Good and best services
Good and best services, Core of Culture is the best company.
Danscenter & Danskompani i Stockholm
Stockholm, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Good and best services, Core of Culture is the best company.
Vi kontaktade CoC inför en fest för att se om de kunde ordna ngn typ av underhållning. Lindsay var mycket lyhörd och förstod precis vad vi tänkt oss, men skötte sedan det praktiska så vi kunde fokusera på annat. Resultatet blev en kombo av dans och trummor som var otroligt uppskattad av oss och övriga gäster! Det fick verkligen igång gästerna och dansgolvet efter middagen blev en riktig stämningshöjare. Mycket bra kommunikation vad gäller upplägg och musik innan och perfekt koordinerat! Rekommenderar absolut!
Samba är en mycket snabb och rolig dans. Varje gång jag går till Core of Culture ser jag framemot att lära mig nya steg samtidigt som jag tränar och fördjupar mig i det jag har lärt mig. Lindsay är en väldigt duktig lärare som skapar en fin gemenskap i gruppen. Lindsay välkomnar oss alla med sitt varma och glada jag. Ska du lära dig dansa samba så ska du dansa här! //Tania
Fruktansvärt bra dansställe!!! Extremt bra lärare som tar dig tid till ALLA och är väldigt pedagogisk och grymt kunnig, verkar kunna hut mkt som helst