Jag hade en brand i min lägenhet 5/7 2024. Jag fick ersättning. Men jag undrar, sotskadade varor? Sanerat och på sälj? Personligt bemötande var mycket dåligt. Jag flyttade in i ny lägenhet, som jag sj... Ver mais
Har valt att ha min bilförsäkring hos er, och kontakten för 1,5 år sedan ca med er var till stor belåtenhet. Har inte haft nån skadereglering hos er, men förutsätter i så fall samma fina bemötande om... Ver mais
Tycker att det fungerar bra. Det jag reagerar för är att min försäkring har haft en utveckling från att vara ganska billig till att ha ökat i pris kraftigt. Från första året ca 2500kr till nu nästan... Ver mais
Ett försäkringsbolag med stort hjärta. Alltid trevligt och tydligt bemötande i telefonen. Får en känsla av att ni bryr er om mig och mina djur. Jag har ett stort förtroende för er.
Vi är sex försäkringsbolag med kontor på många platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. För sjätte året i rad har vi Sveriges nöjdaste privatkunder inom sakförsäkring och har de nöjdaste fordonsägarna, enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vad är det som gör oss till ett bra alternativ? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse. Dina Försäkringar - för det mesta som kan hända, ända sedan 1768.

Suécia
Hade haft en situation med bilen i Finland, jag betalade självrisken som är dyrare än att bärga bilen på egen bekostnad, jag får ingen hjälp alls på grund av slarviga människor.

Resposta de Dina Försäkringar
Min försäkring steg med 85% efter år 1. Så första året måste ha varit "lockpriser" försökte ringa o förhandla ett nytt pris igen men lyckades inte mer än ett par hundra lappar.

Resposta de Dina Försäkringar
Jag är tacksam så länge ni är justa , och hitintills har jag inget att anmärka på

Resposta de Dina Försäkringar
Jättebra kundservice och supernöjd med innehållet i försäkringen. Men 50% dyrare än andra försäkringar med samma innehåll.

Resposta de Dina Försäkringar
Oerhört enkelt att få hjälp. Mkt vänliga kunniga och hjälpsamma kundansvriga. Rekommenderar Dina till alla som frågar.

Trevligt bemötande.
Proaktivitet genom att ringa och stämma av om något förändrats i verksamheten under året.

Resposta de Dina Försäkringar
Mycket trevligt bemötande vid frågor och snabb kontakt

Resposta de Dina Försäkringar
Har ett pågående skadeärende sedan snart 2 år, mycket bra bemötande, allting fungerar toppen. Kan varmt rekommendera Dina försäkringar

Resposta de Dina Försäkringar
Egentligen vet jag inte för jag har inte behövt använda min bilförsäkring. Jag hoppas ni inte höjer den mer det är dyrt som det är.

Resposta de Dina Försäkringar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.