👍 Alice is super!
Alice is amazing not only as a good worker, who knows her job, but also as a good person! I definitely recommend to contact her!
Vi er et konkurrencedygtig virksomhed indenfor visum & rejser mellem Kina og Danmark
Dinamarca
Perfekt service, Alice har helt styr på hvad der kræves både i DK, men også ved ankomst til Kina. Tusind tak igen Alice alt forløb glat.

Resposta da CTH International
Fantastisk service, Alice yder lige det extra, der gør at man bare ved der er styr på processen.

Resposta da CTH International
Jeg kan kun supplere de tidligere indlæg hvad angår anbefaling af CTH og især Alice som en fremragene, venlig og kompetent samarbejdspartner i forb. med visumansøgning til Kina. Hun har de rette forbindelser på konsulatet og er troværdig i sin kundebetjening.
Tak Alice
Jørgen

Resposta da CTH International
Alice hjalp først med at arrangere vores rundrejse i Kina og senere med visum til familien da hun skiftede over til CTHI.
Fremragende service og vi havde en dejlig tur.
Hilsen Sonia, Per og vores 2 drenge

Resposta da CTH International
Jeg har brugt CTHI til at søge visum til Kina flere gange nu og er meget tilfreds. Der er hurtigt svar og god service. CTHI har mine bedste anbefalinger.
Henriette, export assistant hos Enkotec A/S
Jeg har arbejdet sammen med Alice i over et år nu og er meget tilfreds med den service jeg har fået. Hun afleverer det til tiden og er hele tiden tilgængelig for spørgsmål. Det er en top professionel service vi oplever. Jeg kan give Alice og CTHI min bedste anbefaling

Resposta da CTH International
Kan kun give mine bedste anbefalinger af CTH for deres professionelle håndtering af vores ansøgning om E-visum og den super fine og personlige service vi oplevede.
Vi var en gruppe på 15 personer som skulle til Kina og CTH klarede alt for os. Alt hvad vi skulle var at sende fly- og hoteloplysninger, samt kopi af pas og foto til CTH. Dvs ingen udgifter til transport til Chinese Visa Application Service Center i Lyngby for at aflægge fingeraftryk, intet bøvl med at udfylde ansøgninger og eller udfyldelse af udrejseseddel ved ankomst til Kina.
Så alt i alt både nemmere og billigere når turen går til Kina og man rejser 2 personer eller flere sammen.

Resposta da CTH International
Vi har årligt brug for hjælp til ansøgning om Visum til Kina. CTHI Har på alle måder opfyldt vore ønsker, og alt er forløbet i den skønneste orden. Servicen har været helt i top, samt alle aftaler er fuldt til punkt og prikke. Jeg vil på det varmeste anbefale at booke dette professionelle Visum kontor, såfremt du har brug for hjælp.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.