Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg kom fra Odense af og købte en bil. Fra start til slut var der god kommunikation og rigtig god service.

26 de fevereiro de 2026

Resposta de DA Auto

Glad for i er tilfredse - i var også dejlig positive .

Meget behagelig oplevelse

De var meget flinke og rare, besvarede spørgsmålene uden at smøre hverken for meget eller for lidt på - lige tilpas.

Vi købte en god Skoda Fabia og fandt et par småfejl under prøveturen, som blev ordnet før vi hentede den. Efterfølgende fandt vi et par ekstra småfejl som de fiksede uden regning.

Her vil jeg klart handle igen hvis de tilfældigvis har min drømmebil næste gang jeg skal have en ny bil.

Mange tak for handlen!

24 de outubro de 2025

Resposta de DA Auto

selvtak vi prøver altid at gøre vores bedste .

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste brugtvognsforhandler i Jylland.

Vi og vores familie har været kunder hos Diagonalvejens Auto i ca. 20 år og har gennem årerne købt 4 biler, som vi har været godt tilfredse med. Vi er altid blevet behandlet godt og eventuelle problemer er altid blevet løst professionelt. I de senere år har vi lejet minibusser og også her har vi altid været godt tilfredse med de busser, vi lejet.
Vi kunne dog godt tænke os noget tolkebistand, når vi tager turen fra Fyn i Danmark til Give i Jylland : indehaveren er flink og rar men til tider vanskelig at forstå…:-)

17 de maio de 2022

Resposta de DA Auto

tak for de fine ord - jeg kan godt forstå det med sproget i kommer jo fra en lille ø hi hi

Overholder ikke aftaler

Overholder ikke aftaler. Vi laver en aftale om køb af bil over telefonen og så sælger han den til anden side. Han ringer ikke em hang for lige at give en chance for at reagerer, han sælger den bare. Når man så går lidt til ham så siger han først han ikke havde mit tlf nr. men han havde selv ringet til mig. Så siger han pludselig at vi ikke havde aftalt andet end jeg skulle se den. Men jeg havde tydeligt aftale både pris og dag for afhentning. Han er ikke til at stole på.

12 de maio de 2022

Resposta de DA Auto

Hej Titica Jørgensen . Der er nok altid to sider af samme sag - hvis du havde købt bilen, så vil jeg da gerne se en kvittering på, du har betalt bilen? Man kan vel ikke købe noget uden at betale. Det eneste der var aftalt var, at du måske ville komme 4 dage efter, hvis du kunne få tid og det til at passe med børnepasning, og se bilen. Derudover skulle jeg også se den bil du skulle give i bytte - det er ikke det samme som at du har købt min bil. Vh da-auto Jens

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig service og en flot Ford Fiesta…

Hurtig service og en flot Ford Fiesta 2014 der blev nysynet uden fejl. Skulle købe ny bil da vi havde været med i et bil uheld for godt og vel en måned siden.

Er virkelig glad for vi fandt denne bil. ^_^ total god service og svare kort og kontant ik noget med at ligge mere i det ^_^ helt klart 5 stjerner herfra ^_^

23 de março de 2022

Resposta de DA Auto

tak - vi prøver altid at gøre vores bedste .

Godt sted at handle

Godt sted at handle! Købte min sidste Ford ved DA Auto og er fuldstændig tilfreds.

22 de dezembro de 2021

Resposta de DA Auto

tak vi prøver altid det bedste vh da-auto

Leje af bus 👍

Hej vi havde lejet en sort carevelle i uge 28 skulle en tur til Italien 8 personer super tilfreds skøn bus der skal vi leje igen til næste år

Hilsen
Jens Harry hansen

5 de agosto de 2019

DÅRLIG UDLEJNING

Vi havde lejet en bus i 11 dage. Der var mange ting galt med den.
Side døren var i stykker, Bremserne larmede, A/C virkede ikke i bag.
Da vi klagede over bilen ved hjemkomsten, var firmaet ligeglad, og sagde næsten det var vores egen skyld.
SÅ dårlig service og dårlige biler. Vi kommer ikke til at leje der igen.
Vil hellere betale et par tusinde mere også få noget ordentligt at køre i.
Hvorfor udlevere du mit telefon nr og adresse?
Kan godt være der ikke var AC i bag, men bilen kunne ikke blæse kold luft om i bag. Jeg indvildlede i at køre hjem i bilen uden rep, da vi var på værksted med bilen i Slovakiet. Det ville tage det meste af en dag og lave det og det ville koste 600-700 euro, så i samråd med din mand hjemme på værkstedet blev vi enigen om at køre hjem uden rep. Dels fordi jeg syntes det var træls at bruge en hel dag af min ferie på bilen og dels ville i ikke betale for rep.
Hvis jeg skal fremhæve en anden dårlig ting ved bilen, så kørte den på vinterdæk, ikke lige frem den komfort man ønsker sig når men lejer en bil.Så jeg fastholder min dårlige anmeldes, men jeg forventer du sletter min adresse og telefon nr!
Nej bliver ikke slettet.
Fik ikke indtryk af at jeg skulle betale for rep i Slovakiet, tror bare din Svend syntes det var dyrt.
Det er måske normalt du truer folk?
Jeg har meldt din kommentar til trust pilot og hvis ikke mine oplysninger bliver slettet omgående går jeg videre med det for det er en overtrædelse af persondataloven.
Indrøm det, det er en gammel bil, du lejer ud.

1 de agosto de 2019

Svar til Jesper F

Det passer slet ikke det som du skriver . AC virker som det skal 100% – du har fået 1000 kr i godtgørelse for at køre hjem med dårlig bremser i bag – du har snakket med min mand på værkstedet og du har mailet til mig på min ferie og jeg har mailet til dig og ringet til dig som aftalt når jeg kom hjem fra ferie så det med at vi ikke vender tilbage er løgn – du har fået dit depositum + dekort på lejen på grund af bremsen 2 dage efter du afleverede bilen- du skriver bilen kører på vinter dæk det passer heller ikke da den kører på hel års dæk , der er 4 symboler på dækkene vinter-forår-sommer-efterår,
Bussen har kørt 35000 km i år som udlejning ved 14 forskellige lejer der er ikke en af de 13 øvrige lejer der har klaget over bilen tvært imod har den været lejet ud til samme person 3 gange i år og han har lejet den igen i efterårsferien + ham som havde bilen 2 dage før dig har skrevet at han kommer igen næste år, (se anmeldelse d 05-08-2019) på trustpilot. Jeg kan ikke se hvad du har at klage over, vi har overholdt alt hvad vi har lovet inden lejen -i lejen –efter lejen

Med venlig hilsen,

Aldrig nogen problemer

Aldrig nogen problemer. Handlet der i mere end 10 år og jeg har aldrig oplevet nogen problemer, når jeg handler med Jens. Altid et godt sted.

26 de março de 2018

Altid reel

Altid reel. Jeg har handlet med ham flere gange igennem de sidste 13 år og er altid blevet behandlet rigtig godt. Du kan trygt handle bil der.

10 de janeiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her er der aldrig vrøvl med at få ting …

Her er der aldrig vrøvl med at få ting udført under garanti.
Jeg har handlet der over 20 år og er aldrig blevet snydt.
Ejeren Jens er en rigtig jyde der står ved sit ord.
Kør trygt til Give for en brugtvogn.
Kan anbefales
Hans Madsen
Thyregod

12 de abril de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt sted at leje en minibus

For anden gang har vi lejet bil gennem da-auto.dk.
Bilerne er absolut ikke nýe, men de har kørt perfekt og så er der fri kilometer.
Vi havde en Caravelle i 5 dage og kørte 2.500 km. for kr. 5.000. 2 kr. pr. km for 7 personer, der hygger sig i samme bil.
Kan absolut anbefale at leje bil hos DA auto i Give.
Mvh.
Allan Maul

14 de outubro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god behandling, langt over forventning :-)

Fik handlet bil med en byttepris som der hurtig var enighed om, der var fundet nogle småfejl i den købte bil under prøveturen, disse blev lavet da bilen blev hentet til den lovede tid, efterfølgende blev der fundet et problem med et sæde som efter et besøg blev konstateret skulle skiftes til en ny, vi har en køretur på 70 km til forhandleren så da vi allerede havde været der en gang så blev bilen hentet på vores privatadresse anden gang og en lånebil blev stillet til rådighed mens udskiftning af sædet skete, og derefter kom bilen hjem igen, se det er god service.

16 de abril de 2015

Fantastisk service

Vi kiggede længe efter vores bil nummer 3, men desværre uden held. Vi faldt så heldigvis over Diagonalvejens Auto´s hjemmeside(da-auto.dk), og fandt hurtigt et par interessante bilemner der interesserede os.
Vi fik derefter kontakt med Jens Johnsen (ejer af Diagonalvejens Auto), og fik aftalt et tidspunkt, hvor vi kunne komme og se bilerne. Det var super skønt, fordi da vi kom dagen efter, var bilerne kørt frem, så vi kunne kigge på dem. Vi fandt vores favorit blandt de udvalgte biler, og fik et supergodt tilbud, som vi simpelthen ikke kunne sige nej til. Jens Johnsen var en rigtig god sælger, som gjorde alt hvad han kunne for, at vi fik en god købs oplevelse og super service.

Vi har nu haft bilen i ca. 5 måneder. Vi har været ekstremt glade for vores køb og især valg af sælger, fordi efter 2 måneders tid fik vi problemer med det ene hjul, men det dækkede den fantastiske 1 års garanti.

8 de junho de 2013

Fusker

Købte frikørt MPV jeg havde flere reklamationer på. Dem der blev lavet var med silikone og popnitter. De resterende reklamationer nægtede han at lave og jeg fik en sviner over mail fra ham.
Bilen har ikke det udstyr som den klasse den benævnes med, ligesom bilen jeg gav i bytte pludselig var blevet til top-udstyrs modellen, da jeg så den hos ham sidste gang, så han skifter blot emblemerne og skruer prisen op.
Har meget lang transport derover, så jeg opgav kampen.

30 de outubro de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais