zijn op zijn medewerker!

31 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ONDESKUNDIG EN PARTIJDIG, MET NAME JAN DERKS !!!!!

Het is dat ik een ster aan moest klikken om hier een review te kunnen schrijven, want die ene ster is dit bedrijf absoluut niet waard. Meer dan een waardeloos bedrijf dat CED, met in ieder geval 1 onbeschofte en partijdige werknemer. Op 6 oktober jl. had ik een afspraak gemaakt bij een auto-schadeherstelbedrijf om mijn gloedniewe Nissan, van 3 maanden oud, daar neer te zetten ivm de "expert" om de schade (veroorzaakt door derden) op het waarborgfonds te kunnen verhalen. Toen de "beste" man, Jan Derks geheten, mij thuis belde, zo rond 17.00 uur, werd mij al heel snel iets duidelijk, namelijk dat het ging om een zelf-ingenomen, arrogante, onbeschofte, incompetente l*l, en met veel leedvermaak vertellende kluns, dat de schade niet door een ander motorvoertuig veroorzaakt kon zijn, maar het in zijn ogen een vangrailschade! was?!?! En mij dus doodleuk vertelde dat ik dus niks vergoed kreeg van het WBF.
Klachten die ik naar CED stuurde via de mail, werden gewoon niet beantwoord, telefoon werd niet opgenomen. Het riekt sterk naar oplichting!!!
En dat, terwijl er 3 getuigenverklaringen bijzaten, maar waar die waardeloze vent nog niet eens naar gekeken had! Schade aan de zijkant, voorkant(!), achterkant(!), de lijst tussen de portieren, die op zo'n 10 cm van het dak afgebroken was, schade aan de ruit van het achterportier?!?!?!? Vangrailschade dus ..........??????? Wat ik ook wilde vertellen, iedere keer als ik me tegen zijn achterlijke, nergens op gebaseerde beweringen wilde verweren, onderbrak dit incompetente ventje me iedere keer, wat ik als heel irritant en onbeschoft ervaarde. Het was "uh, ah, waarschijnlijk, is mogelijk, denk ik, en meer van dit onzin-gebrabbel. Dit is mijn conclusie, en lachend drukte hij mij weg! Wat een brutaliteit ten top! Ik kan me helaas niet aan de indruk onttrekken dat Jan Derks hier flink wat geld aan heeft verdiend, zodat het waarborgfonds niets hoeft te vergoeden. Het niet geringe bedrag met drie nullen, lijkt volgens mij, (grotendeels) in zijn zak te zijn gegleden. Ik zou alle verzekeraars met klem willen oproepen om hun contracten met het corrupte CED door de versnipperaar te halen. Lol hebben om andermans leed, kan ik niet waarderen. Mijnheer Jan Derks wees er gelukkig mee, om mensen steeds weer te bedriegen en voor te liegen........
CED dat door allerlei gegoochel overeind is gebleven, zal wel niet voor niets in 2019 al een keer bij het programma KASSA aan de tand zijn gevoeld, voor dubieuze schadegevallen.

6 de outubro de 2022

WAARDELOOS MET KOEIELETTERS

1 ster is nog teveel voor dit incompetent zootje... vermijden als de pest deze club.
Hier doen zich mensen voor die zich "expert" noemen maar het geestelijk denkvermogen hebben van een ingevroren slavink.

Er zijn 2 officiele klachten onderweg, en ik hoop dat het een arbitrage zaak word... daarna klap ik alle informatie op social media met namen van "behandelaars" erbij en ook al diegenen die de hele rotzooi bij elkaar liegen en gaan we ze nog even wat populairder maken dan dat deze waardeloze club al is.

12 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima ontzorging én kwaliteitsborging!

Aan belanghebbende(n).

23 februari jl. werden wij geconfronteerd met een uiterst vervelende lekkage in onze badkamer.

Deze lekkage bleek verstrekkende gevolgen te hebben.

Wij hebben in eerste instantie contact opgenomen met onze verzekeringsmaatschappij.

In goed overleg heeft deze een lekdetectiebedrijf ingeschakeld. Dit bedrijf heeft de oorzaak van de lekkage kunnen vaststellen.

Alle schade viel onder onze verzekering.

Vanuit de verzekeringsmaatschappij werd CED Repair ingeschakeld.

Dit bedrijf deed het overkoepelende projectmanagement. Zij stuurden uitvoerende partijen aan en communiceerden aan ons m.b.t. planning, afspraakreminders en dergelijke.

Wij hebben dit beslist als prettig ervaren.

Zoals in ieder projecttraject was er wel eens behoefte aan verduidelijking.

In die voorkomende gevallen is er contact geweest met Sandra, kwaliteitscoördinator CED Repair.

Zonder uitzondering zijn deze contactmomenten buitengewoon plezierig geweest.

Sandra is professioneel, weet hoofd- en bijzaken prima te scheiden, handelt adequaat, houdt zich aan gemaakte afspraken en koppelt structureel inhoudelijk terug.

Samengevat, de ervaringen met CED Repair zijn in z'n algemeenheid goed te noemen.

Zij zijn beslist van toegevoegde waarde geweest voor onze ontzorging als verzekerde, dit in een uiterst vervelende situatie.

Nu vrijwel alle werkzaamheden gereed zijn, enkele restpunten worden binnenkort afgehandeld, is het een mooi moment om CED Repair te bedanken voor haar bijdrage.

Peter Korte

30 de agosto de 2022

Ton Verhees medewerker van CED

Ton Verhees medewerker van CED. Wat een arrogante benadering van klanten. Totaal ontevreden hoe hij omgaat met het afhandelen van schade. Geen professionele benadering van problemen.

23 de agosto de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Site probleem en communicatieprobleem

Kreeg een mail binnen met een link die ik moest volgen, vervolgens alles ingevuld met als resultaat op mijn scherm; “Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op uw site”. Dus gebeld en mijn gegevens doorgegeven. Vervolgens na twee dagen een SMS met dezelfde link die ik moest volgen, en wederom; “Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op uw site”. Pffff, moeilijk.

19 de agosto de 2022

Wat een vreselijk bedrijf

Wat een vreselijk bedrijf. Dit bedrijf was door Centraal Beheer ingeschakeld. Alles zelf moeten regelen daarna heeft het maanden geduurd voor de schade uiteindelijk was afgehandeld. Niet te bereiken, niet terugbellen, geen reactie op e-mails! Heel veel geld zelf voor moeten schieten, en heel lang moeten wachten op de luitbetaling.
Schandalig.

3 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Garagebedrijf heeft ced ingehuurd om…

Garagebedrijf heeft ced ingehuurd om schade aan mijn auto op te maken. Deze man komt met een belachelijke conclusie waardoor alle kosten van motor revisie op mij komen, terwijl ik met meerdere monteurs heb gesproken en het allemaal stuk voor stuk zeggen dat het niet ligt aan een vervuilde motor dat mijn kleppen kapot zijn maar door onkunde vd monteur. Sterk het idee dat de Expert can CED betaald heeft gekregen.. ik laat t er niet bij zitten

27 de junho de 2022

Ik zou deze firma een -5 sterren geven

Ik zou deze firma een -5 sterren geven. Ik had schade aan mijn voertuig, het voertuig werd per totaal verklaard door een CED expertise. De zo genaamde expertise die er niets van kent maakt een zeer belachelijk voorstel ter vergoeding. Dat voorstel was veel lager dan de marktwaarde. Na enkele onaangename gesprekken moest ik enkele vergelijkbare occasies opzoeken en doorsturen als bewijs (m.a.w. heb ik zijn werk gedaan), uiteindelijk gaf deze expertise aan dat hij niet op de hoogte was van de 'huidige' markt. Na enkele weken werd ik door meerdere onbekende nummers opgebeld (opkopers), blijkbaar heeft CED mijn persoonlijke contactgegevens vrijgegeven aan opkopers zonder mijn toestemming of op zijn minst mij te verwittigen. Dit zijn illegale praktijken.

27 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Enige tijd geleden schade geleden omda…

Enige tijd geleden schade geleden omdat een familielid een glas wijn over mijn gloednieuwe vloerkleed had laten vallen. Een professionele reiniging hielp niet en dus moest het maar via de verzekering. Dit werd uiteindelijk een huis inspectie door een hele nare meneer die het allemaal wel mee vond vallen en dat hij de vlek amper zag dus ik mocht mezelf tevreden stellen met een fractie van het aankoopbedrag. Enkele maanden later zie ik nog dagelijks de vlek en krijg ik nog steeds de rillingen van deze meneer. Dit kan toch niet de bedoeling zijn?

24 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn schadeverzekeraar had naar…

Mijn schadeverzekeraar had naar aanleiding van een schadegeval met aanzienlijk bedrag een schadeexpert van CED ingeschakeld. Na het lezen van de reviews op internet had ik mijn bedenkingen over de afwikkeling van de schade.
Maar uiteindelijk werd het gehele bedrag vergoed door mijn schadeverzekeraar. Ik kan niet anders zeggen dat ik de tussenkomst van CED als positief ervaren heb. Ze zijn alleen moeilijk te bereiken via telefoon of mail, dat wel.

17 de junho de 2022

Wat een drama organisatie

Wat een drama organisatie. Ga daar NOOIT mee in zee. Je word van het kastje naar de muur gestuurd. Al 6x een afspraak ingepland en die kunnen alleen maar op de meest onmogelijke tijden. Nul empatie en nul flexibiliteit!

18 de maio de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.