Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tja, ik wilde een spaarrekening openen bij Centraalbeheer, maar de online aanmeld-applicatie rammelt aan alle kanten. Uiteindelijk blijft hij hangen op de laatste pagina. Iets meer in investeren in... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Companhia de seguros

Centraal Beheer is er voor verzekeringen, financiële oplossingen en handige diensten. Voor particuliere en zakelijke klanten. Wij helpen je verder. Al meer dan 115 jaar.

Informações de contato

2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

819 avaliações

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

mijn eerste slechte ervaring met cb

voor het eerst in mijn contact met cb een slechte ervaring. De dame in kwestie was onduidelijk in haar advies en leek een script op te lezen. Luisterde niet actief. brrrrr

15 de abril de 2026

Beste Assele,

Bedankt voor het delen van je review. Wat vervelend om te lezen dat je voor het eerst een slechte ervaring had met ons. Ik kan me voorstellen dat je niet goed geholpen bent met een onduidelijk advies. Wil je ons nog eens bellen via 055 579 8000? We gaan graag in de herkansing en staan voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geholpen dör vriendelijk en…

Snel geholpen door vriendelijk en deskundig personeel. En een schoon en net bedrijfs gebouw.

13 de abril de 2026

Beste J.E.E,

Bedankt voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat we je snel en deskundig hebben geholpen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bot begreep het nietSnel geregeld en netjes opgelost

Snel geregeld en netjes opgelost, met als minpuntje dat de chat-bot concludeerde dat autoruitschade niet binnen mijn polis gedekt zou zijn.
Via de telfoon liep alles wel soepel en binnen tweedagen was de ruit vervangen.

Beste Klaas,

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat we alles snel en goed konden oplossen. Ik stuur je tip over onze chatbot CeeBee door naar mijn collega, want ook via CeeBee zou je de juiste informatie moeten krijgen. Fijn dat mijn collega aan de telefoon je kon helpen en het proces verder soepel verliep.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wegens medische redenen contact gehad…

Wegens medische redenen contact gehad met medewerker. Deze heeft ons goed advies gegeven

Beste Frans,

Dank voor je review. Wat fijn om te lezen dat we je goed konden helpen. Daar zijn we voor!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Communicatie heel goed en de zaak…

Communicatie heel goed en de zaak afhandeling gaat sneller.

Beste Lutfi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze communicatie goed verloopt en de afhandeling snel is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik voel me niet serieus genomen door deze mensen .

Ongelofelijk deze verzekeringsmaatschappij, na een uur en een kwartier met meneer aan de telefoon te hebben gezeten omdat meneer mij steeds in de wacht plaatste omdat hij wat moest navragen en nieuw was , en na alle info en waterschade te hebben aangegeven , zei meneer eerst dat deze schade niet vergoed werd terwijl
Hij eerst zei dat leiding schade wel vergoed word .

Daarna was het ineens van ja ik weet niet of dat wel helemaal van zolder van je cv ketel kan komen naar de woonkamer ik denk eerder dat het van wat anders komt , dus ik vroeg of hij dacht dat ik loog ..? Ik vind dit echt absurd ik heb vaker wat kleine schades gehad deze heeft mijn vader netjes zelf opgelost terwijl we ook Centraal Beheer konden inschakelen nooit gedaan bij kleine dingetjes .

Nu schakelen we de verzekering in na 3 jaar geleden voor het laatst gebruik te hebben gemaakt van deze verzekering en altijd netjes te hebben betaald en dan krijg je te horen dat meneer denkt dat het van iets anders kan komen !? Pardon ik heb een huis gekocht van bouwjaar 1924 alles is hout en hol achter de gipsplaten ..natuurlijk loopt dat van de zolder naar de woonkamer bij lekkage . Ik vind het belachelijk dat ik niet geholpen word en denk eraan om over te stappen wat een prutsers!!! Zeer ontevreden !!!!

9 de abril de 2026

Beste Tamara,

Bedankt voor het delen van je review. Vervelend om te lezen dat onze dienstverlening niet verloopt zoals je verwacht. Via Trustpilot kan ik geen klantgegevens inzien en jouw specifieke situatie niet beoordelen. Ik kan me voorstellen dat het fijn is als we nogmaals met je meekijken naar de situatie. Als je dat wilt, bel ons dan gerust via 055 579 8250.

Zeer slecht bereikbaar .

Zeer slecht bereikbaar .
Maken ict fouten zodat ik niet bij mijn spaarrekening kan

9 de abril de 2026

Beste Louis,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat je niet bij je spaarrekening kan. Ik zie geen melding van een storing, maar natuurlijk kijken we graag met je mee wat er aan de hand is. Wil je ons bellen op telefoonnummer (055) 579 8100, dan kijken we meteen met je mee.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Centraal…

Zeer slechte ervaring met Centraal Beheer. Ondanks dat ik netjes heb betaald en direct actie heb ondernomen, is mijn verzekering met terugwerkende kracht stopgezet. Communicatie was onduidelijk en onjuist, en er wordt totaal niet gekeken naar de daadwerkelijke situatie.

Het ergste is dat er zelfs 1,5 maand premie wordt teruggestort, terwijl de verzekering met terugwerkende kracht wordt beëindigd, terwijl er gewoon betaald is.

Absoluut niet aan te raden.

Hallo,

Bedankt voor het delen van je review. Via Trustpilot kan ik geen klantgegevens inzien en je niet inhoudelijk helpen. Wat ik kan doen, is je gegevens doorgeven aan een collega met de vraag om contact met je op te nemen. Ik stuur je een informatieverzoek via Trustpilot waarmee je je gegevens kunt delen. We kijken graag met je mee wat er aan de hand is.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen reacties op mail of verzoek om toelichting. Op geen mailtjes of verzoek om toelichting…

Op mailtjes of verzoek om toelichting wordt traag of vaak helemaal niet gereageerd. Ik had bij beëindiging van het leasecontract recht op terugbetaling van 509€ . Dat heeft autolease cb ook bevestigd middels een creditnota. Dat bedrag is nooit geheel uitbetaald. Erger nog alle mailtjes daarover werden niet beantwoord. Onbegrijpelijk dat men een positieve reviewscore zou behalen.

5 de janeiro de 2026

Resposta de Centraal Beheer

Update: Bedankt voor het delen van je gegevens. Van mijn collega begrijp ik dat er meerdere keren contact is geweest en er onduidelijkheid blijft bestaan over de bedragen. We hebben inmiddels alle gegevens aangeleverd bij je Rechtsbijstandverzekering en gaan ervan uit dat zij je meer duidelijkheid kunnen geven, zodat de situatie opgelost wordt.

---

Beste Gé,

Bedankt voor het delen van je review. Vervelend om te lezen dat de afhandeling van je leasecontract niet gaat zoals je mag verwachten. Wil je je gegevens delen? Dan zorg ik dat een collega contact met je opneemt over de terugbetaling. Via Trustpilot kunnen wij geen klantgegevens inzien, dus ik stuur je een informatieverzoek via Trustpilot waarmee je je gegevens veilig kunt delen. We lossen het graag voor je op.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze zijn overbelast drukken je weg in het gesprek

Ze zijn overbelast, waardoor je alleen hoort bij een gesprek hallo, dan wordt je weggedrukt.Daar betaal ik geen premie voor.Natuurlijk kan ik even mailen ,maar helaas is dat niet mogelijk.Ik ben een verzekering aangegaan via "Even Apeldoorn bellen" , tel.055 - etc.Wil ik een persoon over mijn pakket spreken moet ik dus 088 duur nummer bellen met mijn 06 nummer dan bestaat even 055 - even Apeldoorn bellen niet meer..Dit is dubieus, in mijn ogen onjuist,de zakelijke klanten mogen 055- bellen,de particulieren het dure 088- nummer.Bizarre.

Beste Foxje,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je ons niet goed kunt bereiken. Ik kan uit je review niet opmaken waarover je precies belt, maar je kunt ons altijd via een 055-nummer bereiken. Ons algemene nummer is 055 579 8000. Het klopt dat het de afgelopen dagen extra druk was aan de telefoon. We werken zo snel mogelijk om iedereen goed te woord te kunnen staan én de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima verzekering. Ik ben zeer tevreden.

Prima verze

Beste BPC Klasen,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te lezen dat je zeer tevreden bent. Daar doen we het voor, we blijven voor je klaarstaan!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, en vooral fijn dat er goed is nagedacht bij overlijden. Goede communicatie en vooral geen gedoe en gezeur, geen hemd van je lijf vragen over documenten van erven/erfgename(n), akte van overlijden. Iets waar je totaal niet om verlegen zit. Waarschijnlijk is de reden dat ik al diverse dingen had lopen daar en ze mij goed kennen. Je wilt alles zo snel mogelijk afhandelen en daar is Centraal Beheer top in. Mijn volgende verzekeringen zal ik zeker hier afsluiten. Dank voor het fijne contact. ❤️

Beste Arthur,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Juist in moeilijke tijden is het fijn als het contact snel en soepel verloopt. Fijn om te lezen dat je die ervaring met ons hebt en we je goed hebben geholpen.

Leugenaars

Ik bel ze op om mijn auto te verzekeren en tijdens dit gesprek heb ik ruitschade meeverzekerd. Nu heb ik een pitje in het raam en tijdens het melden hiervan krijg ik direct te horen dat ik hier niet voor verzekerd ben.
Hoe dan? Dat hadden we toch afgesproken?
Vervolgens met chatbots lopen chatten die meer het bloed onder je nagels haalt dan dat je er iets mee opschiet. Daarna een mederwerker via de chat toegevoegd die nog brutaal over kwam ook. Heb nu direct de verzekering opgezegd en elders de auto verzekerd wat me nog 240€ per jaar scheelt ook. Tevens mijn vrouw die ook haar autoverzekering daar stop zet vanwege het voorval wat ik vandaag heb meegemaakt. Samen besparen we nu 400€ op jaarbasis terwijl ik korting kreeg via mijn werk…
Stelletje bedriegers zijn het met je ruitschade zit er niet bij. Van dat geld wat ik nu bespaar betaal ik het sterretje zelf wel.

Beste Steve,

Bedankt voor het delen van je review. Ik kan me voorstellen dat het teleurstellend is als ruitschade niet verzekerd is, terwijl je denkt van wel. Ruitschade is niet verzekerd bij onze WA Autoverzekering, maar zit wel standaard in onze WA+ Beperkt casco en All Risk Autoverzekering. Op www.centraalbeheer.nl/verzekeringen/autoverzekering kun je precies lezen wat wel en niet verzekerd is. Jammer dat je door deze ervaring je verzekering hebt opgezegd. Bedankt voor de tijd dat je klant was en we zien je graag nog eens terug.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al heel veel jaren klant

Al heel veel jaren klant, heel tevreden.

Beste WJ Bijl,

Bedankt voor het delen van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je al heel veel jaren zo tevreden bent. We blijven voor je klaarstaan en doen ons uiterste best afgelopen jaren te evenaren of misschien wel te overtreffen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

prima ervaring met hulp vervangen autoruit

Prima volgens afspraak geholpen. Op tijd en juiste reparatie

1 de abril de 2026

Beste Loes,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat we je goed konden helpen en je snel weer de weg op kon. Veel veilige kilometers gewenst!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Allereerst opeens €150 ER was geen leuk…

Allereerst opeens €150 ER was geen leuk nieuws!

Ruitherstel was goed, vervangend vervoer was super. 'S ochtends auto neerzetten en in de middag weer omruilen. Locatie is een absolute A locatie vlak bij de snelweg.

Minpunt t.o.v. carglass. Bij Carglass wassen ze alle ruiten aan de binnenkant als service. Doen ze hier niet. Met de nieuwe zeer schone ruit zien je huidige ramen er behoorlijk vies uit 😉

31 de março de 2026

Beste Jeffrey,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het klopt inderdaad dat je bij vervanging van de ruit altijd een eigen risico van € 150,- betaalt. Kan me voorstellen dat je hiervan baalt als je dit niet verwachtte. Ik ben blij dat we het goed konden maken met de snelle en goede service op een handige A-locatie. Je tip om alle ruiten te wassen, geven we door aan onze partner.

Klein sterretje (amper 1 euro groot)…matig gerepareerd

Klein sterretje (amper 1 euro groot) via Centraal Beheer laten repareren bij Autototaalglas. Er werd gezegd dat je er nog wel iets van zou zien. Na reparatie net alsof er niets is gebeurd vast wel veilig nu maar rot gezicht waar ik steeds tegen aan kijk vanachter het stuur. In het verleden wel eens bij Carglass geweest veel beter!! Maar ja Centraal Beheer biedt dat niet als optie.

1 de abril de 2026

Beste Philip,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Onze partner Autotaalglas doet zijn uiterste best om een sterretje zo onzichtbaar mogelijk te repareren. Soms blijft een sterretje meer zichtbaar dan je zou willen door de vorm of de diepte ervan. Vervelend dat dat bij jouw autoruit het geval is. Fijn dat je wel weer veilig de weg op kunt.

Centraal Beheer

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.