Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stod med et problem hvor telefonen ikke kunne lades, andre steder kom med pris for hvor meget det skulle koste, ikke nogen realt info om hvad der var galt, gik forbi Covercity odense, bare for at pris... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Forsøgte at købe et multiladekabel med android quick charge. Efter at have prøvet 3 kabler, hvor de var venlige nok i ombytningen (over en uges tid), erfarede jeg at ingen af deres kabler der er r... Ver mais

4,5

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,5

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Seks-stjernet oplevelse

Skriver sjældent anmeldelser, men jeg er nødt til at rose den hjælpsomme og indsigtsfulde mand, jeg mødte her. En fantastisk kundeservice-oplevelse på alle måder. Han åbnede produkterne for at sikre, at de passede til min mobil (selvom han havde helt styr på, hvad jeg havde brug for), og han tog sig tiden til at assistere med ting, som han ikke havde behøvet. Her kommer jeg gerne igen!

8 de janeiro de 2024

Renset højtaler

Højtaleren i min iPhone var meget lav. I løbet af 3 min fik jeg den renset af en meget sød medarbejder i butikken ved Odense Banegårdscenter, så ventetiden på mit forsinket tog blev maks udnyttet

10 de dezembro de 2023

Super god service

Der er bare god service jeg kom med min mobil og så lavet han den bare med det samme fantastiske service af peter

30 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Frisk og venlig medarbejder i covercity…

Frisk og venlig medarbejder i covercity på Odense banegård. Efter mit tog blev forsinket gik jeg ind for at kigge lidt, så tænkte jeg det var på tide at få skiftet mit ødelagte panzer glas. Virkelig sød medarbejder, der anbefalet hvad der var godt og mindede mig om at opdatere min iPhone.
Prisen på panzer glasset er inkl montering! Service var top tier 👌🏾

14 de novembro de 2023

ikke køb herfra!

De fiksede telefonen for 1200kr og 3 timer efter gik den fuldstændig i stykker og jeg kunne ikke få pengene tilbage. virkelig dårligt..

7 de setembro de 2023

Nyt panserglas

For en måneds tid siden fik jeg sat nyt panserglas på - ret simpelt, men da min egen skærm er gået lidt i stykker allerede gav han mig en ærlig og reel vurdering om, hvad jeg kunne forvente ift. luftbobler under glasset m.m. Det er for mig god service. Ud over det så holder panseret stadig godt og blev sat på super hurtigt og til en rimelig pris for både glas og påsætning 🤗

4 de julho de 2023

Dårlig service

Dårlig service. Fik en pris ved skift af skærm men pludselig ved betaling en meget dyrere pris og det kunne ikke laves om. Jeg skulle jo have min telefon igen. Betalte 150kr mere end oplyst i telefonen. Plus det er i stykker

26 de julho de 2023

Dejlig oplevelse dejlig kundeservice

Jeg var inde i Covercity på Banegården Odense, og blev mødt af en især imødkommende og rar mand. Mit lightning port var stoppet med at virke. Dette tog manden sig af uden problemer. Efter 1 minut var iphonen funktionel, og jeg behøvede ikke engang at betale. Fantastisk oplevelse, og endnu mere fantastisk service.

20 de junho de 2023

Flink og imødekommende sælger

Hos butikken i Odense fik jeg fin service da jeg manglede et nyt cover til min Android A22. Han ikke så mange men i forhold til andet sted på nettet skrev at de havde 15 dages leveringstid så er jeg ganske tilfreds. Meget flink sælger

14 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik ødelagt telefon tilbage efter batteriskift

Afleverede min iPhone til batteriskift i Odense og fik en ødelagt telefon tilbage. Selvom jeg udtrykkeligt bad dem sætte samme frontglas på igen (med panserglas) havde de skiftet frontglasset ud med et uoriginalt i dårlig kvalitet, sat et panserglas på som var endnu værre og tilmed dårligt monteret. Homeknappen var også gået i stykker.
Det kostede 500 kr at få den fikset hos en anden efter Covercity Odense havde ødelagt den 👎😤

16 de maio de 2023

Fantastisk service og pris

Fik ny skærm på min ødelagte telefon så jeg kunne overføre data til den nye. Det blev ordnet hurtigt og professionelt. Fantastisk service og pris.

2 de abril de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais