Goede service. Kleur van foto blijft mooi. Er is een keuze om kleurcorrectie te doen zonder dat deze zonder je toestemming wordt uitgevoerd. Je kan het formaat makkelijk bepalen. Makkelijk uit te voer... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heel goed opgezet en praktisch programma, waarmee een kwalitatief mooi fotoboek gemaakt kan worden. Het kost wel wat moeite om alle mogelijkheden goed in beeld te krijgen. Jammer dat op de kaft aan... Ver mais
Het programma van CEWE werkt heel prettig. Ik gebruik het al jaren. De fotoboeken zijn altijd mooi stevig, mooi papier en heldere kleuren. De verzending is snel, goed verpakt en de communicatie is dui... Ver mais
Detalhes da empresa
- Impressão de fotos
- Loja de decoração de design de interiores
- Loja de Souvenirs
- Loja de pôsteres e gravuras
CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 4000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten, telefoonhoesjes en nog veel meer.
Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie
Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Informações de contato
Industrieweg 73, 8071 CS, Nunspeet
- 0341255400
- foto@cewe.nl
- www.cewe.nl
Makkelijk programma met voldoende…
Makkelijk programma met voldoende mogelijkheden. Korte levertijd en een goed product
Tevreden met mijn mooie fotoboek en…
Tevreden met mijn mooie fotoboek en snel geleverd .
Helemaal top!
Mooi boekje van de foto's gemaakt
Mooi boekje van de foto's gemaakt. De software voor online gebruik werkte prima. Op tijd geleverd.
Opdruk op boek was ( goud) was…
Opdruk op boek was ( goud) was beschadigd.
Snel en keurig opgelost.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Mooiere heldere foto’s
Even wennen aan het programma. Soms doet het automatisch dingen die je niet wil en verandert ongevraagd de lay-out.

Resposta da CEWE
Snelle levering van een prachtig…
Snelle levering van een prachtig gedrukt boekje.
Allemaal prima verzorgd en uitstekende…
Allemaal prima verzorgd en uitstekende afdruk kwaliteit.
Kwaliteit vZeer tevreden met eerste kennismaking met cewean het fotoboek was mooi
Kwaliteit van het fotoboek was mooi. Mooie heldere fotos en mooi papier. Bestelling op tijd geleverd.
Fotoboek was zeer snel b8nnen
Fotoboek was zeer snel b8nnen. Prachtige kwaliteit. Eenvoudig om een fotoboek samen te stellen
Ik maak al jaren gebruik van de…
Ik maak al jaren gebruik van de diensten van cewe.
De kwaliteit wordt steeds beter.
ik had aangegeven dat de bestelling…
ik had aangegeven dat de bestelling niet goed was afgehandeld. En krijg een bericht terug dat alles was nagekeken en er was niets fout gegaan.
Ik had bewust de verscherping uit gezet en geen extra contrast en dat zat er dus wel in. foto's zijn niet bruikbaar

kwaliteit zoals gebruikelijk
Fotoboek helaas defect geleverd maar perfect opgelost door de klantenservice. Kwaliteit van het boek was dik in orde zoals altijd.
Boek ziet er mooi uit
Boek ziet er mooi uit, bezorging was vier dagen eerder dan aangegeven (wat goed uitkwam). Het enige nadeel is dat het automatisch vullen niet altijd even goed is: mensen worden regelmatig zonder hoofd weergegeven. Het levert een beter resultaat op om zelf de indeling te doen.

Zeer de moeite waard!
Uitstekende kwaliteit! De opmaak van ons fotoboek was simpel, ondanks de ruim 180 foto’s. Snelle levering en goed verpakt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.