Goede service. Kleur van foto blijft mooi. Er is een keuze om kleurcorrectie te doen zonder dat deze zonder je toestemming wordt uitgevoerd. Je kan het formaat makkelijk bepalen. Makkelijk uit te voer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Boek ziet er mooi uit, bezorging was vier dagen eerder dan aangegeven (wat goed uitkwam). Het enige nadeel is dat het automatisch vullen niet altijd even goed is: mensen worden regelmatig zonder hoofd... Ver mais
Heel goed opgezet en praktisch programma, waarmee een kwalitatief mooi fotoboek gemaakt kan worden. Het kost wel wat moeite om alle mogelijkheden goed in beeld te krijgen. Jammer dat op de kaft aan... Ver mais
Het programma van CEWE werkt heel prettig. Ik gebruik het al jaren. De fotoboeken zijn altijd mooi stevig, mooi papier en heldere kleuren. De verzending is snel, goed verpakt en de communicatie is dui... Ver mais
Detalhes da empresa
- Impressão de fotos
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de Souvenirs
- Loja de pôsteres e gravuras
CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 4000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten, telefoonhoesjes en nog veel meer.
Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie
Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Informações de contato
Industrieweg 73, 8071 CS, Nunspeet
- 0341255400
- foto@cewe.nl
- www.cewe.nl
Duidelijke website
Duidelijke website, goede kwaliteit foto’s, snelle levering !
CEWE was de enige waar k ietsie pietsie…
CEWE was de enige waar k ietsie pietsie ( als niwit op dit gebied) van snapte, dus hiermee aan de slag gegaan en t fotoboek is redelijk goed gelukt 🤗🙏
CEWE heeft goede software om je…
CEWE heeft goede software om je fotoboek samen te stellen.
Goede kwaliteit foto’s
Goede kwaliteit foto’s, mooie kleuren.
Binnen afzienbare tijd na bestellen binnen.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Mooi album, na schrijven recensie werd het probleem goed opgepakt.
Mooi album, mooi programma, pittige prijs. Bij 1 foto die op beide pagina's is weergegeven klopt de weergave niet. Na telefonisch contact kreeg ik begrip, maar na het versturen van mail, met betreffende info, werd alle verantwoordelijkheid terug gelegd. Naar mijn idee niet helemaal fair.
Na dit schrijven is het probleem goed opgelost en ben ik uiteindelijk helemaal tevreden met de afwerking.

Resposta da CEWE
Enigszins teleurstellend. Goede klantenservice
Ik werkte een heel jaar aan een fotoboek van 110 pagina’s. Door een mij onbekende oorzaak kwam er een niet relevante datum op de rug vh boek te staan. Ik kan deze zelf niet wijzigen/verwijderen. Telefonisch contact met CEWE leverde niks op; mij werd aangegeven dat er geen enkele mogelijkheid was deze (ongewilde) tekst te verwijderen. Ik zou wel het hele boek kunnen annuleren of opnieuw bestellen. Daar heb ik weinigaan. Ik zou het dan opnieuw moeten maken, want de rugtekst vh huidige boek kan ik zelf niet wijzigen. Heel teleurstellend. En dat voor zo’n duur boek.
inmiddels:
Nav de snelle en nieuwe reactie v CEWE ga ik met behulp v instructies de tekst op de rug zelf aanpassen/verwijderen. Hopelijk lukt dit. Wellicht kan CEWE deze case nader bestuderen en overwegen dat er op enig moment nog dit soort kleine wijzigingen kunnen worden aangebracht in het proces, zonder dat een hele bestelling geannuleerd hoeft te worden.

Resposta da CEWE
Jullie zijn heel behulpzaam aan de…
Jullie zijn heel behulpzaam aan de telefoon. En het foto album is heel mooi geworden, snel verstuurd en mooi ingepakt. Top!!!!
mooi fotoboek met mooie herinneringen
Zo blij met het fotoboek en het ziet er top uit
Goede snelle service en top kwaliteit
Goede snelle service en top kwaliteit afdrukken
De boeken zijn van zeer hoge kwaliteit…
De boeken zijn van zeer hoge kwaliteit en worden altijd stipt op het vooraf verwachte datum bezorgd.
Jammer van hun logo
Boek is mooi. Goede afdrukken snelle service. Baal echter enorm van het rode cewe logo op de rug. Had het er afgehaald maar maar ze hebben het er zelf weer opgezet
goed gemaakt
Zeer tevreden
Mijn bestelling zag er perfect uit en was super snel bezorgd.
Ik ben heel tevreden en zal zeker nogmaals bij Cewe een bestelling plaatsen.
Een aanrader.
foto die ik besteld heb is boven…
De foto die ik besteld heb is boven verwachting prachtig van kleur en zeer duidelijk dank jullie wel daarvoor
Mooi fotoboek, snel in huis
Fijn programma om het fotoboek te maken. Werkt makkelijk. Mooi resultaat. Snel in huis.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.