Den lille Ravbutik Avaliações 104

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en ravhalskæde i Den lille Ravbutik i Løkken denne sommer. Desværre gik låsen i stykker, og jeg kontaktede derfor butikken. Efter aftale sendte jeg halskæden til reparation i Blåvand, og li... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I sommers var jeg på ferie i Blåvand. Der stødte jeg på den lille Ravbutik. Jeg blev helt fascineret af alle deres krystaller. Ekspedienten havde en rigtig stor viden om hvor krystallerne stammer fra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er mange flotte ravsmykker at vælge imellem og til rimelige priser. Desuden yder forretningen en god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte smykker og efter en kort opringning til forre... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Escrito pela empresa

Oplev Ægte Ravmagi hos Den Lille Ravbutik Siden 1994 har Den Lille Ravbutik, beliggende i de maleriske byer langs Danmarks betagende vestkyst, været et paradis for ravelskere. Vi er ikke blot en butik, vi er en del af ravets forunderlige verden, hvor tradition møder moderne design. Hos Den Lille Ravbutik finder du et bredt udvalg af ravsmykker, der appellerer til enhver smag. Vores kollektioner spænder fra tidløse klassikere til moderne designs, alle fremstillet af det fineste og ægte rav. Vores priser er uovertrufne, hvilket gør vores butikker til et must-visit for enhver smykkeentusiast.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og smukke smykker

Hurtig levering og smukke smykker. Har købt smykker der fra 2 gange. Og det er ikke sidste gang jeg handler der

1 de maio de 2026

Resposta da Den lille Ravbutik

Mange tak, vi er rigtig glade for, at du kan lide vores smykker.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en god oplevelse at handle hos…

Altid en god oplevelse at handle hos jer. Hurtigt levering og nemt at handle samt pænt indpakket 🎁.

6 de abril de 2026

Resposta da Den lille Ravbutik

Vi er rigtig glade for at have dig som kunde og er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse og med de varer, vi sælger.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort & flot udvalg af ravsmykker til fornuftige priser😊Hurtig levering!👍

Jeg har haft en positiv oplevelse med >Den lille Ravbutik< fra start til slut👍Dvs; Som udgangspunkt googlede jeg efter ravsmykker på nettet & fandt butikken på den måde. Det er en flot & meget indbydende hjemmeside, med et godt udvalg af smykkefristelser til fornuftige priser😊Sidst; Men ikke mindst; Hurtig levering👍Smykkerne som jeg bestilte & modtog, lever 100% op til fotos & beskrivelse på deres hjemmeside. Jeg er super tilfreds med mit køb & kan kun anbefale andre til at "snuse" lidt rundt i deres store udvalg💕😊

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Den lille Ravbutik

Mange tak for den dejlige anmeldelse. Vi er så glade for, at du virkelig kunne lide vores butik og havde en god oplevelse. 💕😊

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside

Dejligt med filtrerings muligheder

Godt overblik til at følge med i online bestilling på ordre

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Den lille Ravbutik

Tusind tak, vi er meget glade for at høre om dit gode indtryk.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Overordnet en rigtig god oplevelse

Overordnet en rigtig god oplevelse, det eneste lille men, jeg har, er at jeg bestilte to “perler”/vedhæng til et Pandora armbånd. Der havde det været rart med to vedhæng i nogenlunde samme størrelse, når de nu skal sidde på det samme armbånd. Dem jeg modtog var pæne, men det ene meget småt og det andet ret stort.

2 de fevereiro de 2026

Tusind tak.

Jeg giver 5 stjerner.

Jeg giver 5 stjerner.. det var et rigtig fin smykke som kom hjem til mig.. svarede til min forventning..
Mvh
Lydia Lynn Jochumsen

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Den lille Ravbutik

Tusind tak. Vi er så glade for, at du kunne lide det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Hurtig og præcis levering og god service i forbindelse med returnering. Tak for hjælpen. Vi kigger helt sikkert forbi næste gang vi er i jeres nabolag.
Vh Jens

26 de janeiro de 2026

Tusind tak, Jens.

Dejlig hjemmeside

Dejlig hjemmeside. Hurtig afsendelse og lækker indpakning af gaven.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Den lille Ravbutik

tusind tak. Vi er glade for, at du kunne lide det.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais