Kontaktede selskabet vedrørende evt. forkert skiltning på et parkerings område. Var i starten meget lyttende, men i mail tråd med oplysninger fra mig blev den pludselig blokeret. Håber alle jer som k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bedragere. Der er kun et ord for COPARK, Bedragere. Jeg starter en pakering hos PARKMAN kl. 11.12 ved Helsingør Domkirke. Jeg afskutter paneringen kl. 12.40. Jeg har i mellen tiden fået en pakeri... Ver mais
Ekstrem og dårlig oplevelse. 2. Marts er vi to der begge parkerer på en adresse i Solrød hvor det er påkrævet med gæstekort. I god tro og orden bruger vi det gæstekort som vores veninde har givet... Ver mais
Jeg kan kun give 1 stjerne for en ekstremt dårlig oplevelse. Jeg fik en p-afgift den 24. februar på en forkert adresse. Jeg sendte min første klage med det samme, og de lod mig vente i hele 34 dage... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre COPARK ApS
Escrito pela empresa
COPARK er et privat parkeringsselskab som hjælper boligselskaber, boligforeninger og virksomheder med at håndhæve den private ejendomsret.
OM VORES ANMELDELSER:
Der er ingen tvivl om, at bilister som har modtaget en parkeringsafgift for at have overtrådt private parkeringsbestemmelser sjældent forbinder afgiften med en god serviceoplevelse. Det forstår vi godt.
Ved læsning beder vi derfor om, at der skelnes mellem:
1) anmeldelser af vores services indgivet af vores kunder, som enten er de der ejer eller retmæssigt benytter en parkeringsplads.
2) anmeldelser fra bilister, som har modtaget en parkeringsafgift eller fået afslag på en klage over en korrekt pålagt parkeringsafgift.
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Copark ligger på lur
Copark er de største banditter de klasker skilteskove op over alt i P-kælder Carsten Niebuhrs Gade 43. København. De glemmer bare og formidle regler med huset.
De P-vagter ligger næsten på lur ( Ja de skal jo også skrive min 5-10 bøder ud hverdag vil jeg tror) Det er så usmageligt og utroligt ,at disse firmaer bare får lov til ,at skrive bøder ud til højre og venstre og du har ikke en chance for at klage.
Synd jeg skal give en stjerne til Copark.
Pinligt og småligt firma
Pinligt og småligt firma. Bilen strejfer en næsten usynlig linje i en parkeringsbås, parkeret midt mellem 2 biler så begge kan åbne døren og så får man en bøde. Latterlig firmapolitik. Skam jer. Vi vil ha q-park tilbage. De gjorde det ordentligt.
Pinligt firma
Jeg er i chok over hvor lidt respekt firmaet har for kunderne.
Jeg skriver et gæstekort, og jeg sætter tidspunktet til 12:30. Dog laver jeg en lille fejl, så jeg skriver 12:30 i det felt, hvor man bare skulle have skrevet 12. Det streger jeg så ud og skriver 12:30 ovenover. Derved har jeg ikke ændret tidspunkt eller dato, jeg har blot skrevet det ovenover. Jeg får så en bøde for at rette i kortet.
Jeg kan forstå hvis jeg har streget det ud, og skrevet 14:30 i stedet, så kunne man have genbrugt det. Men at det tydeligt viser at det er ændret fra 12:30 til 12:30, så forstår jeg ikke hvorfor der skal gives bøde. Efter indsigelsen, så konkluderer også at bøden forsat skal gives. Det er fuldstændig til grin.
STØRSTE INKOMPETENTE NARRØVE
Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det!!! COPark er det absolut største svindel parkeringsfirma jeg nogensinde har set. Det er ikke andet end bedrageri og snyderi hele vejen i gennem. Jeg får en bøde for at den lille bitte ende på p-skiven var knækket af. Man kan stadigvæk tydeligt se hvad p-skiven er indstillet til, og da jeg måtte holde der i 3 timer giver dette ingen mening. De er simpelthen så smålige og hjernedøde at det halve kunne være nok. ALDRIG ALDRIG ALDRIG set noget så ringe. Kan virkelig godt forstå de gennemsnitlig kun ligger på 1 stjerne i vurdering. Hold da helt kæft en flok idioter...
Fortjener ikke engang 1 stjerne
Jeg får en bøde for at holde ved mine forældre. Min gamle far skriver en p seddel med dato 21-04-03
Jeg får bøden 21-04-23
Ja!han har skrevet årstallet forkert som er 20 år tilbage i tiden! Men lidt sund fornuft og omtanke, der var ingen p selskab for 20 år siden der! Jeg klager men får et svar tilbage som er helt væk i forhold til hvad jeg har skrevet ind til!
Jeg ringer ind da jeg tænker det er komisk og selvfølgelig skulle den nok annulleres da det er i min fars bolig område og det er årstallet der fejler! Selvom de grinte i telefonen og kunne høre at det var helt skørt ville de alligevel ikke trække bøden tilbage!
Jeg bliver ikke fattigere af at betale 650,- men i kommer ikke til at få meget ros for det arbejde o udføre generelt!
This company is a joke !!
This company is a joke !!!
I received a ticket for parking at fire exit road, but I DID NOT stop at fire exit, so I wrote a complain then they changed the case for stopping at place where it is prohibited and they lower the fee from 1500kr to 795kr, I received the ticket which is wrong because I did not stopped at fire exit and instead of cancel it they just changed the topic! This should not be allowed ! They made a false so why should I pay it ?? Worst company ever I have dealt with they can’t admit that they did wrong ! But I will never pay that because I know I did not stopped at the fire exit !!!
Jeg har fået en bøde på 830 kr
Jeg har fået en bøde på 830 kr. for ikke af holde i afmærket bås. Problemet er bare, at den pågældende dag d. 9/3-23 er der enormt meget sne, vejene er dækket af sne og det samme gør sig gældende for parkeringspladsen. Jeg parkere min bil kl. 10.00 - kl. 10.02 har jeg fået en bøde. P-vagten siger 6 minutters observation. Min p-Skive siger dog 2 minutter, da jeg har parkeret kl. 10.00.
Men jeg får simpelthen en bøde for ikke, at holde i en afmærket bås. Men man kan ingengang se parkeringspladsen for bare sne. Hvilket også tydeliggøres på de billeder der fremgår som “dokumentation” . Det mest tragiske er dog, at jeg kører retur til området efterfølgende hvor sneen er smeltet og der er simpelthen slet ikke afmærkede båse i området. Om de er vasket bort af sneen, vides ikke, men de findes i hvertfald ikke.
Sagen er sendt til parkeringsklagenævnet.
Pas på de tænker kun på sig selv
Det er en penge maskine og hold nu kæft de score godt på det.
Jeg var på besøg hos min veninde, hvor det krævers at man laver en gæsteparkering, som min veninde også gjorde.
Jeg valgte at holde på en handicapplads da jeg har lov til det med mit handicapskilt.
Den plads jeg valgte, var der ikke noget skilt i jorden med en nummerplade reservation, som nabo pladsen havde.
Så jeg tænker det er helt fint og min veninde som bor der siger heller ikke noget til mig om at jeg ikke må holde der, da hun også troede at det var fint med den reservation i over deres app.
Men næ nej den går sgu ikke, jeg får en bøde med på vejen.
Jeg vælger at klage over den og tager et billede hvor man kan se at pladsen ved siden af er reseveret, men at der intet stod på den jeg holdte.
Hvis jeg vidste at den var reseveret havde jeg aldrig nogensinde holdt der.
Nu har jeg s fået svar tilbage på min klage og desværre har de sagt jeg skal betale.
Så pas på du kan aldrig vide dig sikker med p-pladser igennem Copark APS.
Copark i Friheden - komplet svindel nummer….
Copark i Friheden er et komplet svindel nummer - selvom man har korrekt udfyldt seddel i forrude så får man afgift på 795,- det er dybt kritisabelt selvom vagterne stod ved bilen da vi ankom, så henviste de bare til deres online portal for klager. Dette må rangere som det ringeste selskab indenfor parkering….
Desværre har man Copark i Friheden i…
Desværre har man Copark i Friheden i Hvidovre og aldrig har jeg opleve noget så dårligt. Jeg holde med mit ene baghjul på den hvide streg og en bøde på 795kr og de gider ikke engang kigge på om det var et uheld. Hvis man åbenlys få skrivet 22 isted for 23 udløser det en bøde på 795kr der ingen menneskelig forståelse.
RULS WITHOUT VISIBLE P-DISC INFORMATION
A private car park service which has informed Frihedens residents..and still not sure !! BUT FOR SURE THEY HAVE FORGOTTEN all about that there might be VISITORS from outside DK visiting Frihedens Shoppingcente There is NO VISIBLE PARKING DISC information for us tourists NONE WHAT SO EVER IMAGINE YOUR SELF IN SAME SITUATION
Rules are just fine, BUT ALL PARKING RULES NEED TO BE UNDERSTANDABLE VISIBLE INFORMATION FOR EVERYONE USING THE PARKING. YOU MAKE RULES BUT NOT THE SIGE THAT COMMING WITH "Y O U R" RULS .. ONLY ONE BLACK DANISH WRITTEN SIGN.IN THE MIDDEL OF A PARKING surrounding by ROADWORKS ...
Two complaints have been send and we got one answer in English saying p-DISC not set...ofcourse NO VISIBLE P-DISC and a second answer IN DANISH
WOW ... never seen anything like this
L Lotta
lejeboligerne i Friheden
Bor i lejeboligerne i Friheden. Jeg have en gæst (mit barnebarn)som ikke kan læse/skrive pga sygdom for hende - Jeg udfyldte p-seddel med 27/1-23
Der skulle stå 27/01-23!
Jeg er 84 år... har aldrig udfyldt med 0 foran måneden!
Bøden er 795 kr.
Tak for Kaffe!
Lorteapp
Jeg kan da klart anbefale at I får nogle professionelle til at udvikle jeres app. Magen til amatørapp skal man da lede længe efter!! Få nu easypark ind over så vi ikke skal ligge de oldnordiske sedler i forruden!
Havde lagt din seddel i ruden med tid…
Havde lagt din seddel i ruden med tid og dato og jeg var inde efter batterier til elektronisk p Skive som var i udu.. fik alligevel bøde. Var tilbage efter 4 min og p vagten nægtede at tage bøden tilbage
Fem stjerner til et parkeringsselskab… what???…
Efter CoPark har overtaget vores boligområde er der ryddet gevaldigt ud i uønsket biler. Det betyder at jeg som beboer har bedre vilkår for at parkere.
Der patruljeres ganske ofte i området hvilket er et stort plus.
Vagterne er høflige og hjælpsomme til at besvare spørgsmål.
Parkerede ved Lille friheden butiks…
Parkerede ved Lille friheden butiks center. Det er ikke belyst så man kan ikke se parkeringsbåsene. De gav en bøde selv om man ikke kan se stregerne. Håber de bliver stævnet for ulovlig opkrævning af afgifter.
Bæ firma penge maskine …
Bæ firma den ene gang holdte jeg lige på den hvide streg = 830 tak
Anden gang havde jeg glemt at stille uret til vinter tid min fejl men kunne se at 1 min efter jeg havde stillet bilen havde jeg fået bøden vi takker endnu engang her fra.
Er det tilladt COPark med forkerte data at indkræve 830kr?
Jeg parkerer, går 25 m og taster min bils registreringsnummer på COPark skærmen kl 8.46 tirsdag 11. januar.
Kl.ca 10.30 kontakter jeg telefonisk COPark, oplyser at jeg har et gult kontrolgebyr på 830kr på trods af, at registreringsnr er tastet kl 8.46. Kontorkvinde Maria oplyser at på skærmen hos COPark figurerer indtast kl 10.20. At skærmen på COPark viser et andet tidspunkt for indtast end jeg har 12 vidner på, har Maria ikke svar på. Kun at jeg kan klage til COPark.
Svirenri
D er nogle svin og har ingen mensklige side når man skiver til dem. De vælger at sætte deres skilte op hvor man ikke kan se den og skider på alt hvad man prøver at skive til dem. Hold da kæft nogle umenskelige svin som kun tænker på penge og er fyldt stendiger ligeglad med alt andet
Der er siste gang jeg behandler nogle fra jeres firma med mensklige respekt
Åberkalepriser
Hvem f. har givet Copark lov til at tage ågerkalepriser, kr. 795,-, det står jo slet ikke mål med forseelsen.
Men selvfølgelig, hvis selskabet, parkeringsvangtens provision, og grundejeren skal tjene fedt på det.
Er det ren anarki for disse selskaber at fastsætte priserne, Regering og Folketing er åbenbart ligeglade.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.