Top zaak !
Enorm fijn bedrijf , de mensen achter dit bedrijf plus hun werk kracht zijn enorm vriendelijke en helpzame personen! Ook enorm tevreden van de kwaliteit en producten die ze te koop aanbieden!
Hey! Leuk dat je ons gevonden hebt 👋 Wij zijn gek op darten én techniek. Daarom maken we 3D-geprinte Autodarts systemen: automatische telsystemen die je scores voor je bijhouden. Geen gezeur meer met verkeerde tellingen, gewoon gooien en spelen! 🎯 Omdat we alles zelf ontwerpen en printen, zorgen we dat elk systeem stevig, betaalbaar en makkelijk te gebruiken is. Bij ons draait het om plezier in het spel. Of je nu thuis met vrienden speelt of fanatiek traint – met ons systeem heb je altijd een eerlijke en zorgeloze game.
Snel geleverd, goed verpakt, goede instructies,kwalitatief goed product
Super goede service! Ik ervaarde wat problemen met het systeem, waar ik met alle aandacht door dartshopdirect werd geholpen.
Inmiddels een werkend, super fijn systeem hangen.
Dankjewel Dartshopdirect!!
Voor de prijs een prima systeem. Heeft wel af en toe zijn momenten dat die het even niet of niet goed doet maar over het algemeen tevreden over hoe het functioneert. Stel er is iets mee en je vraagt ernaar krijg je snel een reactie dus dat is ook goed.
Ik heb het systeem aangeschaft zonder led ring omdat ik al een ledring heb hangen . Super makkelijk te monteren en het werkt geweldig . Super blij mee .
Mooi systeem. Fijn personeel, reageren snel op vragen tijdens het installeren
Goede producten en snelle levering!
Erg blij met de goede service en het contact. Het product dat ik kocht ben ik tot nu toe erg tevreden over!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.