Colorperception Avaliações 9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik realiseret en længe ønsket tattoo…

Fik realiseret en længe ønsket tattoo hos Color perception og jeg må godt nok sige, at de har gjort et helt fantastisk job!!
Den er blevet meget pænere end jeg selv havde drømt om.
Virkelig også nogen søde og rar mennesker der arbejde der og servicen var helt i top.
Så gør det jo heller ikke noget at det heller ikke er alt for dyrt 😉

28 de julho de 2025

Den perfekte oplevelse

Jeg er blevet tatoveret ved Color Perception flere gange, før i tiden af Kristian, men i dag var det Oliver der tog i mod mig, og sikke en modtagelse.
Oliver er skide dygtig, og leverede høj kvalitet som Color Perception altid gør!
Jeg kan 100% anbefale color perception til alle der går og drømmer om at få en tatovering, alt er i top kvalitet, fra deres "artists" til selve butikken.
Og kan varmt anbefale Oliver til alle der vil have en super professionel tatovør, samt en all around god fyr

12 de fevereiro de 2024

Perfekt!!

Min kammerat og jeg fik lavet en matchende tatovering derinde - allerede fra man træder ind af døren, bliver man mødt af den flinkeste fyr ved disken.

Vi blev tatoveret af Nes - hun er simpelthent så dygtig! Man følte sig godt tilpas under det hele, fik gode råd til placement… og kommer derfra med tattoveringer der er 10/10!

Kommer helt klart igen og sidder under nålen her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥳

3 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ikke anbefales

Min veninde var inde ved jer og få lavet en tattoovering. Det var hendes første, så hun var lidt nervøs. Hende her kvinden som skulle lave den var vildt stresset, fordi hun skulle hente sit barn.
Min veninde skulle have lavet nogle små hjerter og 2 årstal på armen. Ikke særlig store.
Hende her tatovøren printer så billeder ud af hvad hun skal have lavet, min veninde er ikke helt tilfreds med hjerterne da de er alt for store, samtidig er årstallet skrevet med en helt anden skrifttype, end hvad de aftalte. Min veninde spørg venligt, om hun måske ville lave hjerterne lidt mindre og årstallene om til den skrifttype, som de havde aftalt.
Det ville hun ikke, fordi det havde hun ikke tid til. Hun presser så min veninde, og taler ikke særlig pænt til hende. Min veninde panikker og sætter sig op i stolen.
Nu har min veninde bestilt tid til at få alle tattoveringer fjernet.
Enten er man på job og lytter til kunderne. Tager sig den tid som skal bruges, for at tilfredsstille kunden. Det er trods alt os, som betaler for det.
Hvis man ikke kan opfylde så små ting, så skal man simpelhen ikke drive en butik.
Rigtig dårlig service. Stedet kan IKKE anbefales

2 de junho de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais