Jeg kan ikke anbefale DBF gulvservice nok! David og hans hold har virkelig hjulpet min kæreste og jeg med et gammelt misfarvet gulv. Efter en dårlig oplevelse med en anden gulvmand rykkede David og co... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
D.B.F. Gulvservice slip og olierede vores 44 kvartmere store terrasse. Meget flot og professionelt arbejde. Inden arbejdet gik i gang fortalte de hvad de gjorde omkring slibning og efterfølgende påsmø... Ver mais
Den største ros til David og hans dygtige ansatte! Tog opgaven på sig, flere lag af mørtel og maling på gammelt plankegulv, som flere andre firmaer afslog uden videre. Arbejdet udført på en enkelt dag... Ver mais
Vi fik afhøvlet 25 kvadratmeter gulv og 11 trappetrin. Hurtig betjening og håndværkerne mødte til tiden. Den rimelige aftalte pris holdt, blot kunne firmaet godt have oplyst, at afhøvling af unde... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
DBF Gulvservice ønsker at fremstå som et kvalitetsbevidst gulvfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt gulvarbejde, gulvafhøvling, gulvafslibning, gulvbehandling m.m. DBF Gulvservice sørger for altid at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Hvad enten det er en lille eller stor opgave er DBF Gulvservice klar med løsningen. DBF Gulvservice har eksisteret siden 1994 og vi har en masse erfaring indenfor faget. DBF Gulvservice har et højt serviceniveau og er de rette til at sørge for at dit nye gulv lever op til netop dine behov for slidstyrke og funktionelle krav. 43 44 61 49 eller 40 20 61 49 Ring og få et uforpligtende tilbud !!!
Informações de contato
Krondalvej 9 A, 2610, Rødovre, Dinamarca
- +45 44 52 19 00
- www.dbf-gulvservice.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super tilfreds!
De kunne komme med kort varsel og udførte et virkelig virkelig flot resultat.! Havde et meget gammelt og slidt gulv med en tyk mørk lak og en masse malerpletter. De høvlede det hele og lakerede på en dag og har nu fået det lækreste lyse gulv.
👏🏽
Super håndværk og sublim kundeservice!
I forbindelse med vores husrenovation skulle vi have ordnet 157 m2 trægulve. Vi fik en rigtig god service fra kontoret af og ligeledes en fin vejledning fra håndværkerne. Gulvene er blevet SUPER flotte til fuld tilfredshed og et kæmpe plus er deres mødebekræftelse hvori de "klargør" kunden til arbejdet.
Kæmpe stor anbefaling til DBF Gulvservice.
Sjusket arbejde pga. for hurtigt arbejde
De passer ikke på paneler, stikkontakter og rør. Der er ikke tale om uundgåelige mærker, som altid vil være der ved gulvafslibning/lakering, men store mærker, da de simpelthen ikke har været omhyggeligt inde ved væggen. Ved efterfølgende kontakt går de direkte i forsvarsposition og er helt umulige at have en voksen samltale med.
Enestående arbejde, service og pris
Jeg fik den 2. November 2016 udført Gulvafslibning af alle trægulve i vores netop overtaget lejlighed på Frederiksberg. Jeg vil sige at det er det mest profesionelle og yderst veludført gulvarbejde jeg nogen siden har oplevet. Jeg kommer oprindelig fra Holbæk og har der i min tidligere lejlighed haft et andet firma. Men dette firma her er uden sammenligning, de er dybt professionelle og har leveret et stykke arbejde som jeg slet ikke har ture drømme om kunne laves så flot. Det har under hele forløbet været en yderest god service og der er ingen tvivl om at det er et firma der kan sit "kram" hvad angår at leverer et stykke enestående håndværk. Desuden vil jeg sige at prisen var yderest god når man tænker på at der blev arbejdet på liv og løs en hel arbejdsdag med vores ellers meget gamle gulve. Gulvene kom til at fremstå som nye og firmaet holdte alt hvad de havde lovet. Det var så flot udført, og lejligheden var ligeledes meget flot behandlet ved at der på ingen måder var mærker på paneler eller dørkarme, de afleveret deres arbejde så fint og professionelt at jeg for altid kun vil anbefale dette firma til dem der måtte have brug for et professionelt firma, der leverer et super godt stykke arbejde til en meget fin pris. (Hvis du læser denne anmeldelse så kan du måske fristes til at tænke at jeg måske kender firmaet personligt, da alt fremstår så godt) Men her må jeg bare sige at det gør jeg ikke på nogen måde, jeg har kun stiftet bekendtskab med dem i forhold til det arbejde de leverede i min lejlighed. Jeg er selv uddannet sygeplejerske og vil blot rette min uforbeholden anbefaling og støtte til den måde de har behandlet en som kunde og for der arbejde der er leveret og som fortjener stor anerkendelse, respekt og topkarakter for den samlede oplevelse.
Casper Haagen
Kronprinsesse Sofies Vej
BRUG ALDRIG DETTE FIRMA!
Fuldstændig forfærdeligt firma med den dårligste kundeservice jeg længe har været udsat for!!
Vi har fået slebet vores køkken bordplade, og endte med et resultat der er værre end det var før.
Efter bordpladen var slebet skulle den have olie, firmaet giver første behandling og efterlader olie vi selv skal opføre dagen efter.
Vi bruger den olie som firmaet har givet os. Bordpladen er nu klistret, fedtet og nubret. Det er selvfølgelig ikke som det skal være, da vi kontakter firmaet får vi af vide det er vores egen skyld og at vi selv skal udbrede skaden ved at slibe den ned med sand papir og derefter ny olie.
Det allerværste ved mødet med dette firma er ikke det frygtelige resultat men den måde jeg blev talt til, virkelig nedsættende og provokerende samt at samtale endte med at de smed røret på.
BRUG ALDRIG DETTE FIRMA!!

Resposta da D.B.F. Gulvservice
Gulvafhøvling og lak
Har anvendt DBF 3 gange og alla gange har resultatet været meget tilfredsstillende. Pris, resultat, information og opfølgning har været som lovet og håbet. Kan klart anbefales. Mvh. Andreas
Flot udført gulvslibning med tilhørende behandling
DBF Gulvservice er absolut anbefalingsværdig.
Vi fik et uforpligtende tilbud for gulvslibning samt behandling til en fast pris. Der var til at starte med aftalt et tidspunkt for, hvornår de skulle komme og slibe vores gulve, men da vi var igang med at renovere vores hus, så kunne de først komme til efter andre håndværkere var færdige. Derfor måtte vi udskyde datoen for dette af to omgange, men det var der ingen problemer i.
Håndværkerne mødte op til den aftalte tid og udførte et flot stykke arbejde, ved at slibe vores parketgulve og efterbehandle dem efter vores ønske. Siden vi fik vores uforpligtende tilbud, havde vi imidlertid fundet ud af, at vi i samme ombæring også ønskede, at få slebet og behandlet vores gulv i soveværelset. Derfor blev vi - inden de gik igang med slibningen - enige om en fast pris for dette og det har vi ikke fortrudt!
Der var kun ét lille minus ved hele forløbet - og jeg ved godt at håndværkere altid har travlt - men da vi ringede og aftalte tid, sted, behandling m.m., så var det en meget travl person vi snakkede med, som nærmest ikke kunne få lagt på hurtigt nok. Dette var også tilfældet da vi ringede ind, for at udskyde vores aftale af to gange. Men for det udførte arbejde, er der ikke én finger at sætte!
Urolig flot service
Imponerende og venlig service fra første kontakt og fra alle medarbejdere.
Overholdt aftaler og udførte et særdeles flot arbejde både ved gulvafslibning og lakering samt ved maling af lejlighed.
Et firma som meget varmt kan anbefales, og som vi vil bruge igen, hvis behov opstår.
Fantastisk arbejde!
Min kæreste og jeg har købt en gammel murermestervilla i to etager med lige under 100 kvm gamle bøgeparketgulve. Gulvene var meget medtaget. Vi havde fået en super tilbud på afslibning af alle gulvene sang efterbehandling fra D.B.F., og de havde mulighed for at komme med kort varsel og på en lørdag, hvilket var helt suverænt. De var der til tiden lørdag morgen, hvor vi startede med at vælge lud+olie til gulvene. Da kl. var 16.00 kørte vi ud til huset igen, og der havde de slebet og efterbehandlet alle gulvene samt vores vinkeltrappe til perfektion. Vi har været rigtig glade for at anvende firmaet og kan kun varmt anbefale det.
Fremragende service
Professionelt udført afslibning, selv rundt om vanskelige områder hvor andre ofte springer over.
Rigtig flot arbejde, kan klart anbefales.
Gulvmændene kom om morgenen og var færdige til fyraften, og vi er rigtig glade for vores "nye" gulve. Alt var nøje aftalt på forhånd, så der ikke opstod nogen overraskelser, og prisen var absolut rimelig.
En rigtig god oplevelse
Vi har bestilt gulvafslibning og hvidpigmentering af gulve på vores 3 værelser (ca. 50m2). Gulvmændene kom til tiden, udførte rigtig flot arbejde på kun en dag og det kostede som aftalt i forvejen. Alt gik nemt og enkelt, og vi er meget tilfredse med resultatet.
Den bedste oplevelse med håndværkere hidtil!
Når man som mand i 50'erne har haft med adskillelige håndværkere at gøre gennem sit liv, så er det en sand fornøjelse at opleve et firma som DBF Gulvservice. De er effektive, de er dygtige og de yder særdeles god kundeservice. Alt fra den første kontakt med kontordamen, til chefen som møder op om morgenen, til håndværkeren der ordner gulvene.
De fortjener 5+ stjerner fra mig og et stort smil. Sådan!
Gulvslibning flot, men servicen i telefonen under al kritik
Jeg vil desværre ikke anbefale dette firma til nogen.
Selve gulvene er rigtig fine, men havde en meget ubehagelig samtale med selve ejeren af D:B.F, som virkelig ikke forstår at yde kundeservice. Samtalen var af en karakter, som gør at jeg aldrig vil tale med det firma igen. Alle andre i firmaet forstå at tale pænt til en, men ejeren formår på kort tid at få talt en ned, så man føler sig som det dummeste menneske på jorden, og som den eneste kunde i hele verden, som ringer for at få en forklaring.
Først vil jeg lige skrive, at kritikken ikke er rette mod de drenge, som sleb gulvene, da de faktisk arbejdede hårdt og leverede et fint resultat med gulvene. De var smilende og søde og prisen var mere end rimelig, så vi købte også lidt øl og chokolade til dem undervejs i arbejdet, som tak for indsatsen.
Grunden til kritikken opstår, da gulvmændene glemmer at lukke hoveddøren kl. 18.00 og giver mig besked på, at jeg først må se gulvene 4 timer senere.
Betalingen foregår på gaden og de giver mig nøglerne, og jeg kommer derefter tilbage ca. 4 timer senere for at se at døren står åben ind til lejligheden. Heldigvis har vi ikke så mange interessante ting i vores lejlighed endnu, men det er altså ikke ok. Ret uheldigt!
Derudover ville min kæreste og jeg have ønsket os, at gulvmændene måske lige havde sagt at en af plankerne var hvid ift. de andre, da træet er anderledes pga. strukturen i træet. Vi tænkte om aftenen, at der måtte være sket en fejl, da det ser meget underligt ud. Så jeg skrev en mail til D.B.F om, at vi var glade for gulvene, men lige ville vide, hvorfor planken i gangen så, så meget anderledes ud. Ligeledes gjorde jeg opmærksom på, at det ikke var ok med den hoveddør.
Høre intet dagen efter og vælger at ringe. Indehaveren af D.B.F tager telefonen uden at han introducerer sig selv og så starter samtalen. Den mest ubehagelige samtale i hele mit liv.
Jeg føler ikke, at jeg nogensinde har været en besværlig kunde eller urimelig. Jeg ringer simpelthen for at få en afklaring og for at høre, om der er noget, vi kan gøre. Undervejs i telefonsamtalen bliver mit navn sagt op til 20 gange i selve samtalen og han afbryder mig flere gange for at fortælle mig, at hvis jeg kan finde en anden gulvlægger, som ikke vil sige, at det er træets natur, så kan vi få det hele gratis lavet om. Han forstår ikke, at det ikke er det, som vi ønsker, men egentlig bare gerne vil vide hvorfor, og hvad vi kan stille op. Forstår ret hurtigt at man ikke kan gøre noget.
Selve ejeren af D.B.F var allerede i forsvars position fra starten af samtalen, og jeg ringede egentlig bare for at få en forklaring. Jeg bliver kaldt perfektionist osv. fordi jeg fokusere på den planke. Må sige, at problemet lige pludselig ikke blev planken, men mere selve samtalen, og den måde han talte til mig på.
Alle der har set det efterfølgende har kommenteret på det. Så om han aldrig har mødt en kunde, som mig, så er jeg virkelig en enestående kunde hos D.B.F, da andre gulvlæggere siger, at det er naturligt at kunder spørger ind til det. Efterfølgende ringede jeg til flere gulvlæggere, som godt forstod, at man kunne undre sig og en sød gulvlægger kom forbi og tjekkede gulvet for mig for at give mig en forklaring (samme forklaring som D.B.F, men hans kommunikation var helt anderledes). Det var service! :)
Jeg er helt ok med D.B.F's forklaring, men ikke måde det blev forklaret på med den meget nedsættende tone, som er under al kritik.
En service som jeg vil give til D.B.F er, at huske altid at smile i telefonen. Jeg er ikke en fjende på forhånd, bare fordi jeg skriver og ringer til jer.
Hvis D.B.F havde sagt, at de da godt kunne forstå det så lidt mærkeligt ud med den planke, men at de var kede af det, men det altså bare er sådan pga. træets struktur. Ja, så ville jeg ikke føler mig, som en dum irriterende kunde. Jeg tror nu stadig ikke, at jeg er den eneste, som ville tænke: ”Hvad er der sket her”. Så lær at smile en ekstra gang i telefonen: lyt og forklar roligt hvordan situationen er. At blive talt ned på så meget i en telefon og bruge 30 minutter i telefonen bare for at føle sig ydmyget gør, at jeg aldrig vil benytte mig af D.B.F igen. Gulvene er fine og ”skønhedspletten” må vi leve med.
Hans mænd skal have tak for at være søde og rare, men hvis man får problemer, så ved jeg ikke hvordan selve D.B.F vil takle det, da selve ejeren ihvertfald ikke er uddannet til at yde god kundeservice.
Den ene stjerne er til gulvmændene og deres service. De burde måske få mere, men ejeren af D.B.F formåede virkelig at få trukket alle stjernerne væk.

Resposta da D.B.F. Gulvservice
Det fungerer bare
Overholder aftaler , fint arbejde til fornuftig pris.
Hurtig og god service
De kom én dag efter jeg havde bestilt dem og leverede et perfekt resultat og god service til en fornuftig pris, så de kan klart anbefales.
Mange tak for hjælpen
Meget hurtig behandlingstid og samtidig veludført arbejde af D.B.F. Gulvservice. Forvandlede gammelt trægulv med fernis, hvid maling, spartelmasse og dybe ridser til et nyt lækkert trægulv. Upåklageligt.
Gulvafslibning og trelags lakering i topkvalitet
Kom til tiden, udførte arbejdet særdeles flot - også ude i kanterne. Kunne ikke være bedre.
V h Rudolph Blum
Hurtigt, nemt, til tiden
Bestilte Gulvslibning til 2v i København, med Plankegulv. Der var tid inden for en uge. De kom til tiden, lavede et flot arbejde, dækkede af hvor nødvendigt, så efter en kort tur med støvsiger på vandrette flader var lejligheden klar til brug igen, inden for samme dag.
Service i topklasse
En skarp kvindelig ansat hjalp os med det rette valg af efterbehandling, mens de kompentente gulvfolk udførte arbejdet til UG.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.