Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service i 3 butik i City 2. Personalet kunne ikke hjælpe mig med at overføre data fra min Samsung mobil telefon til en nyIPhone SE 128GB som jeg havde købt en 3 butik. Jeg måtte køre til Næs... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg var her i formiddags og købe en bubble tea. Betjeningen var dårlig, og damen i kassen som lavede min bubble tea, havde Air pods i imens hun betjenende og lavede drikkevarende, hvilket så... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Shopping center

Escrito pela empresa

City2 er ejet af Danske Shoppingcentre og har rødder helt tilbage til 1975, hvor City2 åbnede som et af de største shoppingcentre i Danmark. Danske Shoppingcentre ejer nogle af de største centre i Danmark med et samlet areal på ca. 500.000 kvm. Med flere end 78 millioner kunder årligt og en samlet markedsandel på 24%, er Danske Shoppingcentre markedets største investor på centersiden. Fra starten fokuserede City2 primært på familier med børn. Således var en af de første aktiviteter på City Torvet ”Verdens længste tegning”, hvor besøgende børn kunne sætte deres præg på verdensrekorden. Siden centrets åbning i 1975 har der været masser af projekter, byggerier og planer med City2, og i dag er der stadig masser af lys, luft og fokus på kunderne.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Samlingspunkt for dårlige ting ..

City2 er samlingspunktet for mindreårige og unge som gerne vil “vape” sammen, slås og jeg ved ikke hvad. Kan slet ikke anbefale dette center, jo altså den har fine butikker osv. Men der er vanvittig mange unge grupper som bare rander rundt og gud ved hvad de laver.

Mit foreslag til city2 er at få noget mere overvågning, og flere vagter, som holder godt øje med de unge som bare rander rundt frem og tilbage, dem som ikke besøger butikker men bare står ude foran.

Bottom of the line er, at vi skal passe på unge mennesker, det nytter ikke noget at de gemmer sig i hjørnerne af centeret for at ryge.

20 de janeiro de 2026

Helt seriøst !!

Helt seriøst !!! City2 er da bare et nederdrægtigt center. Der er så mange kliker af unge og det er super ubehageligt. De unger får lov til alt, uden vagterne gør noget. Mange andre centre får de unge slet ikke lov til og være. Alt for beskidt og alt for meget larm. Der bliver kørt med el løbehjul og alm løbehjul inde i centeret, så man skal springe til siden for ikke at blive kørt ned eller ramt.
Er det virkeligt sådan et center skal være ?
Ved at mange ikke ville sætte sine ben i city2.

15 de abril de 2025

Lukkede elevatorer

Vi holder af at være i City2, men vi kan ikke komme op på 'Torvet' da begge elevatorer til Torvet nu er permanent lukket.

Elevatoren ved legeområdet har, forståeligt nok, været lukket i årevis, årsagen er at der er legende børn, så godt tænkt af City2 at lukke for den etage som Torvet er.

Men når det er sagt, så er det super ærgeligt at den anden elevator i den modsatte ende nu også er permanent lukket, årsagen er tilsyneladende at Biografen har problemer med at folk går ned af trappen til biograferne uden at betale først, så det er forståeligt nok også problematisk.

Der er gangbesværede der ikke kan komme på Torvet via trapper eller ramperne, vi kan bl.a. lide at kigge på tøjudsalg og besøge EspressoHouse.

Vi ville egentlig gerne i City2 i dag, men uden Torvet er det bare ikke lige så sjovt.

/Jonny

15 de março de 2025

fejl på gavekort

fejl på gavekort. kundeservice er umulige at komme i kontakt med.

30 de julho de 2024

Resposta de City2

Kære Mira. Vi beklager meget at du oplever fejl med dit gavekort til City2. Vil du sende os en mail med mere info til hej@city2.dk, så sidder en medarbejder klar til at hjælpe dig hurtigst mulligt. Venlig hilsen Mia, City2

Kan ikke anbefales!

Min datter har fået et gavekort til city2, men da der er fejl på gavekortene(svar fra butikkerne), så kan de ikke bruges i de fleste butikker.
Informationen er ikke til at få kontakt med telefonisk. Super ærgerligt med et gavekort der ikke kan bruges i de forretninger hun vil….

12 de maio de 2024

Resposta de City2

Kære Cecilie, tak for din anmeldelse.
Kan vi lokke dig til at sende os en mail på hej@city2.dk så vi kan blive klogere på, hvilke fejl, du oplever? Du kan i øvrigt altid gå ind her for at se, hvilke butikker, du kan bruge gavekortene i: https://city2.dk/information/gavekort

Luk.

Det er meget fint at der er begrænset gratis parkering. Men at lave 2 timer gratis parkering og derefter bøde på 795 kr. i stedet for en time pris pr. time gør at jeg ikke kommer der igen. Jeg betaler gerne pr. Time fra første time hvis det er det men at man ikke har muligheden er helt væk

10 de março de 2024

Resposta de City2

Kære Kennie, tak for din besked. Vi har 4 timers parkering på de fleste p-pladser omkring City2, og har du behov for længere parkering, kan du altid forlænge parkeringen i automaten ved biografen eller i Sats, hvilket du kan læse mere om her: https://city2.dk/information/parkering

BUBBLE HOUSE

Jeg var her i formiddags og købe en bubble tea.

Betjeningen var dårlig, og damen i kassen som lavede min bubble tea, havde Air pods i imens hun betjenende og lavede drikkevarende, hvilket så resulterede i at vi ikke kunne snakke til hende ordentligt.
Selve bubble tea’en smagte meget af vand, og prisen var alt for dyr!
Min veninde købte en slush ice, som kun smagte af vand og sukker, og så var der kun 2 ud af 3 smage at vælge imellem.
Kommer nok ikke igen!

2 de janeiro de 2024

Resposta de City2

Kære Sofie, tak for din besked. Vi er kede af din oplevelse hos Bubble House. Vi giver naturligvis din besked videre.

Bubbel House !!

Det her handler ikke om city bare blot om. Bubbel House det er forfærdeligt og MEGA nærigt men alt andet var mega godt syndes den burde fjernes !!

2 de janeiro de 2024

Resposta de City2

Kære Aya, tak for din besked. Vi er kede af din oplevelse med Bubble House. Du må rigtig gerne uddybe din besked på en mail til os hej@city2.dk

Venligst Mia, City2

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

LÅGSUS biograf

Har i dag, for første gang besøgt Nordisk Film, i City2. Jeg er tilfreds og positivt overrasket. Plejer at bruge BigBio og er også der vældig tilfreds, i biffen i City2 er det bare lige den bekvemmelighedsfaktor, at man også kan indstille nakkestøtten på sædet foruden fødderne. OG temperaturen er passende. LÅGSUS siger jeg bare.

5 de novembro de 2023

Kære Carina
tusind tak for de 5 stjerner, dem giver vi videre til biografen.

hilsner Louise, City2

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blev idag anklagede for at stjæle

Blev idag anklagede for at stjæle, en fremmed tog billeder af min bil og fortalt i telefon min nummerplade. Hun gav sig ikke til kende før jeg sagde hva sker der.. Jeg har brugt 4 timer og utallige penge i jeres center for derefter at blive henvendt til som tyv. En undskyldning ville være på sin plads, ja i kender min adresse da hun tog billedet af min bil, og måske skal i have lært jeres ansatte hvordan man henvender sig hvis man har ondt over der bliver brugt penge i jeres center(blot fordi jeg ikke vil købe poser i hver butik jeg er) og alligevel spørger personalet i hver butik vil i have bonnen med, gu ske lov havde jeg alle mine boner, dette burde ikke være et spørgsmål. Men jeg må nok sige i bliver jeres egen lukning hvis ikke man som det mindste undskylder efter man kommer med falske anklager. Utrolig ubehageligt.. Kunne jeg give mindre stjerner ville jeg gøre det.

29 de abril de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais