DiscoWorld Avaliações 1.165

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering. Der var problemer med pakken ved modtagelse (IKKE deres fejl) og da jeg skrev til dem, tog de sig af det med det samme. Rigtig god service og søde medarbejdere, når de ringed... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte 1 internet radio for ca 14 dage siden, pludselig knaste den og slukkede, jeg prøvede at sætte den til opladning, det hjalp ikke, jeg fik sendt 1 ny som jeg modtog dagen efter Super servic... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi
  2. Loja de Instrumentos Musicais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi sælger godt musikudstyr, komplette lydanlæg og alt inden for diskoteksudstyr musik, lyd og lys. Billige priser, kvalitet, god service og hurtig levering får du altid på discoworld.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og meget venligt personale

Rigtig god service og søde medarbejdere, når de ringede retur.
Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefale hjemmesiden!

19 de março de 2026

Yderst tilfreds

Lyn hurtigt levering!
Danmarks største udbyder af stik og kabler havde ikke hvad jeg søgte.. Det havde disco world tilgengæld og i den helt rigtige længde og til en god pris.
I er helt sikkert med i overvejelserne næste gang jeg mangler lyd udstyr, godt arbejde er yderst tilfreds 👍

12 de março de 2026

*****

Hurtig levering.
Meget rimelige priser.
Samme dag svar da jeg skrev til dem.
Overordnet en god oplevelse at handlen med Disco World.

27 de fevereiro de 2026

Super service

Bestilte noget diskolys og en røgmaskine som hurtigt blev leveret. Røgmaskinen virkede dog ikke ordentligt, men efter en enkelt email til DiscoWorld blev der hurtigt afsendt en ny som kunne afhentes den efterfølgende dag. Har netop testet den nye røgmaskine, og den virker perfekt. Rigtig god service!

24 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte 1 internet radio for ca 14…

Super service, ikke noget at klage over.
Bjarke
Kerteminde

17 de fevereiro de 2026

Superduber oplevelse

Superduber oplevelse, vi fik en børneguitar leveret nærmest fra dag til dag. Den lille guitar havde taget skade i fragten, vi fik straks en sød hilsen og en ny med det samme 🤗 tusind tak til jer

11 de fevereiro de 2026

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Der var en skade på den guitar jeg havde købt. Jeg skrev en mail, fik svar med det samme og dagen efter kunne jeg hente en ny i pakkeshoppen 👍

10 de fevereiro de 2026

100% god service.

100% god service.
DiscoWorld leverer 100% god service.

Jeg bestilte varer hos dem D .26/1 om aftenen, D. 27/1 blev de afsendt og jeg kunne afhente dem D.28/1. Alt var pakket rigtig godt ind.

Jeg havde købt en røgmaskine, der desværre viste sig at være defekt. Efter en enkelt mail til DiscoWorld, var en ny testet røgmaskine på vej. Denne blev modtaget dagen efter. Det var en fornøjelse at handle hos jer. Sådan burde det være flere steder.
Tak for handlen.

28 de janeiro de 2026

Ekstremt hurtig afsendelse

Ekstremt hurtig afsendelse, og god kundeservice.
Jeg var skeptisk da jeg først så hjemmesiden, men de er nemme at komme i kontakt med.
Og da der opstod et problem med den pladespiller jeg havde købt, tjekke de først om det kunne repareres, da det ikke var muligt sendte de straks en ny.

Dansk forhandler med super kundeservice, og gode priser.

28 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og forstående kundeservice:-)

God og forstående kundeservice:-)

Blev desværre nødt til at returnere grundet fejlkøb. Kundeservice var super i den process. Fri returnering kunne selvfølgelig have været at foretrække, men det er vel heller ikke noget man kan forvente..

26 de janeiro de 2026

Snekano

Jeg købte før jul en snekanon, som holdt op med at virke efter 3 gange. Discoworld fik en ny snekanon hjem efter et par dage, så den blev ombyttet hurtigt. Super service 😀

9 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais