Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Excellent 24pin forlænger kabel! Efter at have bestilt en 24pin forlænger kabel til strøm, til motherboardet, modtog jeg pakken efter en dag. Forlænger kablet virker fortrineligt, og blæserne... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig og venlig betjening, med god viden om hvad netop jeg skulle bruge til at få mit loop op og køre. Rimelig glad for at have fundet en shop som er så specialiseret, da jeg før har brugt al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig kundeservice. Min første ordre over tlf gik ikke igennem selvom den sagde det over nemid. Kontaktede så dem via mail og der var svar indefor 30 min!!! Jeg bestilte derfor en ny ordre... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Informática

Informação fornecida por fontes externas variadas

CoolerKit A/S er en internetbaseret virksomhed der blev etableret i år 2002 med udelukkende vandkølingsprodukter i sortimentet. Vi er stadigvæk specialister i pc vandkøling, men i dag er sortimentet meget bredere og indeholder også luftkøling, støjdæmpning og modding produkter. Kvalitetsprodukter, gode priser og høj kundeservice har altid været nøgleordene i CoolerKit, hvilket også kendetegner vores forretning i dag. Vi ser frem til at servicere dig :)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kan ikke skrive en anmeldelse til dem

Har lige købt en gamerstol og ville gerne lave en anmeldelse på deres hjemmeside, men man skal være logget ind. Det er umuligt at finde et sted man faktisk kan logge ind på deres hjemmeside, så jeg må lave deres anmeldelse her i stedet for.

Ville faktisk have givet dem 4/5 stjerner for deres produkt. Det eneste der er negativt ved stolen (Paracon Rogue Gamer Stol), er at boltene til armlænene er kun 20 mm. Så de er tæt på umulige at skrue fast når de er så korte - De når dårligt nok igennem armlænene selv. Må ned i et byggemarked og købe nogle som er 30 mm i stedet. Lidt irriterende, but oh well.

Men så faktummet at jeg ikke kan skrive det direkte til dem? Det er ret fjollet.

3/5

8 de julho de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leveringtiden skal passe, ellers meget tilfreds..

Når der står, hvis man bestiller lagervare inden 16:00, bliver de sendt samme dag og man bestiller 15:30, da man står og skal bruge det dagen efter, men de alligevel så først sender det dagen efter er ret træls. Ellers har jeg handlet der en del gange og altid godt, men lidt skuffet over levering når andet står på hjemmesiden. Ellers godt tilfreds. :)

12 de fevereiro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen teknisk support.

Ingen teknisk support.
Total mangel på teknisk support.
De er KUN en salgsside.
Vil udskifte 2 støjende blæsere, men blæserstyringen lukker ned for strømforsyning når jeg udskifter til nocture blæsere.
Svaret fra Coolerkit : kontakt nocture vi ved ikke noget om de enkelte varer, så desværre kun muligt med salgssupport.

18 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais