Jeg har en rigtig god oplevelse med Christiansfeldnet, det mindste bøvl, selvom det ofte er en fejl 40, så står Morten straks ved døren, for at hjælpe. En fantastisk net og TV forbindelse til billig... Ver mais
A empresa respondeu
Et godt lokalt selskab med rigtig fin service udført hurtigt af en dygtig lokal mand
A empresa respondeu
Vi har, trods vanskeligheder i den spæde begyndelse, haft lige de TV kanaler der passer os, til en rigtig god pris og anbefaler dette til alle i Christiansfeldområdet! Vi har fået en fantastisk sup... Ver mais
A empresa respondeu
Meget tilfreds med Christiansfeldnet. God service. Virker som det skal, både internet og TV. Vi er her glade for muligheden med at streame TV og optage film. Løsningen med Christiansfeldnet er også... Ver mais
ChristiansfeldNet er en medlemsejet antenneforening, som tilbyder TV, Internet, telefoni, alarmer, mm. til foreningens medlemmer, med lokal service og sammenhold, til områdets bedste priser...
Thorsvej 17, 6070, Christiansfeld, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super tilfreds !
Især tak til Morten, som altid har tid og ordner
problemerne hurtigt.
Mvh. Birgit
Jeg er ovenud tilfreds med både tv og internet igennem antenneforeningen. Har der være udfald fx med internettet, så har vi fået virkelig god vejledning og nu fungerer det helt som det skal. Og alt sammen til en rigtig god pris.
God service og det virker rigtig godt hvis der er noget galt er de hurtig til at melde ud og få det bragt i orden igen og så er det til en god pris
Dårligt internet med mange trælse udfald. Efter længere tids venten på at det med tid jo nok skulle løse sig, har det dog været på tide at opsige. Jeg kan desværre ikke anbefale nogen til at bruge deres tjenester. Heller ingen kompensation for dårlig levering. Dog altid support der forsøger så godt de kan. Men alt i alt - nej tak!.
super tilfreds kunde altid super professionel kundeservice
en spec tak til Morten som altid har tid og ordner de små
problemer hurtigt
mvh
Michael Nielsen
Sjølund
En "hjemmeside"/lokalkanal som aldrig virker eller bliver opdateret. Alt alt alt for mange udfald. Hvis de bliver rettet, så tager det alt for lang tid. Vi har mange gange stået helt uden tv-kanaler en hel lørdag aften eller weekend. Ingen svar på hverken tlf eller mail. Der er åbentbart igen der har vagt?? Det er MEGET amatøragtigt. Men prisen er da helt i top :-(
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.