Ik ontvang geen facturen van mijn aankopen en vind ook niet terug op jullie platform waar ik ze kan ophalen
Veja o que dizem as avaliações
Ik wil een voetbal shirt inlijsten maar daar hoort natuurlijk een naamplaatje bij. Ik zat heel erg te twijfelen waar ik het moest kopen want ik zag nergens echt een goeie site en deze site heeft ook e... Ver mais
Goedendag Heer/Mevrouw, Ik heb nog niets ontvangen, maar ga ervan uit dat dit in mijn voordeel voor u als leverende partij. Graag verblijdt ik u met het aanschaffen van deze artikelen bij uw... Ver mais
5000 Blauwe fietsenstalling labels besteld op donderdag 28 augustus, bedrag factuur betaald op dezelfde dag. De labels zelf heb ik ontvangen op 15/09/2025! Veel te laat want de toertocht waarvoor dez... Ver mais
Detalhes da empresa
Ons familiebedrijf CombiCraft is al ruim 30 jaar dé specialist in onder andere (hotel) sleutelhangers, sleutellabels, labeling, nummerplaatjes, consumptiemunten en polsbandjes. Wij leveren voornamelijk maatwerk: je kunt bijna al onze producten personaliseren in ontwerp, materiaal en uitvoering. Ons assortiment groeit continu en wij bedienen klanten uit uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal.
Informações de contato
Telfordstraat 40, 8013 RM, Zwolle, Holanda
- +31 (0)38 - 303 73 30
- info@combicraft.nl
- www.combicraft.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Top aankoop ervaring!
* zeer uitgebreid en gespecialiseerd assortiment van
sleutelhangers-, -labels, logoplaatjes, borden,
tafelborden, consumptiebonnen en -munten;
* Standaardproducten en gespecialiseerd maatwerk;
* Dus: ruime keuze;
* Mijn aankoop: een kwalitatief uitstekend product:
logoplaatje(s);
* supersnelle levering.
Geduld is een lieve deugd…
Ik ben voorlopig ook nog aan het wachten op mijn bestelling die volgens de website 2-4 werkdagen zou duren…lijken werkweken te worden. Hopelijk is het product het wachten waard.
UPDATE
Het bedrijft heeft onmiddellijk een zinvolle verklaring gegeven voor de vertraging en het geleverde product voldeed ruimschoots aan de verwachtingen.
Afstand tussen letters en cijfers zou…
Afstand tussen letters en cijfers zou gelijk zijn. Cijfers helaas ampercte lezen en ze zijn niet van plan er iets mee te doen. ZEker niet hier bestellen!!!
Traag
Gaat allemaal erg traag heb de beoordeling mail gehad maar nog niks ontvangen.
Is toch niet normaal dat je iets besteld en meteen betaald en het dan een week later nog niks ontvangen hebt.
Klantenservice negeert emails
Klantenservice van dit bedrijf negeert emails.
- Op 19/3 een productvraag verstuurd naar info@ emailadres, zoals op de website staat beschreven.
- Op 26/3 een reminder verstuurd.
Tot op heden 0 reactie.
Bedankt voor niets. Een week verder terwijl ik ergens anders de potentiële bestelling al thuis had kunnen hebben.
hondenpenning nooit ontvangen
Hier een hondenpenning besteld. Zou gewoon per briefpost komen, werd gezegd is verzonden. Maar vervolgens nooit iets ontvangen. Maar wel sturen ze al 2x een mail met de vraag of rescencie wil schrijven. Nou bij deze dan! Bij navraag worden er allerlei smoesjes aangedragen. Maar ondertussen nog steeds de penning niet.
grote keuze
grote keuze, ook voor kleine aantallen een nette prijs !
duidelijke website.
Besteld niks ontvangen
Begin februari naamplaatje besteld betaald en niks ontvangen.
Geen email niks ontvangen.
Snelle levering en goed product
Snelle verzending super product
In het begin was ik een beetje sceptisch, maar wauw wat een mooie naamborden. Ik ben erg blij met mijn aankoop. Kwaliteit voor een leuk prijs.
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Bestelling is wel later geleverd dan wat er op de site stond, waarschijnlijk door de feestdagen. Verzendkosten waren te hoog voor wat ik besteld heb.
ook klantenservice beneden alle pijl.
nadat ik een negatievr review had achtergelaten is via mail contact met mij opgenomen. Helaas waren dit vooral smoesjes etc. over het later leveren van het product en vooral de zeer slechte kwaliteit. Hoewel is aangeboden dat als ik het product terugstuur ik een nieuwe kan ontvangen lijkt het mij compleet nutteloos hier gebruik van te maken aangezien dit tijd, geld en moeite zou kosten waarna ik nog steeds een ondermaats product over zou houden aangezien een nieuw zelfde product natuurlijk geen betere kwaliteit heeft als de twee sleutelhangers met een snel kromtrekkend ringetje en belangrijker telkens uit elkaar vallend als je deze niet lijmt. Kortom, de poging eea op te lossen kwam op mij over als recht praten wat krom is, slappe excuses en oplossingen die niets oplossen. Jammer, zeker omdat ik vermoed dat Kevin waar ik contact mee had vast denkt dat hij alles heeft geprobeerd.....
Slechte service
Pakket betaald en niet geleverd. Volgens DPD op een verkeerd adres afgeleverd maar daar heeft men ook niks ontvangen. Combicraft blijft verantwoordelijk voor de levering en lost het niet adequaat op maar verschuilt zich achter een onderzoek van DPD. Kortom: bestellen, betalen, niet leveren en het ook niet netjes oplossen. Het feest waar de muntjes voor waren besteld is inmiddels geweest. Benieuwd of ze alsnog worden geleverd voor het volgende feestje.
Never received my order, company so unhelpful.
Ordered some tokens to be sent to the UK. They got stuck in customs and Combicraft were so unhelpful. Even though I contacted them multiple times to try and help. Customs eventually sent them back to the company after saying I didn’t pay the customs, which I NEVER received any information or communication about. Combicraft now saying I have to pay for shipping again. Even though it was their shipping that failed.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.