Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

produktet er fint nok, men lidt irriterende at I deler bestillingen op i 2 pakker, som det så ender med jeg skal hente 2 forskellige steder. ps. der var mere end rigelig plads til begge produkter i sa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kom til at bestille et forkert toilet (et der skulle limes istedet for med skruer). Først kunne jeg umiddelbart ikke nå at annullere ordren, da den var sat til afhentning af fragtmanden, men Linda... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte to pakninger til min VOLA-vandhane. Det viste sig, at jeg havde bestilt de forkerte pakninger og endte i juletravlheden med ikke at få sendt pakken retur i tide. Efter lidt dialog med kund... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Saaaatme hurtig sending og levering. Skulle akut bruge en Quooker switch. Bestilte mandag middag og havde den dagen efter. Billigeste pris på nettet og skulle ikke betale fragt grundet prisen på v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Reforma de Banheiros
  2. Loja de Acessórios para Banheiros
  3. Remodelador de cozinhas
  4. Loja de suprimentos para encanamento

Escrito pela empresa

Skal du have nyt badeværelse, køkken eller bryggers? Så er CompletVVS din pålidelig partner. Med vores mange års ekspertise er vi dedikeret til at hjælpe danskerne med alt fra små VVS-opgraderinger som udskiftning af en vandhane til større husrenoveringer. Uanset hvad du skal bruge har vi løsningen til dit renoveringsprojekt. Vores erfarne kundeserviceteam står altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig vejledning - både på mail og telefon eller kig ind forbi vores showroom i Albertslund, hvor du også finder en række af vores mest populære VVS-produkter. Vi er her for dig før, under og efter dit køb for at sikre, at du får den bedste service og den rette rådgivning. Vi har over 20.000 produkter, så du kan finde netop det, du leder efter. Med vores dag-til-dag levering og billige fragtpriser, skal du ikke vente længe fra bestilling til modtagelse. Vi vil så gerne have du kommer igen, så fortryder du dit køb har vi gjort det nemt for dig at sende retur. Vi glæder os til at se dig på CompletVVS.dk. ✔️+20.000 produkter ✔️Hurtig levering ✔️Billig fragt ✔️Nem retur ✔️Stort showroom. Så uanset om du er en erfaren gør-det-selv type eller har brug for rådgivning er vi din pålidelige partner, når du skal renovere. Lad os sammen skabe de bedste løsninger til dit hjem. Har du spørgsmål ring eller mail til vores kundervice eller besøg vores showroom i Gentofte eller Albertslund.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

bestilling delt op i 2 pakker

produktet er fint nok, men lidt irriterende at I deler bestillingen op i 2 pakker, som det så ender med jeg skal hente 2 forskellige steder. ps. der var mere end rigelig plads til begge produkter i samme kasse.

20 de abril de 2026

At handle var ok

At handle var ok
Men havde sat x i den rubrik der står at det måtte læsses af uden underskrift men det havde man ikke fortalt fragtmanden så jeg måtte selv hente det hos fragtmanden

16 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget dårlig oplevelse og lang leveringstid

Jeg lagde bestilling hos Completvvs søndag d. 5/4 og fik derefter en mail om forventet levering d. 8/4. Det er nu 14/4 og jeg har endnu ikke modtaget min pakke. Hos DAO står ordrestatus som "Forsendelse er oprettet, afventer registrering", DAO siger, at pakken ikke er modtaget hos dem. Når man ringer ind til Completvvs, giver de skylden på travlheden hos fragtfirmaet. Completvvs har allerede trukket pengene på konto.

14 de abril de 2026

Hej Lena,
tak for din feedback og beskrivelse her.
hvis pengene er trukket på kontoen og der er genereret et trackingnummer, så har pakket forladt vores lager. Hvis DAO ikke har haft nogen registreringer på pakken i flere dage, så kunne det skyldes at pakken er gået tabt.
Du er meget velkommen til at oprette en reklamation/forespørgsel via vores hjemmeside, og så er jeg sikker på at vores kundeservice-afdeling får kastet lys over sagen, og hjulpet dig.
mvh. Jan / CompletVVS

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et foretrukken site for vvs…

Et foretrukken site for vvs tilbehør/diverse. Aktuelle produktdata er tilgængelige med gode priser

8 de abril de 2026

Hej Søren
Tusind tak for de rosende ord om vores virksomhed, og for at have sendt 5 stjerner vores vej :-) Det glæder os meget!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betaler 149kr for levering med…

Betaler 149kr for levering med fragtmand, men halvdelen af ordren bliver sendt med Postnord, den ene pakke er forsvundet under transport. Skrev til jeres kundeservice for 3 dage siden stadig intet svar.

10 de abril de 2026

Hej,
ja det er korrekt. Den ene af varerne (et kloakrør) måtte sendes med Danske Fragtmænd; derfor det lidt højere fragtgebyr, mens de øvrige dele kunne sendes som alm. postpakke med Postnord. Men naturligvis har du kun betalt ét fragtgebyr.
Vores kundeservice-afdeling er ikke nået til din sag endnu, men jeg kan se at det resterende er ankommet og udleveret til dig i går, så jeg formoder at der er styr på situationen her.

Kom til den tid

Kom til den tid , de lovede.. Dejligt

Hej Dorthe
det glæder os at alt har levet op til forventningerne, og at det har været en god oplevelse at handle hos os :-)
Tak for anmeldelsen!

Hurtig og nem handel.

25 de março de 2026

Hej Jette
Det glæder os at læse, at du har været tilfreds med handlen hos os :-)
Tusind tak for at du har kvitteret med en 5-stjernet bedømmelse af os.

Let hjemmeside

Let hjemmeside. Hurtig levering.

7 de abril de 2026

Hej Jørgen,
du får mange tak for at have sendt os en dejlig 5-stjernet anmeldelse! :-) Rigtig skønt at alt har været positivt :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kom til at bestille et forkert toilet…

Først kunne jeg umiddelbart ikke nå at annullere ordren, da den var sat til afhentning af fragtmanden, men Linda gjorde et ihærdigt forsøg og fik det ordnet at de nåede at stoppe den fra at blive sendt fra lageret.
Derved sparede jeg 400 kr. for at skulle sende varen retur :)
Tak for hjælpen

7 de abril de 2026

Hej Dennis
Mange tak for en fin og uddybende anmeldelse :-) Skønt at læse at du blev mødt med en god og hjælpsom kundeservice, og at projektet lykkedes :-) Vi siger tak for de rosende ord om mine kollegas bestræbelser for at hjælpe :-)

Tilfreds med det hele

Jeg er tilfreds med at man kan ringe til jer og kan få svar på Sine spørgsmål.
Jeg var tilfreds med at i leverer varen på to dage.
Som i beskriver
mvh. kim.

Hej Kim,
mange tak for anmeldelsen du har givet os, og for at beskrive hvad du specifikt var glad for, ved at handle hos os :-) Dejligt at vi kunne leve op til det du beskriver :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering af…

Nem bestilling og hurtig levering af Blücher vandlås + tilbehør.

2 de abril de 2026

Hej Ib,
rigtig glædeligt at der ikke har været noget at klage over, men at alt er forløbet godt og tilfredsstillende :-)
Du får mange tak for anmeldelsen her :-)

4 de abril de 2026

Hej Lone,
det glæder os at du har været tilfreds med den hurtige levering af ordren. Vi håber at du også er tilfreds med varerne, og så får du tak for den positive anmeldelse her :-)

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt

Hej Jakob,
mange tak for denne dejlige anmeldelse, vi har modtaget fra dig :-)
Pragtfuldt at alt har været i den skønneste orden.

Hurtig

Hurtig - lige til døren

31 de março de 2026

Hej Erik,
Mange tak for de rosende ord, og for at have sendt en dejlig anmeldelse vores vej :-)

Alt fungerede perfekt.

Alt fungerede perfekt.

31 de março de 2026

Hej Pernille
Rigtig skønt at der ikke har været en finger at sætte på noget :-) Tusind tak for de rosende ord, og for de flotte stjerner :-)
Mvh. Jan / CompletVVS

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais