Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer moeilijke website om iets ingevuld te krijgen, heel gewikkeld en verwarrend. Het duurt 10 of 15 min om iemand telefonisch te raadplegen. Als het dan eindelijk zover is, ratelen ze aaneen stuk do... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan je geen 0 sterren geven? Onvriendelijk aan de telefoon. Mijn tussentijdse facturen veranderen contant. Ik ben alleenstaand en verbruik bijna niets en ik betaal meer dan mijn buren met 3. Daarbij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had gebeld voor een waterkraan die bleef doordraaien. Er ging iemand diezelfde dag nog komen en binnen een kwartier stond er iemand voor mijn deur. Super vriendelijke werknemers bij de Watergroep z... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel slechte service!!! Ze komen digitale meter plaatsen maar de oude hoofdkraan die slechte sluit laten ze staan. Begrijpen wie begrijpen kan. Heb telefonisch contact opgenomen, na een kwartier einde... Ver mais

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

57 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,9

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vuile oplichters …

Dit vuil klotebedrijf vind het plezant om de mensen op te lichten elk jaar maar meer en meer betalen vuile bende zakkenvullers oplichters van het zuiverste soort veel goesting om eens naar dat bedrijf te gaan en er enkele op hun bakkes te slaan

19 de agosto de 2025

Als je met 2 personen

Als je met 2 personen , plots van 120 liter water verbruik plots naar 570 liter gast zonder dat er iets is veranderd. En de huurwoning nog juist omwille van vochtproblemen is onbewoonbaar verklaard geweest , in dezelfde periode weet je dat er iets niet klopt , niet dus ik kan 1650 euro betalen . De watergroep heeft nooit mij gecontacteerd voor de controle last staan dat ik antwoorden kreeg van hun , heb hun jasr asn eem stuk aangeschreven niks ze hadden me blijkbaar voor rechtbank gedaagd , 1 punt , ze hadden alle correspondentie verstuurd nasr de woning dat onbewoonbasr vrrklasrd is geweest , resultaat kan de gerechtskosten ook nog erns betalen . Dat is de watergroup oplichters 1 klas

30 de julho de 2025

Service 0,0

Service 0,0 aan de telefoon! Een ster is zelfs teveel!
Mijn man heeft vandaag ettelijke keren geprobeerd binnen te geraken telefonisch bij jullie, tevergeefs en is steeds vriendelijk gebleven.
Dit deed hij door een mail over een onverwachtse annulatie van onze afspraak voor binnen enkele dagen voor onze nieuwbouw waarbij hij vandaag nog een mail kreeg uit het niks met een nieuwe afspraak. Er stond geen reden van annulatie in de mail buiten: annulatie door onvoorziene omstandigheden. Hier wilden we toch gewoon wat verduidelijking van hebben en daarom belde mijn man. Telkens wanneer mijn man belde , werd de lijn verbroken. Zomaar zonder communicatie voorafgaand. Zijn intentie was steeds vriendelijk te blijven tegen ieder van jullie. De laatste keer dat hij belde, kreeg hij dan toch eindelijk iemand eens aan de lijn. Het werd het hem teveel door begrijpelijke frustraties voorafgaand. Hij heeft deze dan ook assertief geuit tegen de telefoniste maar dan nog is hij steeds vriendelijk gebleven tegen ieder van jullie.
Mijn man wenst zo niet behandeld te worden!
Is dit de manier waarop jullie klanten behandelen ? Gelukkig voor jullie , zijn jullie de enigste speler van water in België op de markt , anders waren jullie al lang failliet als ik andere reviews zo lees m.b.t service en klantendienst alsook klantenbinding!
Heel erg vind ik dit allemaal.
Dit kan echt niet!

Over de werkmannen is geen slecht woord te zeggen. Zij krijgen van ons 5 sterren. Zij hebben hun werk steeds goed gedaan. Aan hun: een dikke welgemeende dank je wel.

1 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wij moeten op onze bouwgrond een werf…

Wij moeten op onze bouwgrond een werf aftakking plaatsen online staat dat het 15 dagen duurt voor je een offerte krijgt na 30 dagen nog steeds niks ontvangen enkele keren gebeld waarna telkens meer als een half uur in de wacht te worden gezet uiteindelijk komen ze met een oplossing om mijn waterput te vullen met een standpijp hier durven ze vervolgens nog eens 190 euro voor te vragen en 2.60 euro per dag huur als ik ze 0 sterren kon geven waren het er 0 grote profiteurs zijn het

19 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Correct!

Zeer snel aangetekend schrijven als je te laat bent met betalen.
Maar…
Na verhuis ook de enige (andere waren energie leveranciers) die binnen de 14 dagen perfect correct netjes eindafrekening in orde stelt en binnen de 14 dagen het teveel betaalde terug stort op mijn rekening zonder dat ik er naar moest vragen.

6 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ze kunnen pas een eindafrekening sturen…

Ze kunnen pas een eindafrekening sturen (ik wacht nog maar sinds 2019) als de huidige teller word vervangen door een digital....die er ondertussen al een half jaar staat en ondertussen 266€ per maand eisen voor smerig water met te weinig druk op (was machine valt geregeld stil)
Ze zouden die dievenbende beter eens goed doorlichten.
Als ik een dag te laat betaal zijn ze daar met hun deangsommen terwijl ik de laatste 5 jaar duizenden euro heb betaald om verder genegeerd te worden!

7 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verschrikkelijk drinkwater in Keerbergen of overal?

Is er hier nog iemand die het drinkwater van De Watergroep ook niet te drinken vindt? Het water dat hier uit de kraan komt proeft echt niet lekker.
Ik heb enkele kennissen de proef op de som laten nemen en zij zeggen me net hetzelfde. Wat scheelt er met het drinkwater in Keerbergen???
Jammer dat we niet aangesloten zijn bij Pidpa..

29 de abril de 2025

Maffiatoestanden

DE WATERMAFFIA
Vandaag een ontieglijk hoge waterrekening binnen gekregen, 331 euro namelijk. Er is bij mij inderdaad veel water verbruikt geweest vorig kwartaal, maar sinds vertrek van één vd zonen en zijn lief moest dat ongetwijfeld sterk gedaald zijn. Ik bel hen op, sta exact 12 minuten op een wachtlijn en krijg een vriendelijk wicht aan de lijn dat mij vertelt dat ze de factuur kan herberekenen op basis van mijn effectief verbruik, dat zij blijkbaar kan zien , tot de som van 212 euro. Er werd mij dus 120 euro meer aangerekend dan wat ik verbruikt heb, wat neerkomt op 1/3, en de uitleg daarvoor was : beter teveel dan te weinig hé mevrouw?????!!!!!!
Mocht ik krap bij kas zitten en te laat betaal, zou ik nog nalatigheidsintresten moeten betalen op een som die ik maar voor 2/3 verschuldigd ben!!!
Ziet iemand de logica???
Bij mijn vraag of ik volgend kwartaal weer dezelfde som als vandaag berekend ter facture krijg antwoorde ze positief. Ik vroeg waarom ik dan überhaupt een digitale meter heb, en of ze mijn effectief verbruik niet kunnen aanrekenen?? Ze antwoordde dat ik volgend kwartaal bij ontvangst factuur, best nog eens belde.....
Wat kunnen we hieraan ?
Wie gaat aan deze mistoestand iets doen?
Ik, die als zelfstandige hard werk om al de rekeningen te kunnen betalen in een tijd van voelbaar dalende koopkracht , heb daar geen energie voor over... Wie wel??

23 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Regulations & Control for affairs with Vredegerecht judges, Modero, Watergroep,e tc!

It is sad to live in a place where there are no regulations or controls on these so called government-backed organisations. Why do companies like Watergroep, Fluvius, De Lijn, Vredegerecht judges and their collagues Modero (colleagues because their lawyers and vredegerecht judges tend to support each other) in illegal judgement leading to bogus demand for money?

Who regulates them? Are they accountable to any upper organisations? This is destroying the well-being of the citizens of this nation.

Why do these organisations engage in lying to make money? The government must have a body that regulates them. Is Modero allowed to just fix illegal amount for people to pay them?

Too many bad experiences people have had with these organisations. The Government needs to do something about this.

17 de março de 2025

Georganiseerde diefstal

Het is bij hun de gewoonte om na een eindafrekening mijn tellerstanden te weigeren omdat ze zogenaamd te laag zijn, met als resultaat dat ze dwangsommen opleggen omdat ik zogenaamd mijn tellerstanden niet doorgeef.
Ondertussen heb ik dit jaar alleen al voor 700€! voorschotsfacturen gekregen.
De oude teller is weg, de eindstand is door een technieker doorgegeven en een half jaar later, weten ze bij de watergroep van niets en blijf ik betalen dat ik schijt ondanks, mailen bellen en schrijven.
Ik woon hier van 2010 en heb in 2019 voor de eerste keer, na lang aandringen en dreigen een eindafrekening gekregen, het jaar erna was het spelletje weer begonnen en ondertussen zijn we 2025 en blijf ik vechten tegen de bierkaai.

10 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Als 0 sterren een optie was zou ik die geven.

Ben 3 maanden geleden verhuisd en nog altijd lukt het de Watergroep niet om mijn contract in orde te maken. Zodra je belt met de klantenservice krijg je een antwoord ontwijkende vrouw aan de lijn die over onvoldoende kennis beschikt om oplossingsgericht haar werk te doen. De medewerkers schuiven alles af op ‘een wachttijd’ die aangegeven wordt op 3 weken. Echter is die realiteit nét iets anders. Als de kwaliteit van dienst nu al zo slecht is zal het mij benieuwen. Wellicht is het voor de Watergroep een goed idee om te investeren in nieuwe medewerkers en hun huidig personeel te trainen. Dit is om te janken.

6 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben al meer dan 6 maand bezig met…

Ik ben al meer dan 6 maand bezig met het opzeggen van een domiciliëring van de watergroep naar aanleiding van een overlijden. De watergroep biedt het factuur aan de bank aan wat geweigerd wordt en daarna krijg je meteen een aangetekende brief met administratieve boete en dit voor een verbruik van 0 liter water.

3 de fevereiro de 2025

Typisch monopolie bedrijf

Typisch voor een monopolie bedrijf . Totale inertie , geen klantvriendelijkheid. Mijn factuur komt toe bij de Doccle van mijn dochter , waar ik die al jaren via de post krijg. Bovendien staat het Rijksregisternummer van mijn dochter in mijn account . Verschillende keren gereägeerd maar zonder succes tot nu toe

27 de dezembro de 2024

kies er maar een woord uit