Cykelbutikken Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når hjemmesiden allerøverst skriver "hurtig levering" forventer man ikke, at der går en uge for at få et par dæk, der er på lager, fra Hobro til Skive, Jeg har efterfølgende fået en forklaring fra... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Takk for god hjelp, og serviceminded forretning. En av de få Danske som faktisk var villige til å eksportere til Norge, og ga oss muligheten til å kjøpe en Dansk cykel hvor utvalget er så meget mye... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot og troværdig handel hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale at købe en cykel her. Der var to småskrammer på cyklen, noget som cykelbutikken.eu ikke kunne klandres for, men ved henvendels... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte 2 cykler til mine børn. Dagen efter blev jeg ringet op, at den ene havde de ikke, men de havde da en anden, bare en lidt nyere model, som jeg selvfølgelig fik til samme tilbudspris. Jeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Loja de acessórios para bicicletas

Escrito pela empresa

Jeg bliver trist når 2 anmeldelser hvor kunden ikke har købt eller haft nogen kontakt med min butik kan gøre at man fra 5 stjerner kommer ned på 3,6 og at en 4 stjernet anmeldelse stadig får en score til at falde Sjovt de mener de kan bruge min side til at tjene penge men det at bruge deres log det må jeg ikke Vi kan desværre ikke imødekomme dit ønske om at slette cykelbutikken.eu fra Trustpilot. En virksomhedsside bliver automatisk oprettet, når en bruger søger virksomhedens navn. Således er Trustpilot blot platformen, der giver brugerne mulighed for frit at skrive en anmeldelse af deres købsoplevelse. Jeg håber, at dette har besvaret din henvendelse og skal venligst bede dig fjerne Trustpilots design fra din hjemmeside. Jeg har valgt ikke at betale trust så derfor ikke så mange anmeldelser.Men har da overvejet at ændre navn kan se man med kun 28 anmeldelser kan få scorer på 9,4 skulle værer man kunne finde nogle venner synes det viser med alt tydelighed hvad jeg mener om trustpilot. Cykelbutikken det største udvalg af cykler og cykeludstyr. Dette er også stedet du handler ny cykler og cykeldele - salg af bl.a. Kildemoes, Merida og Mbk Vi er også en stor fysisk butik vi driver vores webshop på samme måde som butikken, det vil sige det er ikke en mekaninsk hjemmeside derfor ring hvis spørgsmål 98524060 31198264

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cykelbutikken burde have 6 stjerner!

Cykelbutikken burde have 6 stjerner!
- Vi finder et par meget nedsatte (32%) Kildemoes el-cykler på hjemmesiden.
- Vi kører de ca. 80 km til Hobro for at prøvekøre cyklerne.
- Vi får kompetent og venlig service og vejledning.
- Vi beslutter os for at købe cyklerne og får tilmed yderligere rabat.
- Vi får leveret cyklerne hjemme samme dag (lørdag) til en meget billig symbolsk pris.
Bedre kan det ikke gøres! Tak for handlen, vi kommer helt sikkert igen en anden gang :-)

24 de março de 2021

Fine cykler, kompetent rådgivning

Har købt et par Merida - og vi er meget tilfredse. Cyklerne er særdeles fine, de holder godt og ser godt ud :-)
God service fra personalet, der virkelig ved, hvad de taler om.
Anbefales.
Og PS - de er til at handle med, så vær ikke bange for at prutte om prisen.

3 de novembro de 2020

Billig og god!

Jeg købte en cykel online. Jeg havde søgt længe for at finde den rigtige sykel til den rigtige pris, og pludselig dukkede Cykelbutikken op (de betaler åbenbart ikke Google nok til at poppe frem blandt de første MANGE søgninger). Prisen var god - og det var cyklen også, da den ankom.

Jeg kan klart anbefale dem!

5 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en mega god service

Jeg fik en mega god service, da jeg skulle købe min elcykel. Jeg fik en masse hjælp til, at finde den rette cykel. Jeg kan varmt anbefale denne butik😁👍

27 de julho de 2020

Super Service og billigster pris i Danmark

Hej,
Rigtig god Shop. Super Service og god Tilbud. Jeg er på Ferien i danmark, har bestilles en cykle til min kone. Efter 4 dag har jeg hentet det. Prisen var det billigste i danmark.
Richtig guter Shop. Guter Service und günstigster Preis in Dänemark.
Fahrrad war nach 4 Tagen abholbereit....
Einfach mal ein Fahrrad kaufen in den Sommerferien. :-)
Danke / tak

2 de agosto de 2019

Køb af MTB

Havde købt en MTB, desværre kunne de ikke finde cyklen på lager, så de tilbød mig en bedre og dyrere cykel til samme pris. Blev leveret samlet inkl. tilbehør til tiden. Ikke sidste gang jeg køber cykel hos dem. De bedste anbefalinger herfra.

14 de agosto de 2018

Jeg er bosiddende i København

Jeg er bosiddende i København. Jeg valgte at købe min fine damecykel med rustfri kurv i Hobro. Tusind tak for en rigtig god service. Vi to lavede en fornuftigt pris på en brugbar damecykel. Med Dynamo. Et godt sted at handle.

2 de agosto de 2018

Fint sted at handle

Nu har jeg været kunde hos Cykelbutikken i en hel del år.
Jeg kan ikke sige at jeg aldrig har haft problemer, eller at cyklerne altid har fungeret fejlfrit - men Cykelbutikken har altid haft en "det fikser vi bare" attitude, som de også har efterlevet.
Sådan skal det selvfølgelig også være. Det er bare langt fra alle steder man oplever det.

24 de junho de 2018

Resposta da Cykelbutikken

Dejligt at høre tak for din anmeldelse

Top betjening

Top betjening - Seriøs og serviceminded! Cyklen havde fået mindre transport skade, det blev håndteret professionelt og hurtigt. Ikke noget med at stikke hovedet i busken. Jeg handler der gerne igen.

26 de janeiro de 2018

Tak for din anmeldelse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt el Bulls mtb cykel super god …

Har købt el Bulls mtb cykel super god vejledning og fantastisk service med et lille problem kan kun anbefales.

24 de novembro de 2017

Resposta da Cykelbutikken

Takker altid dejligt med tilfredse kunder

Mvh
Jens

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde købt en BMX cykel til vores søn, der manglede et beslag. Det blev løst samme dag. Fedt i er så serviceminded og agerer så hurtig.
Handler sikkert igen hos jer :-).

6 de agosto de 2016

Super service og fleksibilitet

Super service. Havde via hjemmesiden fundet en Merida cykel som var blevet sat ned til halv pris. Bestilte og betalte for cyklen der i mellemtiden dog var blevet udsolgt. Så jeg blev ringet op af butikken, der straks tilbød mig at sænke prisen på en tilsvarende cykel. Ingen tøven fra butikkens side ift næsten at matche tilbudsprisen fra den udsolgte cykel, så jeg fik en anden cykel til tilbudspris, selvom den cykel jeg endte med at købe, egentlig ikke havde været på tilbud i første omgang - Det er god kundeservice!

18 de maio de 2016

Resposta da Cykelbutikken

Takker dejligt at høre du er tilfreds med Handlen God cykeltur ..

Go service

Modtog en Ebsen cykel med ekset forhjul. Fik hurtigt fat i cykelbutikken og to dage senere modtog jeg en ny og den eksede tog de med retur. Super service, super cykel.

22 de janeiro de 2016

Utrolig kvik levering

Bestilte cykel til min datter onsdag d. 23/12, kl. 17.30, og kunne hente den på posthuset om eftermiddagen mandag d. 28/12, og er fortsat forbløffet over, at det kunne lade sig gøre med en så hurtig levering henover julen.

28 de dezembro de 2015
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais