D.B.F. Gulvservice Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke anbefale DBF gulvservice nok! David og hans hold har virkelig hjulpet min kæreste og jeg med et gammelt misfarvet gulv. Efter en dårlig oplevelse med en anden gulvmand rykkede David og co... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfølgende påsmø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den største ros til David og hans dygtige ansatte! Tog opgaven på sig, flere lag af mørtel og maling på gammelt plankegulv, som flere andre firmaer afslog uden videre. Arbejdet udført på en enkelt dag... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi fik afhøvlet 25 kvadratmeter gulv og 11 trappetrin. Hurtig betjening og håndværkerne mødte til tiden. Den rimelige aftalte pris holdt, blot kunne firmaet godt have oplyst, at afhøvling af unde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Residenciais

Informação fornecida por fontes externas variadas

DBF Gulvservice ønsker at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde, gulvafhøvling, gulvafslibning, gulvbehandling m.m. DBF Gulvservice sørger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med løsningen. DBF Gulvservice har eksisteret siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget. DBF Gulvservice har et højt serviceniveau og er de rette til at sørge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav. 43 44 61 49 eller 40 20 61 49 Ring og få et uforpligtende tilbud !!!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alt i tip top!

Fra start til slut var alt i tip top! Fra reservation af tid, spørgsmål, fremmøde, endelige resultat og oprydning var bare helt iorden! Kan varmt anbefales! Jeg fik en tid allerede indenfor de kommende 1-2 uger, da jeg ringede og hørte ad.

7 de agosto de 2018

Fremragende service

En rigtig god oplevelse. Vi havde bestilt dem til at slibe et gulv og samtidig se, om de kunne stoppe knirkeriet. De konstaterede med det samme, at der var så langt ned til de underliggende bjælker, at der skulle en tømrer til at gøre noget ved knirkeriet, da gulvet skal tages op.
De anbefalede, at vi så ikke fik slebet gulvet i denne omgang, hvilket vi var helt enige med dem i. Så de tog afsted igen, selv om de var kommet tre mand høj med to biler og alt i udstyr og ikke fik udført noget arbejde.
Tak for en rigtig god behandling. Vi vil trygt gå til jer, hvis vi senere hen skal have slebet gulve.

3 de dezembro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk firma med søde …

Helt igennem fantastisk firma med søde ansatte!

Vi har fået slebet gulve i 2 lejligheder indenfor en uge og vi er ovenud tilfredse. Resultatet er SÅ godt og de ansatte var både hjælpsomme, smilende, præcise og imødekommende. Et firma vi uden tvivl vil anbefale til andre og selv bruge igen.

14 de novembro de 2017

Flotte gulve og dørtrin

Tusind tak for mine meget flotte gulve i min 3-vær lejlighed…..dygtige og sympatiske folk.!
Mine dørtrin, havde faktisk planlagt at få nye lagt på, men lod min overtale til at få dem slebet også… og de blev så flotte.
STORT tak til D.B.F. Gulvservice.

15 de outubro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har også anmeldt dette firma via …

Jeg har også anmeldt dette firma via "anmeld håndværker" men det var så god en oplevelse at jeg også gør det her

Virkelig godt arbejde. Prisen og resultatet er helt i top. Meget hurtigt fik jeg en tid. Jeg ved ikke om der er flere hold i firmaet men ham her hed Robert og havde årtier af erfaring. Ordnede også et gulv jeg havde opgivet og dermed sparede jeg meget besvær og penge.

12 de outubro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og et meget fint resultat

God service og et meget fint resultat. Alt gik som aftalt og jeg fik en grundig gennemgang af hvad der skulle ske inden de gik i gang. Jeg vil helt sikkert bruge D.B.F. Gulverservice en anden gang og vil også give dem min anbefaling til andre.

7 de agosto de 2017

Professionel Gulvafslibning

Professionel Gulvafslibning
Fik tilbud meget hurtigt og de gjorde alt efter aftalen.
Vi fik stuen og 1.salen slebet af gulvene og de blev som nye.
Vi er meget tilfreds og kan godt anbefale D.B.F. Gulvservice.

6 de agosto de 2017

Fantastisk god service og flot arbejde

Fantastisk god service og flot arbejde
Svarer utroligt hurtigt på mailhenvendelser og diverse spørgsmål inden endelig bestilling af arbejdet. Fik et fast tilbud og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Fik slebet gulvet og malet det lysegråt. Det er bare blevet så flot - virkelig smukt arbejde. Kan på det varmeste anbefale D.B.F. Gulvservice.

6 de agosto de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tilfredsstillende resultat og god betjening

Fik tilbud med fast pris pr. mail og fin vejledning inden start på arbejdet. De mødte op indenfor aftalt tidsrum og gennemgik det afalte tilbud inden start, slibning og 3x mat lak. De klarede 120 kvm på 8 timer og ringede i god tid inden afslutning. Er meget tilfreds med resultatet

4 de agosto de 2017

Rigtig god service

Rigtig god service og virkelig søde folk! God og hurtig kommunikation. Det var ryddet rigtig fint op i lejligheden med minimal mænge støv.
Kan kun anbefale dem!

10 de julho de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais