Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en upplevelse att besöka CuraRehab på Drottningatan idag i Linköping. Jag hade en låsning i skuldror och axlar efter ett fellyft tidigare idag. Döm om min förvåning då jag fick träffa Leg. Na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade så pass ont i ryggen att jag knappt tog mig till CuraRehab. Jag fick en tid väldigt snabbt, och väl där fick jag ett trevligt och professionellt bemötande. Efter en behandling hos Christian... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var smidigt och snabbt att få komma på plats och träffa Emmy. Har ett trassligt knä vilket hon gick igenom och jag fick några bra tips och tricks att tänka på framåt. Kan varmt rekommenderas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag kom i kontakt med Andreas för ungefär 1.5 år sen. Höftsmärta och problem med knät. Han har verkligen förvandlat mitt mående till de bättre. Att knappt kunna gå när jag kom till honom till att känn... Ver mais

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

33 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

4,7

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett besök som jag inte ångrar

Döm om min förvåning då jag fick träffa Leg. Naprapath Deavi Rigner, här kan vi snacka om kunskap och erfarenhet. Kunskap han levererade var verkligen utomordentlig, han löste dessa problem med ryggen på ett mycket betryggande sätt.Kan verkligen rekommendera CuraRehab och deras kunskap tack David, jag återkommer gäran tilldig/er freamledes ni är stjärnor i det ni gör dagligdags, hälsar Jan

11 de maio de 2026

Ett optimalt val

Inger ett stort förtroende och levererar utmärkt behandling efter noggrann undersökning. Prestigelöst samarbete mellan vårdgivare, för bästa omhändertagande och lyckad behandling. Rekommenderar varmt Cura Rehab city Linköping.

10 de março de 2026

Då kom man i mål..

Ett tack till Carina för hjälpen men en bruten handled.
ortopeden var inte glad överbrottet i handleden
men lyckades puzzla ihop den . Och Carina hjälpte mig med ett stort antal övningar att återfå rörligheten i handleden så att vardagen fungerar igen.

14 de outubro de 2025

Kan varmt rekommendera Cura Rehab

Kan varmt rekommendera Cura Rehab. Har träffat Emmy som hjälpt mig under graviditeten med massage och i efterförloppet med att stärka upp kroppen igen! Hade inte varit en lika smidig resa utan henne. Känner mig tacksam.

9 de setembro de 2025

Väldigt nöjd!

Efter en behandling hos Christian så var smärtan borta! Helt otroligt! Han är kunnig, trevlig och hjälpsam. Jag fick också med mig övningar att göra hemma. Jag är så nöjd! Kan varmt rekommenderas.

25 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stora besvär från ben och rygg Efter att ha kontaktat min vårdcentral

Efter att ha kontaktat min vårdcentral, så blev jag rekommenderad att beställa tid för undersökning hos fysioterapeut. Jag fick då en snabb tid hos Emmy på Cura Rehab i Linköping och fick en ordentlig genomgång av mina besvär! Kände mig trygg och omhändertagen och efter undersökningen var vi båda överens om att jag behövde genomgå en magnetröntgen för att vi skulle kunna hitta orsaken till mina besvär. Med anledning av resultatet är jag nu via min läkare på vårdcentralen remitterad till Ryggkirurgen på Sophiahemmet! Tack Emmy för din hjälp!

27 de março de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var smidigt och sabbt

13 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa kliniken i stan, 5/5 solar!

Alla terapeuter är supertrevliga och framförallt riktiga proffs. Kliniken är dessutom helt nybyggd och man känner ett lugn när man kommer innanför dörren. Rekommenderar alla som är i behov ett besök hos Cura Rehab.

Bästa kliniken i stan, 5/5 solar!

9 de abril de 2025

Andreas

Andreas, Curarehab!
Jag och min man vill varmt rekommendera Curarehab för den hjälp vi har fått med våra ryggar och ben.
Gäller bara att fortsätta med tipsen på rörelser som
vi har fått.
Tack! Anne-Marie och Tommy Jonsson

3 de março de 2025

David

Träffade David första gången 2023 på grund av hälsporre, nacke/rygg/höftbesvär och huvudvärk. Flera år med smärta i fötterna trollade han bort med behandling och övningar.

Alltid lika proffsigt bemötande och omhändertagande. Finfina lokaler centralt på Drottninggatan.

Jag fick tips om David, han hade hjälpt flera av mina kollegor med sina fysiologiska besvär. Jag kan varmt rekommendera David, bättre fysioterapeut får man leta efter.

24 de setembro de 2024

Proffs

För det första kommer man in till en otroligt stilren klinik. Och jag kände mig otroligt bekväm och omhändertagen.
Kan starkt rekommendera Cura ..

5 de agosto de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.