Ser absolutt ingen effekt etter over 1 ukes bruk med maksimal virkningstid hver gang (1 time). Skinnene var vanskelig å forme, ikke som det står i beskrivelsen hvor det fremstilles veldig lett. Tror o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skräp! Har följt instruktionerna samt läst alla recensioner som existerar och följt råd från dom som säger att det funkar bra, men nej. Noll skillnad. Fick några fula fläckar som försvann (tack och lo... Ver mais
Resultatet efter behandlingen är inte WOW DET KAN INTE VARA SANT!, men det är tillräckligt stor skillnad enligt mig i förhållande till vad man betalar för behandlingen för att det ska vara värt ett kö... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Blek tänderna vita med Dentway - Professionell Tandblekning Hemma | Över 1 miljon kunder i Norden - Beställ hem tandblekning Nu och få fri frakt!
Informações de contato
Kammakargatan 48, 111 60, Stockholm, Suécia
- www.dentway.se
Väldigt prisvärt!
Väldigt prisvärt!
Köpte deras starter kit och var lite skeptisk ifall det faktiskt skulle funka. Men jag måste säga att det överträffade mina förväntningar enormt och det är väldigt prisvärt jämfört med att gå till tandläkaren och bleka. Rekommenderar verkligen!
Billigt o schysst
Har använt "Starter Kit" nu i några dar och jag upplever att tänderna är vitare än innan. Instruktionerna var tydliga och det var överlag en väldigt smidig och smärtfri process. Har inte upplevt några ilningar i tänderna ännu. Kan rekommendera denna produkt för den som har gått i tankarna om att få vitare tänder men som tex inte vill spendera allt för mycket.
Har provat deras starterkit och jag…
Har provat deras starterkit och jag tycker det funkar jättebra. Det är lätt att använda, smidigt och man får ett fint resultat bara efter någon vecka! Jag kände inte av några ilningar. Rekommenderar!
Vad ska man säga man behövde prova o…
Vad ska man säga man behövde prova o det a som man trodde.. testade en hel tub ca 14 dagar, bara över käken för då kan man se skillnad .. dricker inte vin eller kaffe så det va lugnt, men blev absolut 0 skillnad... Så detta är en båg..
White strips
Testade deras white strips och upplevde att de var enkla att använda. Detta då remsorna var lätta att applicera och att man kunde göra andra saker under tiden tänderna blektes. Jag märkte av att tänderna blev vitare efter ca 4 behandlingar. Rekommenderar dessa!
Upplevde att stripsen inte alls var…
Upplevde att stripsen inte alls var lätta att sätta dit, inte nöjd och ser inget resultat
Har aldrig blekt mina tänder tidigare…
Har aldrig blekt mina tänder tidigare och var lite skeptisk. Är en 56-åring kvinna som dricker mycket kaffe. Resultatet blev jättefint och inga ilningar alls så kan rekommendera detta
En liten varning!
Efter att ha gjort behandlingen några gånger har mina tänder börjat ila och är mycke känsliga för både kyla och värme.
Såg inte att de blev vitare heller.
Väldigt nöjd!
Väldigt nöjd!
Upplever att det gav ett bra resultat.
Rekommenderar ej
Rekommenderar ej. Blekte inte mina tänder alls samt otydliga instruktioner. Något som är mycket märkligt är att de skriver i instruktionerna att det kan ta 7-21 dagar att se skillnad men de skickar endast med gel för 10 dagar. Man kan omöjligt veta hur ens egna tänder ska påverkas, ska man då behöva tänka ut det när man beställer i och med att det tar några dagar att få sin leverans?
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt! Varnar snarare än rekommenderar. Svårt att veta exakt att man gör rätt på grund av oklar beskrivning av hur man använder produkten. Använde starter kit varje dag i tre veckor utan något som helst resultat. Riktigt riktigt värdelöst. Köp inte detta!
Förvånad över hur snabbt jag såg…
Förvånad över hur snabbt jag såg resultat av stripsen. Så kul att det funkade så bra!!
Funkar inte
Använt produkten enligt beskrivning och produkten är nu slut. Inte fått en enda nyans vitare tänder.
Slösa inte pengarna på det här.
Fungerar INTE
Sämsta skiten! Nöjd kundgaranti innebär att man får en ny gel! Om tänderna efter två veckors daglig användning inte blekts ens en nyans, vad ska en gel till göra för skillnad?
Produkten fungerade inte alls
Produkten fungerade inte alls, använde enligt deras rekommendationer men såg ingen skillnad alls. Ingen återbetalning fick jag på en ofungerande produkt heller.
Högsta betyg
Tycker att Dentway fungerar riktigt bra och är enkelt och smidigt. Såg resultat redan vid första gången med stripsen. Ett bra och billigare alternativ än att bleka hos tandläkaren. Jag ger den högsta betyg.
Frätskador
Köpte ”Dentway startkit” för att bleka tänderna. Fick inget resultat trots att jag använde produkten enligt anvisningarna.
Fick även frätskador på två av mina hörntänder så att de nu har en skrovlig knölig yta. Rekommenderar absolut inte. Ett plus för att jag fick en enkel återbetalning för produkten.
Bluff
De har nöjd kundgaranti som är inget värt. Fick en kräm som inte gav något resultat, denna reklamerade jag utan svar fast de skriver de har återkoppling inom 48h. Efter lång tid skickade de en annan kräm som jag testa men den gjorde väldigt ont att använda så jag reklamerade igen. Inget svar åter igen. När de till slut svara hade de gjort allt de kunnat skriver de. Nöjd kundgaranti??'
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.