Vi bestilte en fin gravsten i Tåstrup hos Charlotte Sulkjær Tetsche. Yderst behagelig oplevelse. Charlotte er både professionel og medfølende uden det bliver for meget. Man føler sig godt behandlet o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Efter min mors død henvendte jeg mig til Charlotte fra Tåstrup Stenhuggeri, efter en fin anbefaling. Den nuværende gravsten fik lavet en tilføjelse og vi er dybt taknemmelig for en professionel og ven... Ver mais
Min bror var død efter et langt forløb, så jeg var mentalt klar til at bestille en gravsten, men havde svært med at få bestilt. Troede jeg skulle ind til en tør gammel mand og drøfte bestillingen, men... Ver mais
Jeg havde nogle meget specifikke ønsker i forb. med valg af gravsten til min mand og henvendte mig i første omgang til jeres afdeling i Varde, som gjorde forarbejdet. Selve udførelsen blev lagt i hænd... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Danske Stenhuggerier har fokus på minder og mennesker. Som Danmarks største leverandør af natursten tilbyder vi gravsten i alle stilarter, udført i højeste håndværksmæssige kvalitet. Vi tager ansvar for at uddanne næste generation af stenhuggere og bidrager aktivt til udviklingen af dansk kirkegårdskultur.
Danske Stenhuggerier Support
Escrito pela empresa

Informações de contato
Malervej 1, 8766, Nørre-Snede, Dinamarca
- 70 225 650
- danske@stenhuggeri-as.dk
- www.danske-stenhuggerier.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Toppbetyg!
Mycket trevligt bemötande och service hele vejen. Gravstenen inklusive gravyr blev mycket fin.

Resposta da Danske Stenhuggerier
Meget lmødekommende og forstående.
Meget lmødekommende og forstående.
Kan klar anbefale Stenhuggeriet

Resposta da Danske Stenhuggerier
God behandling og et utrolig smukt…
God behandling og et utrolig smukt resultat af naturstenen til vores mors gravsted ! Meget anbefalelsesværdige!

I viste hvad jeg gerne ville have
I viste hvad jeg gerne ville have
Og det var et arbejde i havde gjort. Mindesten er meget smuk

Det var fin service
Det var fin service. De sendte nogle papirer så man selv kunne bestemme hvilken skrifttype og bogstaver man vil vælge. Fik dem til at sætte stenen op på kirkegården. Fik en SMS da det var sat op. Fin og dejlig kvalitet og service.

De mennesker jeg mødte
De mennesker jeg mødte , og kom mig i møde som var meget hjælpsomme.stor tak for det

Resposta da Danske Stenhuggerier
Topkarakter til Danske Stenhuggerier.
Smuk sten med fin skrift.
Hjerterne var lige som jeg havde tænkt. Tak for det gode professionelle arbejde.

Resposta da Danske Stenhuggerier
God og dygtig betjening i den fysiske…
God og dygtig betjening i den fysiske butik .
Hurtig levering

Resposta da Danske Stenhuggerier
Hvor andre gav op, blev Kurt fra Næstved DS ved.
KÆMPE varm anbefaling herfra. Venlig og kompetent betjening og med en vilje til at opfylde vores ønske. Kurt fra Næstved DS, blev ved, hvor andre gav op og fik det til at lykkes. De har skabt den smukkeste sten, lige efter vores ønske. Tusinde tak.

Resposta da Danske Stenhuggerier
Her kan roligt bestille sten til jeres…
Her kan I roligt bestille sten til jeres kære. Service, pris og fagligheden er helt I top.

Resposta da Danske Stenhuggerier
Fin fornemmelse for mit ønske og behov
Fin fornemmelse for mit ønske og behov. Så tak

Fantastisk service
Vi havde et lille uheld I Dragør, og fik skubbet til en skulptur, med vores lastbil som vi ikke vidste & fik et opkald her efter Påske, og jeg kontaktede så Jack, som straks tog sig af denne opgave & fik denne på plads igen så alle er glade, helt fantastisk service med venlig hilsen John Hansen

Fine informationer
Jeg blev under hele forløbet ringet op og informeret flere gange, når der var nyt. Så vi havde en meget fin dialog.

Resposta da Danske Stenhuggerier
Renovering + opdatering af eksisterende sten.
Min families oplevelse med Danske Stenhuggerier
afdeling Holbæk har været over forventning.
Afgivne tilbud samt aftalte levering, har fuldt ud levet op til vores forventninger.
Firmaet kan kun anbefales.

Professionel og venlig
Har fået en virkelig god behandling i Års afd. Kan kun anbefale dem.

Resposta da Danske Stenhuggerier
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.