Dina Försäkringar Avaliações 1.226

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jag hade en brand i min lägenhet 5/7 2024. Jag fick ersättning. Men jag undrar, sotskadade varor? Sanerat och på sälj? Personligt bemötande var mycket dåligt. Jag flyttade in i ny lägenhet, som jag sj... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har valt att ha min bilförsäkring hos er, och kontakten för 1,5 år sedan ca med er var till stor belåtenhet. Har inte haft nån skadereglering hos er, men förutsätter i så fall samma fina bemötande om... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Tycker att det fungerar bra. Det jag reagerar för är att min försäkring har haft en utveckling från att vara ganska billig till att ha ökat i pris kraftigt. Från första året ca 2500kr till nu nästan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett försäkringsbolag med stort hjärta. Alltid trevligt och tydligt bemötande i telefonen. Får en känsla av att ni bryr er om mig och mina djur. Jag har ett stort förtroende för er.

Detalhes da empresa

1. Companhia de seguros
  2. Seguradora de Automóvel
  3. Seguradora para Empresas
  4. Agência de seguros domiciliares
  5. Seguradora Pessoal
  6. Seguradora de Animais

Vi är sex försäkringsbolag med kontor på många platser över hela landet och vi samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. För sjätte året i rad har vi Sveriges nöjdaste privatkunder inom sakförsäkring och har de nöjdaste fordonsägarna, enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vad är det som gör oss till ett bra alternativ? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse. Dina Försäkringar - för det mesta som kan hända, ända sedan 1768.

Försäkringar sedan 1768

Välkommen till Dina Försäkringar
Hos oss kan du försäkra ditt fordon, ditt hem, hunden, katten, hästen, båten, barnen, dig själv, företaget och lantbruket. Idag försäkrar vi över 407 000 fordon, 162 000 hushåll, 43 000 lantbruk och 42 000 företag.
Om Dina Försäkringar
Sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erbjudit människor trygghet. Vi är ett kundägt försäkringsbolag som hjälper privatpersoner, företagare och lantbrukare med försäkringarna de behöver. Vi strävar efter att förenkla våra kunders vardag, förstå deras unika livssituation och såklart finnas där om olyckan är framme. Med mer än 250 års kunskap och erfarenhet av försäkringar försöker vi tänka på allt som kan hända våra kunder, varje dag. Dina Försäkringar är idag landets femte största försäkringsgivare.
Våra försäkringar
Här är ett urval av våra försäkringar: bilförsäkring, MC försäkring, traktorförsäkring, mopedförsäkring, villaförsäkring, gårdsförsäkring, hem max 27, fritidshusförsäkring, barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring, hästförsäkring, hundförsäkring, kattförsäkring, fritidshusförsäkring, reseförsäkring, båtförsäkring, lantbruksförsäkring, skogsförsäkring, traktorförsäkring, företagsförsäkring, cyberförsäkring, fastighetsförsäkring och transportförsäkring. Se fler försäkringar och läs mer på dina.se.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blev helt chockad

Hade haft en situation med bilen i Finland, jag betalade självrisken som är dyrare än att bärga bilen på egen bekostnad, jag får ingen hjälp alls på grund av slarviga människor.

20 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Aldrig några problem

Aldrig några problem, ni har löst alla mina frågor.

17 de março de 2026

Hej Lena,

Så himla roligt att höra💚

Tusen tack för ditt fina omdöme!

Hälsningar, Frida på Dina Försäkringar

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick aldrig ersättning för min skada

6 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Emma,

Tack för ditt omdöme!

Jag beklagar att du inte fått den ersättning du förväntat dig.
Vi ersätter alltid skador enligt våra villkor.
Jag kan tyvärr inte gå in på specifika skadeärenden här men kontakta gärna skadeavdelningen för mer information gällande ditt ärende.
dina.se/?kontakta-oss

Önskar dig en fin dag!

Bra bemötande

Bra bemötande

15 de março de 2026

Hej Mikael,

Åh vad härligt att höra!
Vi tycker att det är superviktigt med ett bra bemötande i alla lägen så tusen tack för ditt fina omdöme.

Ha en fin måndag!

lockpriser år 1

Min försäkring steg med 85% efter år 1. Så första året måste ha varit "lockpriser" försökte ringa o förhandla ett nytt pris igen men lyckades inte mer än ett par hundra lappar.

5 de janeiro de 2026

Hej Karl,

Det är svårt att bemöta vad som hänt här men det låter märkligt att försäkringen gått upp med 85%.
Kontakta oss gärna om det är så att du inte fått någon förklaring på det.
dina.se/?kontakta-oss

Okomplicerad

Okomplicerad. Bra pris.

27 de novembro de 2025

Hej Kai!

Tack för att du hörde av dig till oss med ett fint betyg och omdöme 💚

Ha en fin fredag!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alltid snabba och kunniga svar vid…

Alltid snabba och kunniga svar vid frågor

10 de julho de 2025

Hej Tanjo!

Tack för ett fint betyg på oss. Vad roligt att du tycker att vi är både snabba och kunniga de gånger du har behövt hjälp 💚
Du är såklart välkommen att höra av dig även vid nästa tillfälle du behöver hjälp med din försäkring.

Ha en härlig helg!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är tacksam så länge ni är justa

Jag är tacksam så länge ni är justa , och hitintills har jag inget att anmärka på

Hej Dan!

Ja såklart man ska rättvis och alla skador vi reglerar gör vi enligt försäkringsbrev och gällande villkor. Vi tackar för att du hörde av dig bara för att säga att du är nöjd med oss som försäkringsbolag💚 Tack!

Ha en fin fredag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jättebra kundservice och supernöjd med…

Jättebra kundservice och supernöjd med innehållet i försäkringen. Men 50% dyrare än andra försäkringar med samma innehåll.

Hej Rebecka!

Vad rolig att höra att du är så nöjd, både med kundservicen och försäkringsvillkoren.
Att vi skulle vara så mycket dyrare låter ändå lite konstigt, oftast så är vi det billigaste alternativet. Vi får hoppas på en prisjustering i rätt riktning då från nästa försäkringsår 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oerhört enkelt att få hjälp

Oerhört enkelt att få hjälp. Mkt vänliga kunniga och hjälpsamma kundansvriga. Rekommenderar Dina till alla som frågar.

30 de dezembro de 2025

Hej Maria!
Vad fint att du hör av dig till oss med din härliga feedback 💚
Och tack för att du rekommenderar oss, det betyder mycket för oss.

Trevligt bemötande.

Trevligt bemötande.
Proaktivitet genom att ringa och stämma av om något förändrats i verksamheten under året.

12 de novembro de 2025

Hej Anders!

Vad bra att du uppskattade det. Vi är så klart rädda om våra fina kunder och vill att allt ska stämma med försäkringen. Det kan hinna hända en hel del på ett år och det är viktigt att se över sin försäkring minst en gång om året. 💚

Tack för ditt fina betyg på oss och ha en riktigt fin fortsättning på veckan!

Enkel försäkring

Trevligt bemötande ,hjälpsamma och inga krångligheter

Hej Jan!

Vad bra att du upplevde ett trevligt bemötande och fick hjälp utan problem, det är precis som det ska vara.💚
Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

👍🏽 toppen

👍🏽 toppenbra

16 de maio de 2025

Hej Linda!

Tack för ett toppenbetyg helt enkelt!💚

Ha en fin fortsättning på veckan

Finns ingen fysisk lösning

Finns ingen fysisk lösning

Hej Jonas!

Jag förstår inte riktigt hur du menar med att vi inte har någon fysisk lösning?
Vi har lokalkontor över hela Sverige, kan det vara så att det inte finns i närheten av dig bara.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket trevligt bemötande vid frågor…

Mycket trevligt bemötande vid frågor och snabb kontakt

19 de setembro de 2025

Hej Christina!

Tack för ett toppenbetyg på oss 💚
Vad fint att du vill dela med dig av din upplevelse, att det går snabbt att få kontakt med oss och att man får ett trevligt bemötande är så klart viktigt för oss att det fungerar!

Ha en riktigt fin dag!

Toppen!

Har ett pågående skadeärende sedan snart 2 år, mycket bra bemötande, allting fungerar toppen. Kan varmt rekommendera Dina försäkringar

Hej Maria!

Vad glada vi blir av att höra att du upplever ett mycket bra bemötande och att allting fungerar toppen i ditt skadeärende. Tack för ett toppenbetyg och för att du rekommenderar oss! 💚

Resposta de Dina Försäkringar

Precis som det ska då helt enkelt! Tack för att du delade med dig av din positiva upplevelse 💚

Ha en fin fortsättning på veckan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egentligen vet jag inte för jag har…

Egentligen vet jag inte för jag har inte behövt använda min bilförsäkring. Jag hoppas ni inte höjer den mer det är dyrt som det är.

Hej Birgitta!

Tack för ett fin betyg på oss!
Såklart att en försäkring är en trygghet, att veta att man får hjälp om man skulle behöva det.
Skönt ändå att du har klarat dig utan behöva använda försäkringen 💚 det är ju ändå det bästa.

Hälsningar Hanna på Dina Försäkringar

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.