gelijk na de order zag ik pas dat ik heel veel transportkosten moest betalen, ik heb een email gestuurd of de order gecanceld kon worden, nog steeds niets terug gehoord, daarbij komt dat we de melding... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heggenschaar besteld op dinsdag, die zou de volgende dag geleverd worden.. Na een paar dagen het contactformulier ingevuld met de vraag of er iets misgegaan was. geen reactie gekregen. Bij Tra... Ver mais
Goede prijs vergeleken met anderen. Vlotte levering, Alles netjes verpakt. En toen een opblaas product het niet goed deed (kwam ik pas veel later achter) was het supermakkelijk om contact op te nemen.... Ver mais
Wat een top bedrijf! na een lange zoektocht voor een mobiele airco kwam ik toevallig bij de website van De Boer in Drachten terecht. als enige hadden zij nog een airco op voorraad staan. in e... Ver mais
Detalhes da empresa
De Boer is een uniek en groeiend familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. Oorspronkelijk begonnen in de veehouderijsector, zijn we nu uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met een passie voor de klant. Onze producten zijn gericht op agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor liefhebbers. Kortom: bij De Boer vind je alles voor buiten.
Informações de contato
Jade 34, 9207 GL, Drachten, Estados Unidos
- 0512518205
- info@deboerdrachten.nl
- www.deboerdrachten.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Zeer snelle levering van het bestelde artikel via de website.

Resposta da Deboerdrachten
Onduidelijke informatie van het paneel tbv de elektra
Snelle levering alleen jammer dat nergens vermeld staat dat de stekker van het infrarood paneel helemaal rechtsonder uit het schakelkastje komt terwijl mijn wandcontactdoos op de badkamer linksboven op de muur zit.
Ik heb nog nooit rechtsonder in een badkamer een wcd zien zitten.
Dus bij een bestaande badkamer niet altijd voor geschikt!
Nog niet kunnen ophangen en kunnen uitproberen.

Efficiënt
Snelle en adequate levering van het bestelde product.

Donderdagavond om 19.30 besteld
Donderdagavond om 19.30 besteld, volgende middag in huis. Wat een snelheid en service!! Zeer tevreden.

Resposta da Deboerdrachten
Mooie prijs en snelle levering
Mooie prijs, snelle levering en duidelijke omschrijving product

Meerdere betaalmogelijkheden
Meerdere betaalmogelijkheden. Meerdere bevestigungsmails. Snelle levering. Goede kwaliteit voor de laagste prijs vergeleken met zelfde product elders.

Goed aanbod, persoonlijk contact
De dompelpomp die ik bestelt had was niet meer voorradig. Ik werd persoonlijk gebeld met een aanbod voor een alternatief product, met daarbij informatie over dompelpompen. De volgende dag had ik hem al thuis. Duidelijke communicatie, overzichtelijke factuur en e-mails. Kortom ik ben zeer tevreden, dank je wel!

S'avonds besteld
S'avonds besteld, de andere dag s middags keurig geleverd. Verder per mail berichten
Betreffende status bestelling.erg tevrede
hierover.

Resposta da Deboerdrachten
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs, vlotte levering

Uitstekend
Er was een probleem met de website tijdens het afronden van de bestelling. Customer service reageerde snel en het probleem was dan ook snel opgelost. Goede levering gehad en pakketje kon gevolgd worden.

prima levering
prima levering, de volgende dag al in huis, alles keurig verpakt. Ook de factuur duidelijk

Resposta da Deboerdrachten
Snel verzonden en goede prijs.

Resposta da Deboerdrachten
Restitutie duurt wel erg lang!
Op 12 september schoenen besteld, de bevestiging gaf aan dat de verkeerde maat zou worden afgeleverd. Gemaild om dat te veranderen. Kon niet, moest de schoenen weigeren, dan ontving ik geld terug en kon ik opnieuw bestellen. Op 2 november, dus anderhalce maand later, ontvang ik mijn betaling retour. Dat vind ik slecht, heel slecht. De schornen heb ik inmiddels elders gekocht!

Resposta da Deboerdrachten
Duidelijke omschrijving / foto's.
Duidelijke omschrijving / foto's.
Snelle verzending.
Goed op de hoogte gehouden.

Resposta da Deboerdrachten
Scherpe prijzen, snel geleverd en goeie klantendienst
Zowel privé als zakelijk een bestelling geplaatst.
Privé bestelling werd snel geleverd, helemaal volgens verwachting.
Zakelijke bestellingen wachten we nog op de levering maar ook alle vertrouwen in.
We hadden met onze zakelijke bestelling een probleem ivm verlegde BTW.
Er was iets misgegaan tijdens de checkout waardoor we voor enkele producten teveel aangerekend werden. Klantendienst heeft dit binnen de 2 uur na onze melding netjes opgelost, en ons daar over opgebeld.
Wij bestellen hier in de toekomst zeker opnieuw!

Super snel geleverd
Super snel geleverd. Ook goed op de hoogte gehouden van de levering,
Top.

Parfait
Parfait, rapide et conforme depuis la Belgique !!
Soyez rassurés !! ;-)

Product keurig verpakt
Product keurig verpakt, snel verzonden, en voor een zeer scherpe prijs.