Bij dit bedrijf heb ik voor het eerst een nastelbeurt aan mijn e-bike laten uitvoeren (wat overigens veel eerder had gemoeten). Ik ben vriendelijk geholpen en vond het prettig dat er een leenfie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Elektrische fiets 3 maand geleden gekocht zonder garantie echter gaf deze de geest afgelopen woensdag. Mailtje gestuurd of we langs mochten komen, snelle reactie op de mail en we waren welkom. Binnen... Ver mais
Na wat omzwervingen bij verschillende winkels, kijken, proberen en vergelijken kwamen we uit bij deze gave Cube Kathmandu. Jeej wat een fijne fiets. Mandje, fietstassen past prima. Het zadel was een p... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Uitstekende service
Mijn fiets gebracht voor een geheel gratis servicebeurt. Ik werd geholpen door een vriendelijke gastvrouw in plaats van een monteur met oliehanden. De administratie was goed op orde en ik kreeg een uitstekende leenfiets, dezelfde e-bike als die van mij. Ook gratis. Bij het afhalen was het druk door een lastige klant maar ik was toch snel aan de beurt omdat drie personen kwamen helpen.
Heel fijn geregeld!!!!
Kinderfiets gehaald en zelf een elektrische fiets.
Vond mijn fiets na 4 dagen fietsen toch niet helemaal wat ik zocht en kon gewoon een andere nieuwe fiets omruilen. Aardig en vakbekwaam.
Top geregeld hier in Apeldoorn!!!
Haal hem morgen op bedankt mannen💪🙏🏻
Mijn partner kreeg een elektrische…
Mijn partner kreeg een elektrische huurfiets mee en deze gaf halverwege de thuisreis de geest. Volgens een medewerker van De Fietsenmaker was het bekend dat deze E-bike kuren had. Mijn partner heeft een aantal lichamelijk klachten en gebruikt juist daarom een E-bike. Slechte beurt van deze fietswinkel. Zelf de E-bike teruggereden, zonder licht, want het gehele elektrische systeem deed 'niets' meer. En dat om 16.30 uur met mist en weinig licht. Leuk z'n leenfiets. De één is hiermede verdient.
Correcte service en goede communictie
Geweldige service en goede ovename van garantie na een verhuizing
Een probleem met de versnellingsnaaf werd kosteloos en met goede service verholpen.
Het maakte niet uit dat na onze verhuizing van Bedum naar Apeldoorn de fiets ter reparatie bij De Fietsenmaker aan de Imkersplaats hadden aangeboden. De garantie op deze fiets van 2 jaar werd volledig overgenomen. Alle lof voor deze vestiging.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.