Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet her mange gange nu og det er bare, Bedste service og kvaliteten er i top. Både veste og mærker de skal sy er de bedste materialer. 🏆🔝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilt en vest til sønnike der desværre ikke passede hans form. Kontakt til kundeservice som var hurtig på tasterne. Anden model blev tilsendt og returnering var lige til derefter. Vesten er i super... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig før har jeg oplevet magen til så god service som cungx! Bestilte en vest torsdag aften,, lørdag morgen var den allerede klar til afhentning! Og kvaliteten af deres produkter! DET KAN IKKE... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para equipamentos de motocicletas

Escrito pela empresa

CungX er din pålidelige partner, når det gælder motorcykelbeklædning og udstyr. Vi kombinerer dansk design, kvalitet og passion. Vores produkter er designet til dem, der elsker friheden på to hjul og har brug for udstyr, der både er stilfuldt og funktionelt. Vi har udviklet os fra at fokusere på motorcykel tasker og læder veste til nu også at omfatte et bredt udvalg af moderne motorcykelbeklædning og tilbehør – uden at gå på kompromis med design eller pris Derudover tilbyder vi skræddersyede rygmærker og broderinger, så du kan tilføje dit personlige præg til din læder vest. Vi gør det nemt med fulde pakkeløsning hos CungX. CungX begyndte som en lokal virksomhed i Aalborg, men er vokset til et landsdækkende brand og vi har nu også kunder over hele Europa. Selvom vi primært er en online webshop, arbejder vi aktivt på at få vores produkter ud i fysiske butikker i hele Danmark. Lige nu kan du opleve noget af vores sortiment hos vores udvalgte samarbejdspartnere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,8

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God kvalitet

God kvalitet
Hurtig levering
Intet at brokke sig over
Håber dog snart de vil lave perforeret læder veste som er knap så varme

3 de fevereiro de 2025

Resposta da CungX

Tak for anmeldelsen - endelig bare prøv at skriv en mail på info@cungx.dk vedr. det perforeret læder, så kigger vi på det 😊

Ikke kun sidetasker til HD

Ikke kun sidetasker til HD.
Men passer også til min Norton fra 1973 Absolut tilfreds, Hurtig levering, kvalitet der holder. Min bedste anbefalinger.

10 de setembro de 2025

Resposta da CungX

Mange tak for anbefalingen og tak for billedet - det ser skide godt ud på din MC 😎

Virkelig god kvalitet

Virkelig god kvalitet!
Jeg bruger normal en str. M men er glad for jeg valgte vesten i en størrelse større så den kan være over min mc jakke.

24 de julho de 2025

Resposta da CungX

Mange tak og dejligt at du kan se, mærke og føle at kvaliteten på læderet er god!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en vest i størrelse xl og den…

Jeg fik en vest i størrelse xl og den blev simpelthen for stor. De havde den dog ikke i large da den var ved at blive udfaset så de tilbød at ombytte den til den nye model.
Super gjort af dem og dejlig service 🙌

2 de agosto de 2025

Resposta da CungX

Tak for din anmeldelse - godt vi fandt ud af det. Vi hjælper altid en anden gang, hvis det er 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vest i rigtig størrelse, med ændringer

Jeg bestilte en vest i small. Den passede faktisk. Men .. der skulle laves ændringer, jeg tog selv mål og snakkede med dem hos CungX. Og vi fandt den rigtige løsning. Alt blev sendt afsted og jeg har i dag, hentet min nye custom made costume croc vest. Og alle ændringer gør, den passer perfekt. Og det er rimeligt beløb for at ændre på en flot vest. Tak for godt samarbejde. 👍

16 de julho de 2025

Resposta da CungX

Selv tak og tak for tilliden 😊. Vi står altid klar til at hjælpe dig en anden gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service og hurtig levering

Jeg har lige modtaget min vest fra jer i dag, super fed special syet til mig.

Rigtig god service og hurtig levering, og kvaliteten er helt i top, så det bliver ikke sidste gang jeg bestiller noget fra jer.

18 de junho de 2025

Tak Rene - dejligt at du er tilfreds og tak for billederne 😊😎

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt en gul farve og så…

Jeg har bestilt en gul farve og så sender jeg en hvid og sort til mig

3 de junho de 2025

Hej Said,

Tak for din feedback.

Vi vil blot gøre opmærksom på, at vi allerede havde informeret dig via e-mail om, at den gule variant var udsolgt, og vi modtog din bekræftelse på, at vi i stedet kunne sende en sort.

Derfor mener vi ikke, at den lave bedømmelse er helt retfærdig i dette tilfælde, da vi gjorde vores bedste for at informere og finde en løsning.

Med venlig hilsen,
CungX

Virkelig behagelig handel

Virkelig behagelig handel, masse af hjælp. Klmpe forståelse og bestemt ikke bange for at gå langt for at hjælpe

3 de junho de 2025

Resposta da CungX

Mange tak for de rosende ord Anders - vi står altid klar til at hjælpe 😊

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais