A empresa respondeu
Fik lavet de SMUKKESTE vipper hos Frida i Skin Differenz Frederiksberg ♥️. Jeg fik en god vejledning , af hvilke vipper der passer bedst til mig og mit ønske, og et super godt resultat🦋 Klinikken... Ver mais
A empresa respondeu
Perfekt service fra en kompetent Kosmetiker! Man bliver taget godt i mod i receptionen med hjælpsomhed og smil. Venteværelset/rummet er rart, og dejligt med kaffe og vand hvis man som jeg kommer... Ver mais
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos klinikken på Frederiksberg. Alle medarbejder er både dygtige og professionelle, og man føler sig tryg fra start til slut. De tilbyder et bredt udvalg af behand... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Skin Differenz er det rendyrket lidenskab, kærlighed og masser af erfaring med ét eneste mål. Du skal mærke nærvær, og at der virkelig sker noget, når vi sammen begynder at pleje din hud. Det store sus er, når du rejser dig og kan se en forskel. Eller når du kommer tilbage som et gladere mennesker fordi helhedsindtrykket i ansigtet spiller på grund af lækker hud. Det er dét, vi er her for.
Gammel Kongevej 163, 1820, Frederiksberg C, Dinamarca
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har været kunde i klinikken i flere år, både på Frederiksberg og i Lyngby. Alle behandlinger bliver udført på en professionel måde og afstemt mine aktuelle behov. De meget venlige medarbejdere skaber en god stemning som gør at jeg føler mig godt tilpas og tryg.

Resposta de Skin Differenz
Altid professionel behandling af både mig og ydelsen, uanset hvem der behandler. Der er en virkelig god atmosfære i klinikken, som også er pæn og ren. Dertil lækre produkter på hylderne. Jeg har været kunde hos Skin Differenz i rigtig mange år og har prøvet flere forskellige behandlinger.

Resposta de Skin Differenz
De er altid meget søde, professionelle og effektive i klinikken. Jeg kommer der næsten en gang om måneden, og kan altid få gode råd.

Resposta de Skin Differenz
Altid sødt og venligt personale, altid imødekommende og gode til at vejlede.

Resposta de Skin Differenz
Man føler sig altid velkommen på den mest behagelige og rolige måde. Alle medarbejdere er ekstremt dygtige - og man går altid fra klinikken med en oplevelse af, at der er gjort lige lidt ekstra, fordi behandlerne altid gør sig virkelig umage for at få det allerbedste resultat ❤️

Resposta de Skin Differenz
Jeg har i rigtig mange år gået hos Differenz på Frederiksberg, og jeg vil give 5 stjerner for behandlingerne, den altid utrolig professionelle personale.
Jeg oplever altid at gå derfra med en stor positiv oplevelse.
Vh. Connie

Resposta de Skin Differenz
Som altid modtaget god og kompetent behandling af Hadsan

Resposta de Skin Differenz
Nu er jeg kommet hos Skindifferenz i snart 5 år med forskellige behandlinger og køb af skønne produkter, som har været i verdensklasse. Lige fra de imødekommende smil når man kommer ind af døren til den nærværende og kvalitetsrige behandling samt kyndig vejledning af produkter i forlængelse af behandlinger eller bare hvis jeg har været nysgerrig om det store udvalg 🤩
Jeg tager med glæde fra Roskilde til Frederiksberg eller Lyngby for at få denne oplevelse, som man langt fra får alle steder

Resposta de Skin Differenz
Skin Differenz er en skøn klinik at komme i.
Rolige smukke omgivelser og altid en virkelig god service og oplevelse

Kun godt at sige om Skin Differenz og deres personale
Har været en glad kunde siden 2020

Resposta de Skin Differenz
Jeg har altid fantastiske resultater når jeg får botox hos Michelle. 💜

Resposta de Skin Differenz
Søde og behagelige medarbejdere, der altid sørger for, at man går tilfreds derfra.

Resposta de Skin Differenz
Cool waves + EMS hos Tina og co. kan varmt anbefales, hvis en efterfødselsmave bare ikke kan trænes væk. Og så er der dobbelt bonus i form af en pænere hud og stærkere core.

Resposta de Skin Differenz
Har lige fået en lækker behagelig ansigtsbehandling hos søde Frida i Lyngby. Hun er god, og jeg kan virkelig se en forskel allerede . Har nydt det i lidt over en time. Kan på det varmeste anbefale Skin Differenz i Lyngby .
Skøn behandling hos Tina :-)
Fik en Brazil sugaring hos Tina, hvilket jeg fortryder…
I telefonen blev jeg spurgt ind til hvornår jeg sidst var blevet vokset, og svarede at det måtte være ca. 5 uger siden.
Under behandlingen fik jeg en masse kommentarer på, hvor tykke mine hår var… Prøvede at forklare hende, at det måske var mere end 5 uger siden og at jeg havde fået en sugaring et andet sted i december. Det var lidt som at sidde til en forhørring, hvor jeg skulle forsvare mig selv? Lol…
Generelt var hendes tone ret dømmende, og det var ikke rar en stemning.
Derudover måtte hun give op undervejs og brokkede sig over at sukkeret var for blødt. Dertil sagde hun, at hvis hun vidste at det var så hårdt, så ville hun ikke have takket ja til opgaven.
Følte nærmest at jeg måtte undskylde for at have booket en tid??? Meget ubehageligt.
Hun måtte tilkalde en anden, som kunne hjælpe. Hun sagde hverken “beklager” eller noget, men virkede bare meget irriteret over situationen.
Der kom heldigvis hjælp var en anden kollega. Her var behandlingen og servicen meget bedre.
Det hjælper dog ikke på den overordnede oplevelse, som fik mig til at føle mig som en meget besværlig og uvelkommen kunde.
Endte med at betale for 6-8 ugers sugaring, hvilket var helt fair, men oplevelsen hos Tina var ikke god.
Kan derfor ikke anbefale stedet igen.
Jeg havde fornøjelsen af at få en Green Peel-behandling hos Tina på Differenz, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Min hud var meget uren og bumset inden behandlingen, men allerede lige efter kunne jeg se en mærkbar forbedring. Nu, to dage senere, hvor huden er helet, kan jeg næsten ikke genkende den – den er flottere og mere klar, end jeg nogensinde har set den før!
Tina er utrolig dygtig og professionel, og hele oplevelsen var både behagelig og effektiv. Hun tog sig tid til at forklare processen, og jeg følte mig tryg i hendes hænder fra start til slut.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til både Tina og Differenz – det er tydeligt, at de sætter en ære i at levere behandlinger af højeste kvalitet.
Jeg fik en ansigtsbehandling hos Skin Differenz, og som altid var det en virkelig professionel oplevelse. Personalet er utroligt imødekommende og jordnært, hvilket skaber en tryg atmosfære. Jeg kan varmt anbefale denne klinik, hvis du ønsker gode resultater.
Har besøgt Tina i lyngby flere gange, og kan kun anbefale hende. Kan stærkt anbefales. Har prøvet utallige andre løsninger, og en behandling hos tinaia var det eneste der kan hjælpe på min acne
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.