Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig flot service…. Pakke kommer altid dagen efter bestilling 👌 rigtig flot gaveindpakning. Hjælpsom og dygtig ekspedition. Bor i Ringkøbing, kigger ALTID ind når jeg er i Middelfart. Virkelig e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en stor fornøjelse at besøge Como Shoes. Altid et stort udvalg i det mærke sko som jeg helst vil købe og altid superfin betjening. Selv når man har købt på nettet og det ikke lige var det man... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ordentlig retur ret og det fungerer, så tør’ man godt handle på nettet😉 Varerne er af god kvalitet og ting der er svære at finde andre steder, flotte produkter, nyheder der overgår meget andet….God... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Bolsas

Escrito pela empresa

Como shoes har butik på Torvet 1, 5500 Middelfart. Du kan også handle på webshoppen - www.comoshoes.dk med fri fragt. Vi har et godt udvalg af komfortable og smarte sko, sandaler og støvler til kvinder og mænd fra bla. Bubetti, Airstep, Lofina, Paul Green, VIBAe, Wonders, Lloyd og mange flere. Vi henvender os til den kvalitetsbevidste kunde der lægger vægt på en ærlig og serviceminded betjening :)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig lille fin butik med lækre…

Hyggelig lille fin butik med lækre mærker. God betjening

7 de abril de 2026

Kære Anita !
Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi vil glæde os til at se dig i butikken eller på webshoppen en anden god gang. V.h. Maria

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Det var bae ikke muligt at få den sandal i den farve jeg ønskede :-)

11 de março de 2026

Resposta de Como Shoes

Kære Lone ! Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det var ærgerligt at farven ikke lige var noget for dig. V.h. Susanne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og lækre sko.

Havde bestilt nogle lækre sandaler og blev dagen efter ringet op om de desværre var udsolgt men at de var store i størrelsen og jeg kunne få tilsendt størrelsen mindre med en gratis returseddel og kunne frit sende dem retur. Heldigvis passede de perfekt og jeg takker for opringningen og rigtig god service.
Jeg handler helt sikkert her igen.

9 de março de 2026

Resposta de Como Shoes

Kære Anita ! Hvor er det dejligt, at du sætter pris på servicen som vi selv gør en dyd af at levere.. Glade og tilfredse kunder er det hele værd. V.h. Maria

Altid god service

Altid god service, lækre sko og hurtig levering. Returservice er også i top - de få gange jeg har været nødt til at returnere noget 😊

9 de março de 2026

Resposta de Como Shoes

Kære Dorte ! Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.. Dejligt at du er heldig at finde noget du bliver glad for. v.h. Maria

Fedt udsalg

Udsalg, der virkelig er udsalg🤗
Lækre sko til en superpris. Så føler man sig heldig😊

Resposta de Como Shoes

Kære Linn ! Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Ja, det er et udsalg med gode priser og jeg er glad for at du føler dig heldig. V.h. Susanne

Alt er fint

God webside m udførlige beskrivelser, hurtig ekspedition. God returprocedure

Resposta de Como Shoes

Kære Vivi ! Mange tak for din finde anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber, at du får tid til at kigge ind i butikken en dag. V.h. Susanne

Hurtig præcis perfekt😊

Resposta de Como Shoes

Hejsa ! Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at du vender tilbage en anden god gang. V.h. Susanne

0k...det hele

0k.. det hele

Hejsa ! Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ! V.h. Susanne

Hurtig ekspedition online

Hurtig ekspedition online, altid behageligt i butikken. Alt i alt en skøn butik.

Resposta de Como Shoes

Kære Pia ! Mange tak for dine roser og de 5 stjerner. Vi vil glæde os til dit besøg en anden god gang. V.h. Susanne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og hurtig…

Hurtig levering og hurtig tilbagebetaling ved retur varer

26 de janeiro de 2026

Resposta de Como Shoes

Kære Bodil ! Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi bestræber os altid på at returnere pengene samme dag, som vi modtager en returnering, så det er dejligt at det værdsættes. V.h. Susanne

Skønne sko

Skønne sko, fin pris. Vild med jeres smag i sko.

Resposta de Como Shoes

Kære Dorte ! Hvor er det dejligt, at du er enig med os i vores valg af modeller og mærker ;-) Tak for de 5 stjerner. V.h. Susanne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bedste varer og hurtig betjening…

De bedste varer og hurtig betjening obline

Resposta de Como Shoes

Kære Lisbeth ! Vi er glade for din anmeldelse og dine 5 stjerner - og selvfølgelig for at se dig igen og igen som kunde online. V.h. Susanne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af gode sko

Altid gode varer leveret hurtigt. Dog undrer det mig at jeg skal køre til Assens for at hente varerne, når vi har gls pakkeshop i Ebberup( spar)

Resposta de Como Shoes

Kære Dorthe ! Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det undrer mig at du ikke har kunne vælge pakkeshoppen i Spar i Ebberup, da det plejer at være en mulighed. Det vil vi undersøge nærmere. V.h. Susanne

Skønne produkter

Skønne produkter og hurtig levering

Kære Lene ! Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ;-) V.h. Susanne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig betjening og de lækreste…

Hurtig betjening og de lækreste sandaler. God handel 😀

Resposta de Como Shoes

Kære Birthe ! Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi håber at du bliver glad for dine nye sandaler. V.h. Susanne

15 de dezembro de 2025

Resposta de Como Shoes

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Rigtigt godt nytår til dig og dine. V.h. Susanne

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais