Coffee Company ApS Avaliações 58

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil på det varmeste anbefale Jesper / Coffe Company i Hørsholm. Lynhurtig ekspedition via velfungerende og informativ webshop, på trods af handel i weekenden. Ringede promte tilbage og tilbød afhentni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har tidligere anmeldt CoffeeCompany positivt for at sende min ordre lynhurtigt og til en god pris. Det viser sig så at der iblandt min ordre var to defekte varer (et defekt filter og en utæt pakke k... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fine priser, men lidt besværligt når de ikke tager VISA/Mastercard. Det burde ikke være noget problem at få på.

Detalhes da empresa

1. Venda de Café

Informação fornecida por fontes externas variadas

Coffee Company ApS er et privat ejet firma med en drivkraft af stor faglig kompetence og teknisk ballast indenfor faget. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til virksomheder og private, hvor kundens behov definerer kaffeløsningen. Hos Coffee Company er vi autoriseret forhandler og reparatør inden for det schweiziske brand JURA, der er et af de førende mærker for fuldautomatiske espresso- & kaffemaskiner. JURA er i en artikel i Forbes blev omtalt som "Rolex indenfor kaffemaskiner". Coffee Company leverer hele kaffeløsninger til alle slags virksomheder samt salg af kaffe, maskiner og service til private. Hos Coffee Company yder vi dag til dag service og levering! Coffee Company har sin egen linje af specialristet kaffe, og tilbyder et bredt udvalg af særprægede eksklusive kaffeblandinger til at kunne opfylde selv de mest kræsne kunders behov.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Stor anbefaling

Stor anbefaling. Har købt Jura kaffemaskine for et par år siden og fået den serviceret et par gange efterfølgende. Det hele spiller og der gives en god service. Dejlig at der kan skiftes og justeres lidt og så er den som ny igen. Dato er fiktiv for bedømmelse omhandler flere besøg de sidste par år.

3 de junho de 2025

Den største anbefaling!

Den største anbefaling!
Min hustru og jeg har netop købt en kaffemaskine hos Jesper, i hans showroom i Hørsholm. Jesper er meget reel, helt nede på jorden, og giver god tid til at finde den helt rigtige maskine. Hvis man har behov for det, giver han også en super introduktion til den valgte maskine. Man kan virkelig mærke at han brænder for sit fag (som han også ved en del om)
De største anbefalinger herfra.

26 de agosto de 2024

Unfriendly personal!

😊sorry for the mistake

22 de abril de 2023
logotipo da Coffee Company ApS

Resposta de Coffee Company ApS

Hi Maryana. I think you got the company wrong. We are based in Hørsholm and we haven’t meet.

En god oplevelse

Et rart sted at komme.
Rigtig fin service og god og grundig bruger vejledning af den nye Jura Z10 .
Glæder mig til at tage den i brug og vil naturligvis lægge vejen forbi den hyggelig shop en anden gang.

4 de agosto de 2021

Helt perfekt

Jeg handler ikke på deres hjemmeside, men i butikken. Altid god og personlig service og den bedste kaffe, men de er også rigtig gode til rep og vedligeholdelse af diverse kaffemaskiner. Har haft min egen dernede.
Anbefales 100%

29 de dezembro de 2015

Fantastisk god oplevelse

Coffee Company kan anbefales herfra, havde en rigtig god kundeoplevelse hos dem. Købte en Jura F9. Da den ikke er helt billig ringede jeg med et par spørgsmål. Jeg fik en virkelig grundig og god vejledning, anbefalinger m.m. af Jesper.

Da jeg bor relativt tæt på firmaet, anbefalede han mig at komme forbi og hente. Her gennemgik han meget grundigt opsætning og anvendelse af maskine. Tog sig tid til at sikre jeg kom godt fra start. Hertil meget fleksibel i forhold til at ombytte et vedligeholdelseskit jeg havde købt med til noget mere relevant (og billigere).

Anbefaling til andre, ring til firmaet og lav en aftale med Jesper. Han kan hurtigt pejle sig ind på behov etc. Næsten smartere end at købe på hjemmesiden :)

Anbefaling nr. 2, overvej også at gå forbi gårdbutikken. Ret mange lækre varer, købte bla. hans kaffe med, den kan også anbefales.

4 de setembro de 2015

Lækre Asti'er

Coffee Company har de mest fantastiske flasker Asti, der passer til en hver fest med veninderne eller i værtindegave!
Hjemmesiden er nem og overskuelig og der kan betales med MobilePay.
Jeg vil klart anbefale at handle her!

12 de agosto de 2015
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

18 de maio de 2015

Prøv det!

Hurtig personlig og kompetent service.
Super produkter, lige fra maskine til super kaffe (prøv selv Macco Golden), kan anbefales på det varmeste.

11 de março de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service er efterhånden et vidt begreb, men hos Coffee Company kommer ordet rigtig til sin fulde ret!

Coffe Company er efter min mening en virksomhed, der tager god service og kavlitet fuldstændig seriøst. Jeg arbejder i en stor it virksomhed, hvor vi dagligt nyder den gode kaffe Jesper leverer hver dag. Vi får altid god service når Jesper kommer og kigger til maskinerne, og han er altid fleksibel og hurtig ift. levering, service mm. Jeg tror faktisk ikke, at man finder ret mange andre, der er så engageret og Jesper er altid loyal, glad og til at snakke med. Udover det kan jeg også anbefale deres webshop, hvor lækre delikatesser findes i et væk så står man som virksomhed og mangler julekurve, gaver til kunder mm. så køb dem endelig hos Coffee Company.

20 de fevereiro de 2015

fantastisk service

Jeg gik bare ind på hjemmesiden og fandt det med det samme - det var meget let at bestille og levering kunne jeg selv bestemme. Helt sikkert noget, som jeg kan anbefale.

5 de novembro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais