Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På Engelsk Really fast delivery! I received my jewelry within 1-2 business days, if not faster! Incredibly good quality The jewelry keeps the beautiful gold color Impressively... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have received several pieces of jewelry from DAYLO, and I am truly impressed! The jewelry is beautiful, stylish, and of great quality – I wear mine every day, and they still look amazing. The... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte tre smykker, og allerede efter tre uger gik det første i stykker. Nu er endnu et desværre også gået lidt i stykker. Jeg kontaktede dem via mail og modtog i første omgang et rigtig fint... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Extremely fast delivery I have ordered several times from Daylo, and it has never disappointed. Every time it has only taken a couple of days before the package arrived. The jewelry I have received h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Design de Moda
  2. Designer de jóias

Escrito pela empresa

Velkommen til DAYLO, din destination for kvalitetssmykker med et strejf af elegance og personlighed. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder en unik oplevelse, hvor håndværk, stil og værdi forenes. Med et omfattende udvalg af smykker, der spænder fra moderne til klassisk design, er DAYLO dedikeret til at opfylde dine behov og ønsker. Vores mission er at inspirere og berige dit liv gennem vores smukke og tidløse kollektioner. Velkommen til DAYLO - hvor kvalitet og skønhed mødes.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 92% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der er gået flere uger jeg har ikke fået min pakke

Der er gået flere uger jeg har stadigvæk ikke fået min pakke glædet mig sådan til at få pakken men jeg tror måske der er gået tre uger siden jeg bestilte og den stadigvæk ikke engang kommet den er måske ikke engang pakket fordi jeg har slet ikke hørt noget fra den

8 de maio de 2026

Hej Marie,

Vi beklager meget, at du stadig ikke har modtaget din pakke, og at du ikke har hørt noget fra os. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at du har glædet dig til at modtage din ordre.

Under vores Flash Sale har vi modtaget ekstremt mange ordrer, og derfor kan leveringstiden være op til 14 dage, som også fremgår på vores hjemmeside. Når det er sagt, lyder det som en sag, vi skal have kigget på med det samme.

Send os meget gerne en mail på support@daylo.dk med dit ordrenummer, så tjekker vi status på din ordre og hjælper dig hurtigst muligt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig dårlig oplevelse med Daylo.

Virkelig dårlig oplevelse med Daylo.

Jeg bestilte en gave til min mor den 2. maj, så den kunne nå frem til mors dag. I dag er det den 13. maj, og jeg har stadig ikke modtaget pakken. Den er ikke engang blevet sendt fra deres lager endnu.

Jeg har skrevet til dem 2 gange. Første gang fik jeg svar, men på min sidste besked har de slet ikke svaret tilbage, hvilket jeg synes er virkelig dårlig kundeservice.

Det gør mig rigtig ked af det, fordi gaven var meningen til mors dag, og der er nu gået 3 dage siden mors dag. Nu giver det ikke engang rigtig mening at modtage gaven så sent.

Jeg er virkelig skuffet over hele oplevelsen og kommer ikke til at bestille derfra igen.

13 de maio de 2026

Hej Ayia,

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke har været som forventet — især når ordren var tiltænkt som en gave til mors dag. Det forstår vi selvfølgelig godt er frustrerende.

Under vores Flash Sale har vi modtaget ekstremt mange ordrer, og derfor kan leveringstiden være op til 14 dage, som også fremgår på vores hjemmeside. Når det er sagt, beklager vi meget, hvis du ikke har fået svar på din seneste besked endnu. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Send os meget gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så skal vi tjekke op på din ordre med det samme og hjælpe dig bedst muligt.

Varer ikke kommet

Har bestilt varer, som ikke er kommet. Har skrevet til DAYLO, men får ikke noget svar. Så kan ikke anbefales 🤬

13 de maio de 2026

Hej Pia,

Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget dine varer, og at du ikke har fået svar fra os endnu. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Under vores Flash Sale har vi modtaget ekstremt mange ordrer, og derfor kan leveringstiden være op til 14 dage, som også fremgår på vores hjemmeside. Vi arbejder på højtryk for at få alle ordrer sendt hurtigst muligt.

Send os meget gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så tjekker vi op på din ordre med det samme.

INGEN PAKKE MODTAGET

Har bestilt en pakke for to uger siden. De trak hurtigt mine penge, men har ikke modtaget andet end en ordrebekræftelse. Har ikke hørt noget siden. Hold jer fra den her side!

12 de maio de 2026

Hej Nicoline,

Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din pakke, og at du ikke har hørt mere fra os siden ordrebekræftelsen. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Under vores Flash Sale har vi modtaget ekstremt mange ordrer, og derfor kan leveringstiden være op til 14 dage, som også fremgår på vores hjemmeside. Når det er sagt, vil vi meget gerne tjekke op på din ordre med det samme.

Send os gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så hjælper vi dig hurtigst muligt.

KØB IKKE HERFRA

Jeg bestilte et par øreringe og en halskæde i anledning af mors dag.
Jeg bestilte pakken d. 2. Maj, hvor det stod i den automatiske e-mail fra dem “1-2 hverdage”
Min pakke er stadig ikke sendt. Jeg har skrevet til dem 2 gange og fik det samme svar begge gange, hvor de siger de informere os om lang ventetid pga travlhed på deres hjemmeside og på den automatiske e-mail - det er falsk! Der står intet omkring det.

Køb ikke herfra, du får ikke dine varer

11 de maio de 2026

Hej Isabella,

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke har været som forventet — især når ordren var tiltænkt mors dag. Det forstår vi selvfølgelig godt er frustrerende.

Under vores Flash Sale har vi modtaget ekstremt mange ordrer, og derfor kan leveringstiden være op til 14 dage. Vi beklager meget, hvis informationen omkring leveringstiden ikke har været tydelig nok i din ordrebekræftelse eller på siden på det tidspunkt, du bestilte.

Din pakke er selvfølgelig på vej, og vi arbejder på højtryk for at få alle ordrer sendt hurtigst muligt. Send os meget gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så tjekker vi op på din ordre med det samme.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vil ikke anbefale at købe derfra

Vil ikke anbefale at købe derfra. Vi har købt smykker for 500 kr og de lever ikke op til forventningerne. Et par af øreringene til 599 kr (sat på tilbud til 99) kan man lige så godt købe fra SHEIN eller Temu. Det var ikke den kvalitet vi blev lovet.

9 de maio de 2026

Hej Frida,

Vi er kede af at høre, at smykkerne ikke har levet op til jeres forventninger. Det er selvfølgelig ærgerligt, når man glæder sig til at modtage sin ordre.

Hos DAYLO går vi meget op i at tilbyde smykker, der både er smukke, holdbare og behagelige at bruge i hverdagen. Hvis der er et konkret produkt, I ikke er tilfredse med, må I meget gerne kontakte os på support@daylo.dk
, så vi kan kigge på det og hjælpe jer bedst muligt.

Vi sætter pris på din feedback og tager den selvfølgelig med videre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte mine smykker den 21 april…

Jeg bestilte mine smykker den 21 april der stod levering 1-2 dage og har stadig ikke modtaget noget . De har ellers trukket pengene men intet sendt har skrevet til dem og der er svaret bare de har lidt travlt og vil sende det snart ! De stadig ikke sendt kan virkelig ikke anbefale denne .

21 de abril de 2026

Hej Tina,

Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din ordre, og at leveringstiden har været længere end forventet. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Under vores Flash Sale har vi haft ekstraordinært travlt og modtaget rigtig mange ordrer, hvilket desværre har givet længere leveringstid end normalt. Vi arbejder på højtryk for at få alle ordrer sendt hurtigst muligt.

Send os meget gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så tjekker vi op på din ordre med det samme og hjælper dig videre.

Jeg bestilte tre smykker

Jeg kontaktede dem via mail og modtog i første omgang et rigtig fint svar. Jeg fulgte jeres vejledning og skrev tilbage med mine ønsker, men har desværre ikke modtaget noget svar siden. I stedet fik jeg en meddelelse om, at min mail ikke kunne leveres.

1 de abril de 2026

Hej Sophie,

Vi er virkelig kede af at høre, at du har oplevet problemer med dine smykker, og at du efterfølgende ikke har fået svar fra os. Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker at håndtere en sag.

Det lyder også meget mærkeligt, at din mail ikke kunne leveres. Du må meget gerne skrive direkte til os igen på support@daylo.dk
med dit ordrenummer og gerne billeder af de smykker, der er gået i stykker, så vi kan hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Vi vil meget gerne finde en løsning for dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Penge trukket, men ingen varer!

Kan desværre ikke vurdere de varer som blev købt.
Varerne blev købt 25. Februar, pengene trukket men aldrig modtaget.
Først blev der svaret på mail om at den ene ring ikke var på lager.
Nu svares der ikke på mails, trods gentagne af dem.
Hverken penge eller ringe er modtaget, nu 1 måned efter køb - men pengene er trukket.
Min anbefaling er derfor - find et andet sted at handle, det er under al kritik!!

25 de fevereiro de 2026

Hej,

Vi beklager meget, at du hverken har modtaget dine varer eller en løsning endnu. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt din frustration, når der er gået så lang tid.

Det lyder som en sag, vi skal have kigget på med det samme. Send os meget gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så vi kan finde din ordre frem og hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Vi vil selvfølgelig gerne finde en løsning, uanset om det drejer sig om gensendelse, en erstatning eller refundering.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Daylo Jewelrys kundeservice.

Jeg kontaktede dem for at returnere hele min ordre inden for deres 14 dages returperiode, som står i deres egen returpolitik. Jeg skrev til dem i god tid for at få returvejledning og returlabel, men jeg har stadig ikke fået noget svar.

Nu er der kun få dage tilbage af returperioden, og deres manglende svar gør det svært at nå at returnere varen i tide. Det er meget frustrerende, når man prøver at følge deres egne regler, men ikke kan få kontakt til kundeservice.

Jeg forventer bedre service fra en webshop – især når det handler om returneringer. Lige nu føles det som om, at man bliver ignoreret som kunde.

Jeg kan desværre ikke anbefale dem baseret på min oplevelse.

14 de março de 2026

Hej Mehria,

Vi beklager meget, at du ikke har fået svar på din henvendelse omkring returnering. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når du forsøger at returnere inden for returperioden.

Hvis du har kontaktet os inden for returfristen, så tager vi naturligvis højde for det, selvom svartiden fra vores side har været længere end normalt.

Send os meget gerne en mail igen på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre med returneringen hurtigst muligt.

Tarvelig behandling

Smykker svare ikke til den oprindelige pris, trods de skriver det.

De svarede mig og ville vende tilbage, men har intet hørt

15 de novembro de 2025

Hej Thomas og Jane,

Tak for jeres anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at smykkerne ikke har levet op til jeres forventninger, og at I ikke har fået en opfølgning fra os endnu. Det beklager vi meget.

Hos DAYLO går vi op i at tilbyde smykker, der både er smukke, holdbare og til en fair pris. Hvis I har oplevet, at kvaliteten ikke matcher forventningen, vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen og finde en løsning.

Send os meget gerne en mail på support@daylo.dk
med jeres ordrenummer, så følger vi op hurtigst muligt.

Dårlig returnering…

Jeg bestilte nogle smykker hvoraf jeg ville returnere et par øreringe da de ikk var som forventet. Dette koster 149kr at returnere og et nyt par koster 99kr , hvis jeg i stedet for vælger at ombytte øreringene til 99kr skal jeg betale yderligere 65kr da jeg skal betale 99 for et nyt par og kun får 85kr for de returnerede😳dvs det koster stadig 149kr at returnere øreringen som kan sendes med brevpost.
Så køber i noget på denne side så vær sikker på dette ikke skal byttes da det bedre kan svare sig at smide smykket ud.

1 de março de 2026

Hej Britt,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med oplevelsen omkring returnering og ombytning. Vi forstår godt, at det kan virke frustrerende, når returprisen næsten svarer til produktets pris under tilbud.

Returfragten dækker håndtering og fragtomkostninger via vores returportal, men vi tager selvfølgelig din feedback med videre, da vi altid ønsker at gøre oplevelsen så fair og enkel som muligt for vores kunder.

Hvis du stadig mangler hjælp til din returnering eller ombytning, må du meget gerne skrive til os på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så kigger vi på sagen og hjælper dig bedst muligt.

FAKE PRODUKTER‼️

At man kan gå ind og se at billederne der er brugt på hjemmesiden er tager direkte fra shein og temu er SÅ forkert!!!!

At der bliver solgt en taske til flere tusind!! kroner, som man kan købe til 79 kr. på shein er ENDNU MERE FORKERT!!

I burde skamme jer.

IKKE KØB HERFRA‼️‼️‼️‼️‼️

22 de fevereiro de 2026

Hej Ida,

Vi er kede af at høre, at du har fået det indtryk af DAYLO. Vi ønsker på ingen måde, at vores kunder skal føle sig vildledt, og vi tager selvfølgelig din feedback alvorligt.

Hos DAYLO udvælger vi vores produkter og arbejder løbende på at præsentere dem så tydeligt og korrekt som muligt på vores hjemmeside. Priser kan variere meget fra webshop til webshop afhængigt af blandt andet kvalitet, materialer, fragt, told, moms, lager, kundeservice og returhåndtering.

Hvis du har købt et produkt hos os, som du ikke er tilfreds med, må du meget gerne kontakte os på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så vil vi selvfølgelig gerne kigge på sagen og hjælpe dig videre.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ikke fået min pakke i nu og bedstil…

Har ikke fået min pakke i nu og bedstil den 19 december så er ved og blive lidt træt af det

19 de dezembro de 2025

Hej Emil,

Vi beklager meget, at du endnu ikke har modtaget din pakke. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når du har ventet så længe.

med dit ordrenummer, så vi kan finde din ordre frem og hjælpe dig hurtigst muligt.

Vi vil selvfølgelig gerne finde en løsning for dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig køb her fra du for hverken din pakke eller penge tilbage

Købte en ordre for ca 2 måneder siden, de sendte aldrig pakken og skylder skylden på fragt firmaet hvilket er løgn da jeg kan se dao slet ikke har modtaget en pakke fra daylo jeg har efter bedt om at få pengene tilbage hvor de har sendt mig to elendige tilbagemeldinger og nu slet ikke svarer mig

15 de janeiro de 2026

Hej Freja,

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse, og at din sag endnu ikke er blevet løst. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt din frustration, når du har ventet så længe.

med dit ordrenummer, så vi kan finde ordren frem og hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Vi vil selvfølgelig gerne finde en løsning, uanset om det drejer sig om gensendelse eller refundering.

Smukke Smykker!

Gode smykker! De ser super smukke ud! Når priserne ikke er på noget crazy som 3000,- eller 999,- så er det faktisk det værd at købe!

Deres priser varierer meget fra uge til uge. Jeg købte mine ringe til 99,- max. Og nu atår de til 999,-.

7 de janeiro de 2026

Hej Malinda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er så glade for at høre, at du synes smykkerne er smukke, og at du har haft en god oplevelse med dit køb.

Vores priser kan variere i forbindelse med kampagner og Flash Sales, hvor udvalgte styles i en begrænset periode kan købes til ekstra gode priser. Dejligt at høre, at du fik fingrene i dine ringe til en god pris.

Tak fordi du handler hos DAYLO.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fine smykker

Jeg bestilte et S smykke men der var noget der lignede tape på men jeg fik heldigvis et nyt gratis😀 men jeg bestilte også en ring med sten men der falde en sten af en dag efter.

24 de dezembro de 2025

Hej Nellie,

Vi er glade for at høre, at du generelt synes smykkerne er fine, men vi beklager selvfølgelig, at du har oplevet problemer med både S-smykket og ringen.

Det er dejligt at høre, at du fik tilsendt et nyt smykke gratis, men hvis der også er faldet en sten af din ring kort efter modtagelse, vil vi meget gerne kigge på det for dig.

Send os gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer og et billede af ringen, så hjælper vi dig videre hurtigst muligt.

Ingen levering - ingen svar

Det er nu næsten 4 uger siden bestilling og pakken er stadig ikke modtaget. Første gang vi kontaktede kundeservice vendte Amalie fint tilbage og skrev hun ville følge op, derefter har vi ikke hørt selvom vi har sent flere mails.

18 de dezembro de 2025

Hej,

Vi beklager meget, at I endnu ikke har modtaget pakken, og at I ikke har hørt tilbage efter jeres seneste henvendelser. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt frustrationen, når der er gået så lang tid.

med jeres ordrenummer, så finder vi ordren frem og hjælper jer videre hurtigst muligt.

Vi vil selvfølgelig gerne finde en løsning for jer, uanset om det drejer sig om gensendelse eller refundering.

Vildt god kundeservice.

Vildt god kundeservice.

Hurtig og nem kommunikation - specifikt fik jeg hjælpe af Amalie, som var top klasse i sine svar. Stor ros herfra.

8 de dezembro de 2025

Hej Jeppe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Vi er især glade for, at kommunikationen føltes hurtig og nem, og at Amalie kunne hjælpe dig godt videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

deres DAYLO Perle Halskæde som koster…

deres DAYLO Perle Halskæde som koster 5.299,00 kr er shien kvalitet!! ikke pengene værd!

14 de março de 2025

Hej Sarah,

Vi er kede af at høre, at halskæden ikke har levet op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ærgerligt, når man modtager et produkt og ikke føler, at kvaliteten matcher det, man havde håbet på.

Hos DAYLO ønsker vi altid, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb. Hvis du har oplevet fejl eller mangler ved halskæden, må du meget gerne kontakte os på support@daylo.dk
med dit ordrenummer og gerne et billede af produktet, så vi kan kigge nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Amalie, Team DAYLO

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais