CEWE Avaliações 21.532

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Kleur van foto blijft mooi. Er is een keuze om kleurcorrectie te doen zonder dat deze zonder je toestemming wordt uitgevoerd. Je kan het formaat makkelijk bepalen. Makkelijk uit te voer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Boek ziet er mooi uit, bezorging was vier dagen eerder dan aangegeven (wat goed uitkwam). Het enige nadeel is dat het automatisch vullen niet altijd even goed is: mensen worden regelmatig zonder hoofd... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel goed opgezet en praktisch programma, waarmee een kwalitatief mooi fotoboek gemaakt kan worden. Het kost wel wat moeite om alle mogelijkheden goed in beeld te krijgen. Jammer dat op de kaft aan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het programma van CEWE werkt heel prettig. Ik gebruik het al jaren. De fotoboeken zijn altijd mooi stevig, mooi papier en heldere kleuren. De verzending is snel, goed verpakt en de communicatie is dui... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de Souvenirs
  4. Loja de pôsteres e gravuras

CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 4000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten, telefoonhoesjes en nog veel meer.

Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel
Wij willen graag dat je 100% tevreden bent! Indien dat niet het geval is, dan willen wij je zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 0341255400. We staan 7 dagen per week voor je klaar. Je kan ons bereiken op de volgende tijdstippen: Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur - 21.00 uur Zaterdag en zondag: 10.00 uur - 18.00 uur

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

22 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

tevreden met cewe fotoboeken

Ik ben heel tevreden met de cewe fotoboeken. De manier van maken, het bestellen, alles. Het enige minpuntje is, dat de foto's in de boeken soms erg donker zijn. Ik bedoel dus donkerder dan ik het boek maakte.

11 de março de 2026

Mooie Telefoonhoes

De telefoonhoes is heel erg mooi en stevig. De telefoon past er precies in. Je hebt drie vakjes voor plastiekkaarten en als je daarvan gebruik maakt krijg je de hoes niet meer dicht. Het klepje om de hoes dicht te maken is gewoon veel te klein. Het pakketje werd deze keer zonder track and trace verstuurd en nadat ik 1 week gewacht heb heb ik contact met CEWE opgenomen. Van de eerste vrouw van de klantenservice kreeg ik een code van DHL maar die was bij DHL niet bekend. Weer contact opgenomen en van de tweede mevrouw van de klantenservice kreeg ik dan te horen dat het zonder Track and trace verstuurd is. Gelukkig naar nog twee dagen wachten kwam de telefoonhoes dan bij mij aan.

12 de março de 2026

Super service!!!!

Ontzettend fijn! Goeie prijs en snel geleverd. Door problemen met het pakketje was mijn bestelling kwijtgeraakt, en zonder enig probleem stuurde CEWE diezelfde dag nog opnieuw het pakketje op. Echt goeie service!

3 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooi boek met helaas wat foutjes.

Een heel mooi boek voor ook echt veel geld. Alleen flink balen dat de qr-codes zijn versprongen zonder dat ik dat door had. Geen melding van gehad en bij het controleren gemist. Ook jammer dat de qr-code los zit dus je moet die zelf plaatsen. Dit gaat niet vanzelf. Helaas is dus bij pagina’s aanpassen (niet de pagina waar het opstaat) die code 3x versprongen. Flink balen bij zo’n duur boek.

11 de março de 2026
logotipo da CEWE

Resposta da CEWE

Beste Vera,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat jouw bestelling niet volledig naar wens is. Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd om jouw klacht verder te bespreken.

Estelle
CEWE Nederland

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik maak graag een CEWE fotoboek

Ik maak graag een CEWE fotoboek, heb er inmiddels behoorlijk wat gemaakt. Gemakkelijk te gebruiken, alleen het aanbod van de toe te voegen stickers is al jaren hetzelfde en voor sommige items ronduit slecht.
Je wilt niet steeds in een nieuw fotoboek de zelfde plaatjes toevoegen.
Dat moet echt beter kunnen!

6 de março de 2026
logotipo da CEWE

Resposta da CEWE

Beste Klant,

Bedankt voor je mooie review en verbetervoorstel voor het toevoegen van meer cliparts. We nemen je feedback graag mee zodat wij ons in de toekomst hier in kunnen verbeteren.

Nikki
CEWE Nederland

Blijvende herinneringen

Een mooi trouwboek kunnen maken. Met goede en mooie kwaliteit leren kaft. De foto's hadden een mooie glans en wordt stevig en netjes verpakt. Als je eenmaal de werkwijze van het programma kent kun je mooie boeken maken🙂

7 de março de 2026

Boek is prachtig afgedrukt

Boek is prachtig afgedrukt, echte kleuren en het juiste licht. Na een reeks ervaringen bij andere leveranciers hebben we besloten met Cewe een reeks op te bouwen. Goed werk en goede service!

6 de março de 2026

Prima service

Snelle reactie op mijn mail. Was mij niet helemaal duidelijk of de bestelling weer opnieuw werd aangevraagd of alleen wat er niet was bezorgd. Het persoonlijke contact via de mail heb ik als erg prettig ervaren.

5 de março de 2026

Top fotoboeken

Makkelijk systeem om mooie fotoboeken te maken. Krijg ook elk jaar op tijd een reminder om mijn fotoboek voor kerst te krijgen. Levering altijd goed!
Ik had een beschadigd product ontvangen en kreeg kosteloos een nieuwe druk toegestuurd.

21 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.