Den Cyklende Låsesmed Avaliações 30

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Problemet løst . Hurtigt , effektivt og ordentligt . Og billigt. Venlig og problem orienteret kontakt. Nåede aldrig at møde dem .. problemet var løst før jeg kom hjem . Kan anbefales

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ny lås efter indbrud. Super behagelig og professionel låsesmed. God kommunikation og hurtigt udført. Prisen er helt fin. Kan anbefales.

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Loja de acessórios para bicicletas
  3. Serviço de Chaveiro de Emergência
  4. Chaveiro

Informação fornecida por fontes externas variadas

Den Cyklende Låsesmed - Byens foretrukne!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ny lås

18 de setembro de 2025

Hurtig, effektivt og ordentligt

12 de setembro de 2025

Super effektivt

beskrev problem på sms med billeder en søndag. Svarede hurtigt tilbage. Han kom med løsning og pris og vi blev enige om besøg følgende torsdag (det var ikke en hastesag). Super kompetent. Til aftalt tid og pris. Vil helt sikkert bruge igen hvis behov opstår

7 de agosto de 2025

Kæmpe anbefaling - Hurtig udrykning

Kæmpe anbefaling. Skulle have repareret håndtag/lås i en dør og sendte en kort video pr. sms. Fik hurtigt svar retur med et forslag til løsning på problemet og en fornuftig pris. Rykkede ud kl. 09.00 allerede morgenen efter og løste problemet, Topprofessionelt!

15 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Jeg kan give Birger min absolut bedste anbefaling - han svarer hurtigt, kommer til tiden, er meget venlig, gode priser, og så er han tilmed klimabevidst - what’s not to like!!☺️

4 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Man skal da lede længe efter en…

Man skal da lede længe efter en venligere og mere hjælpsom mand! Vi fik lavet to låse med ekstra nøgler og de fungerer perfekt. Det gik nemt og hurtigt. Service var helt i top - og det var venligheden også :) Meget varme anbefalinger!

18 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød, hurtig, grøn, tillidsvækkende. God kommunikation. Rimelige priser.

Jeg har lige haft besøg af Den cyklende Låsesmed (Benjamin hos Birger). på grund af en lås, der konstant gik i baglås. God forståelig kommunikation, hurtige svar og ordentlig løsning, effektueret på kortest mulige tid. Sød låsesmed på cykel, med vanddunk og outdoor-outfit i overensstemmelse med den grønne cyklistprofil.
Rimelig pris. Jeg anbefaler! :-)

27 de outubro de 2023

Hurtigt

Hurtigt, effektiv, men nok så vigtig dygtig og kompetent! Tak for altid veludført arbejde og hurtig hjælp ;)

1 de agosto de 2023

Super låsesmed

Birger er venlig, pålidelig og super dygtig - udførte lige lidt mere end aftalt for at få en gammel dør til at lukke bedre 🤩🤩 Uden forhøjelse af den aftalte meget fine og konkurrencedygtige pris 🤩🤩🤩🤩🤩

25 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastik hjælp og behaglig betjening.

Birger trådte til dagen efter at jeg havde kontaktet ham, da jeg akut havde brug for hjælp.
Sidste år hjalp han mig med nye låse og denne gang med omkodningen af låsene. Både den gang og denne gang var han hurtig til at træde til, er meget kompetent og venlig da han udførte jobbet. Det er dejligt at kunne føle sig tryg ved en fag person, især når man er ung og det omhandler sikkerheden af sit hjem - og det gør man bestemt med Birger.
Jeg kan klart anbefalde Birger og hans arbejde!

12 de abril de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais