CEWE Avaliações 21.532

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Kleur van foto blijft mooi. Er is een keuze om kleurcorrectie te doen zonder dat deze zonder je toestemming wordt uitgevoerd. Je kan het formaat makkelijk bepalen. Makkelijk uit te voer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Boek ziet er mooi uit, bezorging was vier dagen eerder dan aangegeven (wat goed uitkwam). Het enige nadeel is dat het automatisch vullen niet altijd even goed is: mensen worden regelmatig zonder hoofd... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel goed opgezet en praktisch programma, waarmee een kwalitatief mooi fotoboek gemaakt kan worden. Het kost wel wat moeite om alle mogelijkheden goed in beeld te krijgen. Jammer dat op de kaft aan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het programma van CEWE werkt heel prettig. Ik gebruik het al jaren. De fotoboeken zijn altijd mooi stevig, mooi papier en heldere kleuren. De verzending is snel, goed verpakt en de communicatie is dui... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de Souvenirs
  4. Loja de pôsteres e gravuras

CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 4000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten, telefoonhoesjes en nog veel meer.

Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel
Wij willen graag dat je 100% tevreden bent! Indien dat niet het geval is, dan willen wij je zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0341255400. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Je kan ons bereiken op de volgende tijdstippen: Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur - 21.00 uur Zaterdag en zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

22 mil avaliações

Schitterend fotoboek!

Schitterend fotoboek!

Beste Saskia,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je fotoboek – dank je wel voor je mooie review!

We wensen je heel veel plezier met het bekijken en bewaren van je herinneringen. Mocht je ergens tegenaan lopen of in de toekomst hulp nodig hebben bij een nieuw fotoproduct, neem dan gerust contact met ons op.
Wij kijken graag met je mee!

Mooie agenda

Mooie agenda.
Wat raar is dat ik hem via de app niet kon vinden, maar via de site wel.

Beste Sander,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je agenda mooi is geworden.

Je hebt helemaal gelijk dat het verwarrend is dat je de agenda niet via de app kon vinden.
In onze software op de website zijn op dit moment meer producten en opties beschikbaar dan in de app, daarom kon je hem daar wel terugvinden.

We nemen je feedback over het uitbreiden van de mogelijkheden in de app graag mee bij de verdere ontwikkeling.
Veel plezier met je agenda!

Beetje ingewikkelde website

Beetje ingewikkelde website, maar met het eindresultaat ben ik superblij.

27 de agosto de 2025

Beste Dirk,

Bedankt voor je feedback!

Fijn om te horen dat je superblij bent met het eindresultaat, daar doen we het voor.
We snappen dat het vervelend is als de website wat ingewikkeld is bij het bestellen/ontwerpen.
Op dit moment werkt onze downloadsoftware vaak nét wat prettiger en overzichtelijker, daarom raden we die ook regelmatig aan.

We nemen je ervaring met de website mee in onze verbeteringen.
Mocht je de volgende keer hulp nodig hebben bij het ontwerpen of bestellen, dan mag je ons altijd bereiken – we helpen je graag op weg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk om te maken en snel en keurig…

Makkelijk om te maken en snel en keurig bezorgd!

11 de março de 2026

Beste Gerdie,

Bedankt voor je feedback!
Wat leuk om te horen dat je het makkelijk vond om te maken én dat je bestelling snel en keurig is bezorgd.
Daar doen we het voor.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgend fotoproduct, dan mag je ons altijd bereiken – we helpen je graag.
Voor nu wensen wij jou veel fotoplezier!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De foto`s waren van goede kwaliteit en…

De foto`s waren van goede kwaliteit en werden snel bezorgd!

25 de junho de 2025

Bedankt voor je feedback!
Wat goed om te horen dat je foto’s naar wens zijn én ook nog eens snel bij je in de bus lagen.
Zo kun je je favoriete momenten meteen vastpakken in plaats van alleen op een scherm bekijken.

Als je ooit weer nieuwe herinneringen wilt laten afdrukken of hulp nodig hebt bij je volgende bestelling, mag je ons altijd bereiken – we denken graag met je mee.

Prachtig boek!

Het boek is prachtig geworden!

Beste mevrouw,

Bedankt dat je de tijd neemt om dit met ons te delen.
Wat mooi om te horen dat je boek zo geworden is als je voor ogen had.

We hopen dat je er vaak met plezier in terugbladert.
Heb je in de toekomst hulp nodig bij een nieuw fotoproject, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Super mooi foto boek

Super mooi foto boek met teksten. Mooie verpakking eromheen. Goede kwaliteit!

Beste Sonja,

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het fotoboek, de teksten én de verpakking eromheen. Kwaliteit – van binnen en van buiten – is precies waar we het voor doen.

Als je bij een volgend fotoproject wilt sparren over de mogelijkheden of ergens tegenaan loopt, mag je ons altijd even benaderen – we denken graag met je mee.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mini-foto’s besteld

Mini-foto’s besteld - deze zijn niet op fotopapier afgedrukt maar op wit karton.
Ben zeer teleurgesteld. Als ik dit had geweten dat ik ze nooit bij CEWE besteld.

Beste Ellen,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je teleurgesteld bent in de mini foto's die je ondertussen hebt ontvangen. Dit vinden we natuurlijk jammer om te lezen. Ik heb per e-mail contact met je opgenomen. Ik lees graag je reactie!

Nikki

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CeWe is better than the rest!

Love my photobooks. And I like the new upgrade with qr code alot lot!

Dear LeoPower,

Thank you so much for your lovely review!

It’s great to hear that you love your photobooks and that the new QR-code feature is such a hit with you.
We designed it exactly for moments like this – to bring printed memories and videos together.

If you ever need any help with your next project or want tips on using the new features, you can always reach out to us – we’re happy to help.

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie kwaliteit fotoboek en uitstekende…

Mooie kwaliteit fotoboek en uitstekende service. Na een geconstateerd foutje werd het fotoboek kosteloos opnieuw geleverd.

Beste Hans,

Bedankt voor je feedback!

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van het fotoboek én over onze service.
Goed dat je het foutje bij ons meldde; we vinden het vanzelfsprekend dat je dan een nieuw, kloppend exemplaar ontvangt.

We wensen je veel plezier met je fotoboek.
Als je bij een volgend project vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, mag je ons altijd bereiken – we helpen je graag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De foto's in het boek zijn prachtig…

De foto's in het boek zijn prachtig geworden.

12 de março de 2026

Beste Janneke,

Bedankt voor je reactie, leuk dat je dit met ons deelt.

Wat fijn om te horen dat de foto’s in je boek zo mooi zijn geworden.
We hopen dat je er vaak in terugbladert.
Mocht je ooit hulp nodig hebben bij een nieuw fotoproject, dan mag je ons altijd even benaderen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering

Beste Mariët,

Bedankt voor je reactie!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én dat je bestelling zo snel geleverd is.
Zo kun je extra snel van je foto’s genieten.

Heb je bij een volgend fotoproject vragen of hulp nodig, dan mag je ons altijd even benaderen – we denken graag met je mee.

Makkelijk programma

Makkelijk programma, duidelijk en overzichtelijk

Beste Pim,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je ons programma als makkelijk, duidelijk en overzichtelijk ervaart – daar doen we het voor.

Mocht je een volgende keer ergens tegenaan lopen of een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een wanddecoratie maken op de website…

Een wanddecoratie maken op de website van CEWE is super eenvoudig en het resultaat is geweldig mooi.
De wanddecoratie werd daarnaast super goed verpakt geleverd.

Beste Peter,

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat het maken van een wanddecoratie op onze website zo eenvoudig ging en dat je zo tevreden bent met het mooie eindresultaat.

Ook goed om te weten dat de verpakking aan je verwachtingen voldeed – jouw bestelling veilig en netjes laten aankomen vinden we heel belangrijk. We hopen dat de wanddecoratie een prachtige plek aan de muur heeft gekregen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Best veel geld voor wat je krijgt

Vond het niet echt gebruikersvriendelijk om een boek samen te stellen, helaas was de concurrentie nog beroerder

Denk niet dat ik het nog een keer doe

Had duidelijk aangegeven dat ik meer dan het standaard aantal pagina,s wilde doen

De prijs was wel op de extra pagina,s afgestemd , maar ik heb ze niet gekregen

Beste Klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je het samenstellen van het boek niet als gebruiksvriendelijk hebt ervaren.

Bij je bestelling is uiteindelijk het standaard aantal pagina’s geselecteerd. Onze boeken beginnen vanaf 26 pagina’s en op basis daarvan is het boek ook geproduceerd. De prijs is conform de gekozen specificaties correct berekend. Extra pagina’s worden alleen toegevoegd wanneer deze daadwerkelijk in de bestelling zijn geselecteerd en aangeleverd.

Het is jammer dat hierover verwarring is ontstaan. We kijken dit graag samen met je na om te zien waar het verschil in verwachting zit en of we hierin nog iets voor je kunnen betekenen. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice.

Estelle

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prettige en overzichteljke site om in…

Prettige en overzichteljke site om in te werken en een fotoboek helemaal naar je eigen smaak te ontwerpen. Snelle levering bij bestelling

14 de março de 2026

Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat onze site zo prettig en overzichtelijk werkt en dat je jouw fotoboek helemaal naar je eigen smaak kon maken. En ook nog eens snel in huis – daar worden wij blij van.

Mocht er ooit iets zijn of heb je een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met je mee!

Mooie fotoboeken!

Goede kwaliteit foto’s, precies zoals op scherm gemaakt en stevige kaft. Ik heb er al 3 keer gebruik van gemaakt, op naar het volgend fotoboek!

25 de setembro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de fotoboeken – van de fotokwaliteit tot de stevige kaft – en dat alles precies aansluit bij wat je op het scherm hebt gemaakt.

Fantastisch dat je al drie keer een CEWE FOTOBOEK hebt besteld. We kijken nu al uit naar jouw volgende fotoboek en denken graag met je mee als je ergens hulp bij nodig hebt.

Beste mevrouw,

Bedankt voor je review.
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze fotoboeken – daar doen we het voor.

We hopen dat je nog veel mooie momenten vastlegt in een CEWE FOTOBOEK. Mocht je een vraag hebben of ergens hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken wij graag met je mee!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik vind het heel jammer dat er wat de…

Ik vind het heel jammer dat er wat de foto’s op het gekaft metreft, beperkingen zijn

17 de março de 2026

Beste Gerda,

Dank je wel voor je review en de 4 sterren. Fijn dat je over het algemeen tevreden bent, maar we begrijpen dat het jammer is dat je beperkingen ervaart bij de foto’s op de kaft.

We breiden onze ontwerpmogelijkheden regelmatig uit en jouw feedback helpt ons daarbij. Zou je ons via foto@cewe.nl willen laten weten welke beperkingen je precies tegenkwam? Dan kijken we graag met je mee en nemen we je wensen mee in de verdere ontwikkeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het programma biedt veel mogelijkhedenen

Het programma biedt veel mogelijkheden. Het is hierdoor wat moeilijk te doorgronden, maar wel een goed resultaat.

19 de março de 2026

Beste Jan,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat én de snelle levering.

We snappen dat alle mogelijkheden in het programma soms even wennen zijn. Mocht je er een volgende keer ergens niet uitkomen, laat het ons gerust weten – we kijken graag met je mee en denken met je mee over de beste opties.

CEWE Nederland

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.