CEWE Avaliações 21.532

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Kleur van foto blijft mooi. Er is een keuze om kleurcorrectie te doen zonder dat deze zonder je toestemming wordt uitgevoerd. Je kan het formaat makkelijk bepalen. Makkelijk uit te voer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Boek ziet er mooi uit, bezorging was vier dagen eerder dan aangegeven (wat goed uitkwam). Het enige nadeel is dat het automatisch vullen niet altijd even goed is: mensen worden regelmatig zonder hoofd... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel goed opgezet en praktisch programma, waarmee een kwalitatief mooi fotoboek gemaakt kan worden. Het kost wel wat moeite om alle mogelijkheden goed in beeld te krijgen. Jammer dat op de kaft aan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het programma van CEWE werkt heel prettig. Ik gebruik het al jaren. De fotoboeken zijn altijd mooi stevig, mooi papier en heldere kleuren. De verzending is snel, goed verpakt en de communicatie is dui... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de Souvenirs
  4. Loja de pôsteres e gravuras

CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 4000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten, telefoonhoesjes en nog veel meer.

Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel
Wij willen graag dat je 100% tevreden bent! Indien dat niet het geval is, dan willen wij je zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0341255400. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Je kan ons bereiken op de volgende tijdstippen: Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur - 21.00 uur Zaterdag en zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

22 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi album, na schrijven recensie werd het probleem goed opgepakt.

Mooi album, mooi programma, pittige prijs. Bij 1 foto die op beide pagina's is weergegeven klopt de weergave niet. Na telefonisch contact kreeg ik begrip, maar na het versturen van mail, met betreffende info, werd alle verantwoordelijkheid terug gelegd. Naar mijn idee niet helemaal fair.
Na dit schrijven is het probleem goed opgelost en ben ik uiteindelijk helemaal tevreden met de afwerking.

10 de fevereiro de 2026
logotipo da CEWE

Resposta da CEWE

Beste Jojo,

Bedankt voor je review. Natuurlijk beoordelen we graag nog even opnieuw de foto waar je niet tevreden mee bent. We denken graag met je mee!

Nikki

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Enigszins teleurstellend. Goede klantenservice

Ik werkte een heel jaar aan een fotoboek van 110 pagina’s. Door een mij onbekende oorzaak kwam er een niet relevante datum op de rug vh boek te staan. Ik kan deze zelf niet wijzigen/verwijderen. Telefonisch contact met CEWE leverde niks op; mij werd aangegeven dat er geen enkele mogelijkheid was deze (ongewilde) tekst te verwijderen. Ik zou wel het hele boek kunnen annuleren of opnieuw bestellen. Daar heb ik weinigaan. Ik zou het dan opnieuw moeten maken, want de rugtekst vh huidige boek kan ik zelf niet wijzigen. Heel teleurstellend. En dat voor zo’n duur boek.
inmiddels:
Nav de snelle en nieuwe reactie v CEWE ga ik met behulp v instructies de tekst op de rug zelf aanpassen/verwijderen. Hopelijk lukt dit. Wellicht kan CEWE deze case nader bestuderen en overwegen dat er op enig moment nog dit soort kleine wijzigingen kunnen worden aangebracht in het proces, zonder dat een hele bestelling geannuleerd hoeft te worden.

9 de março de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da CEWE

Resposta da CEWE

Beste Annet,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je zo teleurgesteld bent.

We hebben inmiddels persoonlijk contact met je gehad over het project. In dat contact hebben we uitgelegd dat wij jouw project zelf niet kunnen wijzigen, en dat alleen jij de inhoud van het project kunt aanpassen. Ook hebben we je een oplossing aangeboden om je hierbij zo goed mogelijk tegemoet te komen.

Mocht je na ons contact toch nog vragen hebben of extra hulp willen bij het aanpassen van jouw project, laat het ons dan vooral weten via onze klantenservice. We denken graag met je mee.

Estelle

Beste Annet,

Bedankt voor je update. We snappen dat je na je bestelling graag nog een kleine wijziging zou laten doen. Helaas is dat niet mogelijk. Onze productie is grotendeels automatisch en verwerkt elke dag veel bestellingen. Zodra je jouw bestelling plaatst, gaat je project vrijwel direct naar de drukkerij en afwerking.

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is de Europese privacywet die jouw persoonlijke gegevens beschermt. Jouw project bevat persoonlijke foto’s en teksten. Daarom mogen én kunnen wij jouw project niet inhoudelijk aanpassen: jij bent de enige die in jouw ontwerp mag werken. We kunnen dus ook geen kleine details achteraf voor je veranderen; dat is wettelijk zo geregeld en daar kunnen we als bedrijf niet van afwijken. Excuus voor het ongemak!

Estelle

Jammer van hun logo

Boek is mooi. Goede afdrukken snelle service. Baal echter enorm van het rode cewe logo op de rug. Had het er afgehaald maar maar ze hebben het er zelf weer opgezet

26 de fevereiro de 2026

Zeer tevreden

Mijn bestelling zag er perfect uit en was super snel bezorgd.
Ik ben heel tevreden en zal zeker nogmaals bij Cewe een bestelling plaatsen.
Een aanrader.

25 de fevereiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.