Det Sunde Køkken Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min mor og jeg siger 1000 tak for rigtig lækker mad, da vi var i Holbæk for nogle dage siden, og spiste hos jer 😊👍 Det gør vi gerne igen 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde ikke købt derfra i et stykke tid ( Lyngby) Men husker det som udemærket. Men vi blev skuffet - kyllingespyd var af kylling som var så pumpet med vand og ikke ristet overhovedet. Kartoffelsa... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Maden er sådan set ok. Portionerne er bare alt alt for små, ofte er de løbet tør for flere af retterne lige omkring rush-hour, og så er der enkelte venlige ung arbejdere, men oftest er betjeningen su... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Spild af penge!! Fik to slags salater med kylling strimler ved siden og enkel falaffel - efterlod maden kort efter jeg smagte det! Føj - alt på tallerkenen var GAMMELT! Kylling strimlerne var tørret... Ver mais

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

90 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lækker mad til tiden.

Det sunde køkken i Roskilde leverer lækker for frisk mad. Vi bestilte en menu og blev virkelig overrasket over hvad vi fik til prisen. Kommer meget gerne igen.

3 de junho de 2021

Fik forkert mad 2 gange

Jeg bestilte en sandwich med kylling og valgte hvilke grøntsager der skulle i. Jeg kom så hjem med en sandwich med både tomat og oliven i, som jeg ikke havde bestilt. Jeg ringer til restauranten og de siger at jeg kan komme ned og få en ny sandwich, jeg kører så igen i 30 minutter for at hente den nye sandwich, hvor der ikke er nogen som undskylder og bare lader som om ingenting er sket. Jeg kommer så hjem igen med en sandwich med tomat i!! Jeg har brugt næsten 2 timer på at få to forkerte sandwich. Jeg vælger nok fremover at købe mad fra Juicy Bar eller Sandwichcaféen, næste gang jeg skal have mad fra Køge...

28 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte fra det sunde køkken ikke en krone værd i lyngby…

Bestilte fra det sunde køkken i lyngby for et stykke tid siden salater flødekartofler samt 2 halve kyllinger. Flødekartoflerne smagte virkelig afskyeligt havde intet med flødekartofler at gøre. Salaterne var ikke friske og kyllingerne ret tørre intet sprødt skind. Jeg skal og vil aldrig bestille mad derfra mere føj fir den lede

1 de janeiro de 2021

ELENDIGT!!!

Spild af penge!!
Føj - alt på tallerkenen var GAMMELT! Kylling strimlerne var tørret fuldstændig ind, og havde ingen smag! Falaflen var blød og vandet - total tom følelse, elendigt!! Pastasalaten med karry, var seriøst pasta skruer svøbt i karrydressing - too much!! En grøn salat hvor alt var gammelt - specielt tomaterne var ulækre - de var bløde og usmagelige. Aldrig aldrig igen!!

14 de outubro de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hver lige opmærksom som virksomhed

Hej,

Virksomheden er tankeløs når kunderne står med 10 cm fra hinanden inde i butikken. Synes det er uprofessionelt når man ikke følger regeringens henvisninger...

Selv på en byggeplads bliver der taget mere hensyn.

Maden er fin nok

7 de abril de 2020

Bagels med chilidressing

Bestilte 2 bagels med chilidressing og det skal man ikke bestille hvis man er fra DK ;D
Det var så stærkt, at man kun kunne tage 2 bider og måtte skylle efter med både isterninger og cola, for at kunne få følelsen tilbage i munden.
Det var uspiseligt og måtte derfor køre til Burger King.
Fed oplevelse - NO THANK YOU!

11 de março de 2020

Meget ubehageligt oplevelse.

Meget ubehageligt oplevelse.
Købt en halv grill kylling og en lille salat bakke med pasta til langt over pris ind i andre butikker. Jeg efterlod maden til dem og fik ikke mine penge retur.. kommer aldrig der mere i livet. Selv om jeg har været stam kunde der før. Ville gøre alt for ikke at sende kunder den vej. Vil tale meget ærligt om min oplevelse til folk så de ikke for sådan en oplevelse som mig..

25 de janeiro de 2020

Sundt køkken?

Sundt køkken?
Vi valgte 2 salater som viste sig at være søbet ind i dressing. Vulgært og nærmest ulækkert. Min makker og jeg kiggede på hinanden halvvejs gennem måltidet, og sagde i kor, “det er sidste gang vi køber mad der ikke?”
Ud over salat smurt i dressing, købte vi et varmt kyllingespyd. Det smagte faktisk godt, men det var koldt :(

7 de janeiro de 2020

Rigtig lækre

Rigtig lækre, friske og sunde salater. De har et stort udvalg af mange gode salater. Priserne er rimelige. Deres kylling-bryst, feta-ost brødet og flødekartofler er super lækre. Deres hele kyllinger kunne godt have lidt mere smag, mere marianede og krydderurter. I Lyngby, får man pæne portioner salater. Har engang købt i deres Køge afdeling, her var portionerne mindre

10 de agosto de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Alt for dyrt i forhold til andre…

Det sunde køkken i Lyngby er alt for dyrere i forhold til andre salatbarer! Deres ene tilbud med 3 salater og 2 kyllingesticks koster 94 kr...På en lignende salatbar ved Carlsberg kan man fx få det samme til den samme kvalitet for under halvdelen af prisen.

7 de agosto de 2019

Det sunde køkken Lyngby:

Det sunde køkken Lyngby:
Mangler i 3 ud af 3 retter på vores takeaway bestilling.. Ærgerligt at komme hjem med forkert mad... Og så blev det lige toppet med at de var ved at tage betaling for noget vi ikke havde bestilt..
Men gode, friske råvarer og lækker mad

6 de novembro de 2018

Klokken er 18

Klokken er 18, det fredag. Drengene skal hygge. Kun to drenge. Men det ligemeget. Det bare stille og roligt. Henter drengen, direkte til Lyngby. Vi rammer Meny, godt tilbud - 6 flasker rød for 200. Vi køber det, vi ligeglade, vi skal hygge ad helvedes til. Ud i bilen med den. Så rammer vi Det Sunde Køkken (det er fjerde gang på to uger) tre salater - tre gode salater, vi skal have seks. Det ligemeget, for vi skal hygge. Ud i bilen. U-vending på brosten, folk er sure, folk er rasende - livet er dejligt, det fredag. Vi rammer sofaen, vi spiser, vi drikker. Et glas, to glas, to flasker... hver... min dreng og jeg er helt væk. En brækker sig, ikke mig, min ven. Helt væk. I en pose fra Det Sunde Køkken. Den holder tæt, vi er overraskede. Det er fedt. Vi drikker lidt mere. Vi spilder i sofaen, jeg spilder - den er ødelagt. Det okay, vi er okay. Så det blevet sent, så det hjem med drengen. Kæresten henter - sød kæreste. Natmad og morgenmad er i køleskabet. Massere salat tilbage. Vågner, klokken er 9, det er lørdag, der er salat i sengen, stearinlys stadig tændt. Drengene hyggede. hovedet er tungt. Salaten er stadig god. Livet er dejligt. 5 stjerner herfra.

8 de setembro de 2018
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super mad

Super mad! Prøv specielt deres karrypasta.
Desværre løber de ofte tør for de gode retter hen imod aftenen. Godt for miljøet, men knapt så godt for mig!

24 de maio de 2018

Super mad og service

Skulle bestille mad til 20 personer, sådan lidt akut. Ringede og fin super god vejledning (samme dag). Der var Inter som ikke kunne lade sig gøre og da jeg kom fik jeg alt maden i til kasser, som de bar over i min bil. Jeg er super tilfreds med servicen og maden var bare så lækker og frisk.

18 de março de 2018

Ikke som før

Har fået mad her rigtigt mange gange og været godt tilfreds. I dag var det noget ringere. Dels var mængden af salat reduceret, dels var det flere, som ikke helt levede op til tidligere. Bl. a. var brokolisalaten sort det uden dressing, rosiner mv - det var ren rå brokoli. Undre om der er kommet nye ejere.

13 de fevereiro de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais