Dette er anden gang jeg har fået rådgivning og hjælp af din bolighandel og endnu engang har det været langt over forventning. Denne gang havde jeg fornøjelsen af Mads, som altid var velforberedt på al... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har gennem tiden handlet en del boliger, men de sidste handler er afviklet via Din Bolighandel(Tanja).... Fra start til slut føler bliver man yderst professionelt ført igennem handlens facetter, hv... Ver mais
Vi har brugt Dinbolighandel i forbindelse med tinglysning af skøde. Vores kontaktperson var Tina, som har været yderst professionel i sin håndtering samt en mega god sparringspartner gennem hele fo... Ver mais
Hermed min varmeste anbefaling af din-bolighandel.dk! Og især til min rådgiver Tanja. Som førstegangskøber er jeg blevet taget i hånden og trygt guidet og vejledt i købet af min drømmebolig. Grund... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
VI REPRÆSENTERER DINE INTERESSER – FRA START TIL SLUT I BOLIGHANDELEN! Vi hjælper dig hvis du skal købe eller sælge bolig (villa, lejlighed, andel, sommerhus mv.) Gennem mere end 17 års praktisk erfaring fra ejendomsmægler-branchen er vi godt klædt på til at hjælpe dig med boligrådgivning og tinglysning af skøder. Vi udarbejder og tinglyser alle dokumenter i en ejendomshandel, købsaftalen, skødet, refusionsopgørelsen, skifteretsattesten mv. Vi gennemgår alle de væsentlige forhold med dig, enten over telefonen, eller via et online møde hvis du måtte ønske dette således at du kommer trygt igennem handelen. Vores priser er yderst konkurrence dygtige, men det betyder ikke at vi går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi vender altid hurtigt tilbage, så hold jer ikke tilbage fra at skrive eller ring til os. Vi træffes ofte også i weekenden og om aftenen!
Informações de contato
Store Mølle Vej 2, 4. th., 2300 København S, 2300, København S, Dinamarca
- info@din-bolighandel.dk
- www.din-bolighandel.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Din-Bolighandel.dk has been an…
Din-Bolighandel.dk has been an excellent service to organise documentation etc after the loss of my husband. Thank you to Tanja Jordan Bjerggaard who was/is a tremendous help and support. I highly recommend calling for advice, should you need it. THANK YOU!
Rådgivning ved køb og salg af bolig
Klar og direkte rådgivning. Meget grundige og servicemindede. Virkelig god værdi for pengene.
Jeg endte med at spare penge på at…
Jeg endte med at spare penge på at bruge Sanne Herstal til mit boligkøb. Til trods for, at min mand og jeg egentlig syntes, at en køberrådgiver var "spild" af penge, så fik Sanne navigeret os til en kæmpe besparelse på vores omkostninger ifm. vores huskøb (bl.a. ved vores ejerskifteforsikring). Dertil var hun også en uundværlig støtte igennem hele processen som vi ikke kunne forestille os at have været foruden. Alt blev forklaret i et forståeligt sprog og vi følte os i professionelle hænder hele vejen igennem. I slutræset fik vi også assistance af Tanja Bjerggard som var en haj til at få styr på skødet sammen med Sanne. 6 ud af 5 stjerner herfra - absolut den bedste investering i vores huskøb at bruge Din-Bolighandel.
Når Michael først kommer på banen
Når Michael først kommer på banen, så går det stærkt.....og professionelt. Kun roser herfra.......
Extremely professional and great solid advise, you will never be disappointed.!
Denmark is a new home for us and buying property itself is entirely new for us as an International. We have made the best decision to consult Tanja from Din-Bolighandel regarding our first house purchase in Denmark. She has been simply outstanding with all the advise and also taking us through the overall process. She has loads of patience and also makes us understand all the rules and regulations involved while purchasing the property in Denmark. We can only say positive things about the way our case was handled. Extremely professional and pro-active. Do not look further than Din-Bolighandel. We will definitely contact them in near future and also wish them all the future success. Cheers.!
Sublim rådgivning - alle pengene værd!
Sublim rådgivning - alle pengene værd!
Vi fik fantastisk rådgivning af Sanne, da vi skulle købe vores hus. Hun gennemgik dokumenterne og præsenterede mulige områder, hvor vi burde være opmærksom. Sanne holdt fast og tog dialogen med sælgerens mægler af flere omgange. Det lykkes os at få en positiv forhandling med sælgerne, selvom det var ved at køre surt, fordi sælgerens mægler ikke rådgav sælgerne i forhold til vores udspil. Dialogen med Sanne var positiv og vi vil til enhver tid anbefale andre at bruge Din-Bolighandel i forbindelse med køb af bolig.
Super hurtig respons
Super hurtig respons, vejledning og service. Bedste anbefalinger herfra!
Marcus Artmann har været fantastisk i dette samarbejde.
Super hurtig service og feedback
Super hurtig service og feedback. Kan klart anbefales.
Nemt og professionelt
Gnidningsfrit, nemt og professionelt. Mine bedste og varmeste anbefalinger.
Så fin behandling
Så fin behandling - opfølgning x flere på underskrift af skøde 🥴 det var havnet i uønsket post men en vaks Tanja fik reddet handlen - STOR ROS 👏
Jeg/vi skriver normalt aldrig…
Jeg/vi skriver normalt aldrig bedømmelser her på Trustpilot, da vi sjældent finder anledning til det, men vores oplevelse med Din-Bolighandel har været så ovenud positiv, at det var naturligt at delagtiggøre andre i den fine behandling vi har oplevet. Vi har samtidig netop både solgt og købt ny ejendom og har her fået en fantastisk hjælp af Din_Bolighandel til en aldeles fair pris. Din-Bolighandel har været lynhurtig til at svare på vores mange spørgsmål på en klar og præcis måde og fulgt os helt til dørs. Vi kan ikke rose nok! Desværre kan man kun give 5 stjerner - 10 havde været mere rimeligt. Tak især til Dorte og Tanja for hjælpen.
Mvh Ole
Hurtig og effektiv respons
Hurtig, professionel og behagelig proces hele vejen igennem.
Køberrådgivning
Køberrådgivning - sublim oplevelse fra start til slut!
Har sat stor pris på tilgængeligheden, ordentligheden og ikke mindst de gode dialoger 😊 Godt arbejde - og tak for assistancen.
Tinglysning
Jeg havde brug for Din-Bolighandel til hjælp omkring tinglysning. Det gik meget nemt, advokaten sendte udførlig beskrivelse af, hvad jeg skulle gøre med de forskellige dokumenter, og han holdt mig underrettet om sagen undervejs.
Stor anbefaling herfra :)
Meget professionel rådgivning af Mads…
Meget professionel rådgivning af Mads Bendix, igennem hele forløbet.
Super opgaveløsning, til aftalt (billig) pris
Tanja og teamet håndterede tinglysning af vores 2 garagekøb. Vi fik korrekt rådgivning (der bla. sparede os for 1.800,- til ekstra tinglysningsafgift, pga. fejl fra den ene sælgers advokat..).
Trods meget ekstra hjælp, korrespondance og opgaveløsning, holdt Tanja det indenfor den aftalte (billige) pris.
Varm anbefaling herfra :-)
Top professionel rådgivning
Top professionel rådgivning. Klar kommunikation og hurtig hjælp.
Kan kun anbefale Din-Bolighandel
Nemt, trygt og gnidningsfrit
Vi har haft din-bolighandel med i forbindelse med køb af bolig. Nemt, trygt og gnidningsfrit til meget rimelig pris. Tak for hjælpen,
Godt, hurtigt, professionelt!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.