Suveræn service og fantastisk samvittighedsfuld pasning
Katte kan ikke lide forandringer, så det er klart at foretrække at få passet sit kæledyr i dets vante omgivelser. Vi er normalt så heldige at have gode venner og familie, som kan passe vores kat, når vi er ude at rejse. Men i år skulle alle vores venner, der bor i nærheden, på ferie på samme tid som os.
Jeg fandt en pasning på nettet, men vedkommende sprang pludselig fra, og så stod vi med håret i postkassen. Heldigvis havde Den Rene Bakke stadig plads i kalenderen. Jeg følte mig hele vejen igennem ekstremt godt behandlet, på telefonen, på SMS, på mail og ved personligt møde.
Det er et seriøst firma, og Christina er meget tillidsvækkende. Vores kat, som ellers er meget sky, var med det samme glad for hende, og jeg havde ingen betænkeligheder ved at give nøgle og ansvar over til Christina.
Dagligt på vores ferie modtog jeg opdateringer i SMS'er med billeder og udførlige beskeder om vores kats velbefindende. Og Christina tjekkede samtidig, at alt var i orden i huset. Virkelig anbefalelsesværdig og ansvarsfuld opgaveløsning.
Jeg vil ikke tøve med at bruge Den Rene Bakke en anden god gang, og håber at de fortsætter forretningen. Jeg kan meget varmt anbefale Den Rene Bakke.
19 de julho de 2016
Avaliação não solicitada