Heb een broek en overhemd gekocht voor mijn zoontje en gevraagd of het dezelfde dag op de post kon. Dat is ook gebeurd binnen 2 dagen had ik de kleding thuis. Goede kwaliteit en ziet er uit als op de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
betaling was goed, verzending perfect & de kleding die ik had besteld voor me zusje vooral de oranje jurk veeelste mooi! Ben helemaal blij ermee !🤗 leuke webshop vriendelijke mensen.
Het duurde lang voordat het pakket verzonden werd. Ook was er voor het verzenden geen mailtje of info ofzo waardoor je wist dat de status van het pakket was. Verzenden met DPD, waardeloos. Betaald voo... Ver mais
Super tevreden met de bestelling en de dienstverlening van Dailykidsfashion! Ze reageren snel en denken goed mee. Ze hebben prachtige en veel keuze aan kinderkleding! Ik raad deze webshop dan ook zeke... Ver mais
Detalhes da empresa
Daily KidsFashion is een webshop vol hippe en betaalbare kinderkleding en schoenen. Wij richten ons op kinderen vanaf 3 t/m 14 jaar.
Informações de contato
Den Haag, Holanda
- 0684770898
- Info@dailykidsfashion.nl
- www.dailykidsfashion.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tevreden
Fijn dat de webshop een click and collect optie had. Snelle en fijne service:)

Heel erg tevreden
Heel erg tevreden.
Goede kwaliteit en goede service. Reageert snel, ga hier zeker vaker bestellen

Super tevreden
Assalamoe 3alaykoem wa ra7matoe Allah
M'n dochter is superblij met haar leuke stoere en warme laarzen,
Kind blij,ik blij
Super tevreden met de kwaliteit en vooral super service

Super tevreden
Reageren gelijk op je berichtjes die je verstuurd. Hele aardige mensen en super leuke schoentjes en kleding. Heb al vaker besteld bij ze en ga het nog vaker doen.

Extra service.
Zo behulpzaam en mee denkend.
Dankzij jou heb ik niet de verkeerde maat besteld.
De sandalen passen precies goed en super mooi.
Dankjewel.
Hele goede service
Hele goede service. Hele vriendelijke vrouw en werd snel geleverd. Ga zeker nog een keer bestellen!!
Snelle bezorging top!!
Super goede service en snelle levering!
Goede en snelle service
Goede en snelle service. Mooie betaalbare kinderkleding
Snelle levering!
Super snelle levering! Mijn dochter is niet uit haar twinset te krijgen.
Bedankt!